Відгуки покупців про Палиці для скандинавської ходьби спортивні трекінгові для людей похилого віку скандинавські для походу в гори трекенгові палички трекінгу хайкінгу ТБ0260 Hechpro сірі
- Баранова Т***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Отримала палиці. Дуже гарні та естетичні, легкі у використанні. Одну норм розклала та зібрала, а другу, пізніше, випадково підняла вище обмежувальної позначки((( Допоможіть(, чи можливо знову закріпити цю пружину якимось чином, поставити на місце? Прямо дуже засмучена((
- Алла Х***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Дуже сподобались, легко регулюються, зручні.
- Переваги:
- хороші
- Констанція К***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Після коливань зупинилась на цій моделі і не пожалкувала. Крім того, хочу відмітити гарне і обслуговування, уважного і доброзичливого менеджера, швидку доставку. Дуже вдячна.
- Переваги:
- Зручні, легко збираються, гарні на вигляд, компактні.
- Недоліки:
- Поки не виявлено.
- Альона К***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Прекрасний варіант для тих, хто тільки починає займатися скандинавською ходьбою. Палиці легкі, але водночас надійні. Чудове співвідношення ціни та якості.
- Продавець TURBO SPORT
Альона, дякуємо за відгук. Чекаємо вас з новими замовленнями!
- Ірина Ч***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Команда магазину оперативно відреагувала на замовлення, бо необхідно було терміново отримати палиці. Молодці. Дякую
- Переваги:
- Зручні, відповідно якість-ціна
Доброго дня, Ірино! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку
Раді, що змогли оперативно обробити ваше замовлення та палиці вчасно вам надійшли. Приємно, що товар підійшов за зручністю та співвідношенням ціна-якість.
Користуйтесь із задоволенням! Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову
- Валентина Ч***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Дякую за швидку доставку і якісні товар
- Продавець TURBO SPORT
Вітаємо! Вдячні за Ваш відгук. Нам дуже приємно знати, що Ви залишилися задоволені!
- Андрій Д***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Обрали палиці за відгуками на цій сторінці і не пожалкували.
Продавець швидко відправив, ми отримали і встигли випробувати їх у поході.
Як на мене палиці доволі легкі (хоча ймовірно бувають легші) компактні і що головне міцні. Брали одразу 3 комплекти, після першого випробування - без нарікань.- Продавець TURBO SPORT
Вітаємо!
Щиро дякуємо Вам за такий детальний і теплий відгук. Нам дуже приємно, що Ви обрали наші палиці за рекомендаціями інших покупців і залишилися задоволені покупкою - для нас це важливо!
- Антон Ч***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Довго обирав переймався за кріплення (внутрішні втулки). але все Ок тримається.
- Переваги:
- Надійні міцні Добра ціна і якість.
- Продавець TURBO SPORT
Вітаємо! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Для нас велика цінність, коли клієнти залишаються задоволені якістю та отримують приємний досвід!
- Олена О***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Дякую за оперативність! Якість чудова, ціна теж приємна, раджу від душі для здоров'я тіла і духу! Миру і добра нам!
- Переваги:
- Якість товару
Вітаємо!
Щиро дякуємо Вам за такий теплий відгук і високу оцінку. Нам дуже приємно, що Ви задоволені якістю товару, ціною та швидкістю обслуговування. Бажаємо Вам міцного здоров’я, гарного настрою, миру й добра!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Палиці хороші, брав для мами, для скандинавської ходьби, все чудово, дякую за сервіс
- Продавець TURBO SPORT
Вітаємо. Дуже дякуємо Вам за відгук. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені якістю товару!
- Анастасія Ч***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Палиці чудові, міцні. Перевірку в горах пройшли, буду рекомендувати знайомим.
- Продавець TURBO SPORT
Вітаємо! Дякуємо Вам за високу оцінку та за те, що відмітили якість товару - для нас це важливо!
- Катерина М***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Дуже задоволена покупкою. Палиці вже пройшли справжню перевірку в Карпатах витримали похід на дві гори різного рівня складності. Міцні, надійні, зручні у використанні, в дорозі не підвели. Єдиний невеликий мінус — з часом трохи стерлися надписи на стійках, але на функціональність це абсолютно не впливає. Загалом покупкою дуже задоволена, рекомендую.
Доброго дня!
Щиро дякуємо Вам за такий детальний і теплий відгук
Нам дуже приємно знати, що палиці добре показали себе навіть у походах Карпатами та не підвели Вас під час маршруту
Також дякуємо, що поділились зауваженням щодо написів — обов’язково врахуємо це.
Раді, що загалом Ви залишилися задоволені покупкою.
Дякуємо, що обрали наш магазин, та бажаємо ще багато комфортних і яскравих походів!
- Игорь Ф***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Щиро дякуємо за Вашу оцінку
Раді, що Ви обрали наш товар!
Будемо раді бачити Вас знову
- Ілля Д***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Шикарно
- Переваги:
- Песня
- СофіяВідгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Палиці чудові, дуже зручні.
- Лілія М***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Щиро вдячна продавцю за гарний сервіс, швидке відправлення товару та якісний товар) Сходжу в гори, доповню)
- Переваги:
- Легесенікі, компактні, регулюються, зручна ручка)
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Людмила Д***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Отримала, наступного дня і випробувала. Задоволена!
- Переваги:
- Зручні, легкі.
- Віктор Б***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Товар палиці для скандинавської ходьбы якісний. Я користуюсь палицями з 23.05.2025р. Провірив корисна річ.
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Прекрасні палиці за доволі низьку ціну. Купувала для мами, за станом здоров'я важко ходити на довгі дистанції, а за показанням лікарів прогулянки дуже важливі. З палицями тепер набагато легше.
- Переваги:
- Якість, ціна
- Олександра Л***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Палиці супер, легкі, зручні та стильні
- Аліна Р***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Користують із задоволенням.
Легкі, гарні і зручні.- Переваги:
- швидка доставка, подарунок
- Олег Ч***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Класні, мені дуже сподобались.
Подарунок оцінив +- Переваги:
- легкі, міцні
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Дякую! Палиці гарні, брала для мами, вона задоволена.
- Переваги:
- Доставка швидка
- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Вже пройшли випробування в Карпатах. Все чудово. Але при отриманні був відсутній один з накінечників. Дякувати, що були подарункові.
- Переваги:
- Легко збирати, розбирати та регулювати висоту.
- Недоліки:
- Відсутній один з накінечників
- АллаВідгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Палиці виявилися неочікувано важкими. Також не зручно, що вони не складаються до 25-30 см як зазвичай, а їх довжина в складеному вигляді навіть не дозволяє покласти у середнє-велику валізу.
- Переваги:
- Міцність
- Недоліки:
- Вага, розмір у складеному вигляді
- Продавець TURBO SPORT
Доброго дня!
Дякуємо Вам за відгук та за те, що поділились своїми враженнями
Дана модель дійсно має більш міцну конструкцію, тому може здаватись важчою у порівнянні з ультралегкими туристичними моделями. Також це телескопічні палиці, а не складні секційні, тому у складеному вигляді вони займають більше місця.
Нам шкода, що ці особливості виявились для Вас незручними.
У будь-якому випадку дякуємо за зворотний зв’язок.
- Петро З***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Оціню за кілька подорожей
- Переваги:
- Палиці збирати досить легко
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Продавець TURBO SPORT
Вітаємо!
Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що перші враження від товару позитивні та палиці виявились зручними у збиранні! Приємних подорожей!
- Андрій О***Продавець: TURBO SPORT
Неприйшов повний комплект без кільця для снігу.Фіксатори працюють погано.Відмовився від покупки при отриманні магазині
- Переваги:
- Ніякі
- Недоліки:
- Ненадійний механізм розсування
- Продавець TURBO SPORT
Дякуємо за відгук.
Хотіли б уточнити, що кільця для снігу входять до комплекту постачання. Іноді вони можуть бути закріплені окремо в упаковці, тому є ймовірність, що їх не одразу помітили під час отримання.
Щодо механізму фіксації — перевірити його роботу повною мірою безпосередньо у відділенні буває непросто, адже для цього потрібен час та можливість протестувати палиці в різних положеннях і під навантаженням.
У будь-якому разі дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваші зауваження допомагають нам контролювати якість товарів та покращувати сервіс.
- Вероніка Ф***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Брала для мами. Їй 84 роки, але вона за активний спосіб життя (по можливості, враховуючи вік) і дуже хотіла таки палки. З моменту отримання, щоденно виходить з ними на прогулянку на 1-1,5 години. Втомлюється, але настрій завжди чудовий!
- Переваги:
- Легкі та зручні
- Продавець TURBO SPORT
Вітаємо! Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку. Нам дуже приємно, що палиці сподобалися Вашій мамі, зручні у використанні та допомагають підтримувати активний спосіб життя.
Бажаємо їй приємних прогулянок, гарного настрою та міцного здоров’я. Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців.
- Олег Ч***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Зручні в будь-якій місцевості
- Переваги:
- зручні