Відгуки покупців про Стелаж-полиця для книг та іграшок Moreli FG-56 на 6 комірок 700x1920x238 мм Білий
Є в наявності
- Олександра П***Відгук від покупця. Продавець: F&HouseStore. Колір каркаса: Білий. Ширина: 70. Колір полиць: Білий
Стелаж гарний, чудово вписався в інтер'єр кімнати.Легкий в збірці, справилась навіть дитина.Повністю відповідає опису на сайті.
- Переваги:
- Гарний, зручний, відповідає опису.
- Недоліки:
- Незначні сколи на полицях
- Продавець F&HouseStore
Дякуємо за Ваш відгук. Нам прикро, що деталі надійшли зі сколами. Водночас зазаначимо, що перед написанням відгуку Ви не звертались до нас із цього приводу, тому ми не мали можливості вирішити питання та замінити деталі. Ми завжди на зв'язку та вирішуємо такі ситуації - достатньо звернутися до нас.
- Руслан С***Відгук від покупця. Продавець: F&HouseStore. Колір каркаса: Білий. Ширина: 70. Колір полиць: Білий
Чудовий стелаж за приємною ціною!
- Переваги:
- Якість-ціна.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Елена Л***Відгук від покупця. Продавець: F&HouseStore. Колір каркаса: Бетон. Ширина: 70. Колір полиць: Бетон
Дуже зручний стелаж. Всі комплектуючі в наявності, легко збирається.
- Сніжана Б***Відгук від покупця. Продавець: isellcomod. Колір каркаса: Білий. Ширина: 70. Колір полиць: Білий
При розпакуванні побачили вмʼятину, і ця поличка була між іншими, тобто це не зробили на пошті, а пошкодження було з самого початку
Але в загальному стелаж дуже гарний і вмісткий - Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: isellcomod. Колір каркаса: Антрацит. Ширина: 70. Колір полиць: Антрацит
Дуже задоволені. Збірка проста. Всі деталі в комплекті.
- Переваги:
- Виглядає класно. Вписується в інтер'єр.
- Недоліки:
- Не знайдено