Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Зменшувач Регулятор розміру кільця Силіконова вставка для зменшення кілець 8в1

Оцінка користувачів 3.29/5
  • Олена
    Відгук від покупця. Продавець: FF&Store

з усіх товарів куплених на розетці цей найгірший, не раджу.

Переваги:
    відсутні
    Недоліки:
    весь час перекручується, за 3 дні пожовтіло, гроші на вітер, товар у смітник
  • Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: FF&Store

Приїхало 8, як вказано на сторінці. На жаль деякі з них деформовані, до того ж спробував різні кільця - сидять вельми погано, не тримаються.

Переваги:
    Відправили швидко, приїхало швидко
    Недоліки:
    Якість
  • Оксана Б***

Дякую. Швидко. Якісно.

• Антонина Я***
    Відгук від покупця. Продавець: FF&Store

Отримала ущільнювачі, і не можу сказати нічого поганого, але є "але". З усього комплекту до жіночих тонких колечок підійшов лише один ущільнювач. Не зручно одягати колечко з ним, але ок, якось зробила це. Але через 10 хв під час миття рук - навіть не помітила як він вислизнув з-під обідка колечка. Тепер у мене є непотрібний комплект ущільнювачів - і так само велике колечко.

Переваги:
    Можливо використовувати, але не надто зручно
    Недоліки:
    Ущільнювач непомітно "змився" при митті рук
  • Александр К***

Все норм

• Людмила Н***
    Відгук від покупця. Продавець: FF&Store

Выполнил свою функцию, силиконовые вставки подошли ко всем кольцам которые были велики. При желании можно немного обрезать по бокам, что бы сделать более незаметней. Для лучшего скольжения, что бы не слетела вставка во время надевания на палец можно намазать руки кремом.

Переваги:
    Да
  • Анна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: FF&Store

Зменшувачі прийшли не такі, як вказано в оголошенні, а саме: їх було не 8, а 9; по розмірах як прописано, взагалі не те, по дві, три штуки однакових, вони деформовані, покручені; через 2 тижні носки просто почав рватися, відпадати шматочками. Даремно витрачені кошти.

Переваги:
    Недоліки:
    Не та кількість, розміри і якість
    • Продавець  FF&Store

Доброго дня
      Нам шкода що ваша покупка виявилась розчаровуюючою.
      Скоріше за все це брак, або некомплектий набір. Так як по данному товару це перший подібний відгук.
      Очікуйте будь ласка, менеджер обов'язково зв'яжеться з вами для вирішення питання по Вашому замовленню.