Картка Rozetka

Відгуки покупців про Маска для сну повязка на очі шовкова накладка окуляри пов'язка для спання нічна чоловіча з чохлом на ніч на обличчя м'яка з шовку для чоловіків жінок в літаку з бавовни Hechpro сіра ТБsilk1 + беруші в подарунок

Оцінка користувачів 4.85/5
  • Короленко О***
    Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT. Розміри: 20 x 10 см. Колір: Чорний

Маска очень хорошая, мягенькая, нигде не давит, резинка удобная, есть мешочек для её хранения

Переваги:
    Очень хорошее качество

Вітаємо)
      Дякуємо! Нам справді приємно, що покупка залишила гарні враження!

• Ярослав Г***

Чудова маска

• Алена П***
    Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT. Розміри: 20 x 10 см. Колір: Насичений бузковий рожевий

Замовлення прийшло швидко, відповідає опису

Недоліки:
    Ні
  • Єлизавета Г***

• Відповідність фото

Маска зручна,не давить,добре захищає від світла.Матеріал приємний до обличчя.Приємно що разом з маскою поклали бірюші.Дякую)

• Антон Ш***

купував дружині.
    їй сподобалося
    стала спати краще

Переваги:
    зручна
    Недоліки:
    нема
    • Відповідність розмірній сітці

• Олена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT. Розміри: 20 x 10 см. Колір: Зелений

Маска чудова, резинка не давить, не сповзає, тканина приємна і не пропускає світло.

Переваги:
    М'яка і не пропускає світло.
  • Дмитро М***

• Відповідність фото

врятувала мій сон в поїздці

Переваги:
    не сповзала та не давила
    • Відповідність розмірній сітці

• Роман П***

• Відповідність фото

замовив для дівчини, вона оцінила

Переваги:
    приємна на дотик
    • Відповідність розмірній сітці

• Олександр К***

Не рекомендую

Переваги:
    Мягка тканина, має гарний вигляд
    Недоліки:
    Пропускає світло, резинка туга що давить на очі
    • Продавець  TURBO SPORT

Дякуємо за ваш відгук. Нам дійсно шкода, що товар не виправдав ваші очікування. Ви завжди можете звернутись до нас, якщо у вас виникають питання з приводу замовленого товару, ми постараємось вирішити вашу проблему!

• Альона П***
    Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT. Розміри: 20 x 10 см. Колір: Чорний

Мені маска дуже сподобалася.
    Дуже приємна на дотик, дуже зручно спати, ніде не давить.
    Класно, що є мішечок для зберігання або можна брати з собою в дорогу, що вважаю дуже зручно)

• Костянтин Р***
    Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT. Розміри: 20 x 10 см. Колір: Сірий

Отличная, мягкая к лице, резинка не давит

• Мизюк Р***

Вау! Очень комфортный для сна. Ркжекомендую

Переваги:
    Очень нежный материал
    Недоліки:
    Нету
    • Відповідність розмірній сітці

• Лана С***

• Відповідність фото

Ці маски дуже зручні для сну. Вони не парять навіть влітку, а взимку ще й зігрівають лоб та очі, легше засинати. Сон більш спокійний і глибокий. Тільки вранці просинатися з нею складніше, бо вона не пропускає світло і можна проспати. Тому краще ставити будильник, бо промені світла вас не розбудять)))

Переваги:
    У мене декілька таких масок для сну різних кольорів. Захотілося ще такого кольору придбати. Колір срібний, класний, рідко зустрічається
    Недоліки:
    Не помітила
    • Відповідність розмірній сітці

• Продавець  TURBO SPORT

Дякуємо за відгук! Будемо раді бачити вас серед наших постійних клієнтів! :) Дуже раді, що Ви залишились задоволені.

• Тимур Л***

• Відповідність фото

Неймовірно м'якенька та зручна. Жінка в захваті, тепер засинає швидше та так солодко спить. Вона повністю задоволена. Дякую продавцю за чудовий, якісний товар.

Переваги:
    Матеріал
    • Продавець  TURBO SPORT

Дякуємо за відгук, . Бажаємо приємного сну!

• Іван Т***

• Відповідність фото

Маска легка і приємна на дотик, зручна в носінні і добре закриває світло. Дуже задоволений

Дякуємо за оцінку!

• Степан Н***

• Відповідність фото

Дякую за швидку доставку. Маска дуже класна, якісний та приємний матеріал.
    Купував на подарунок дівчині, то вона залишилась задоволена. Рекомендую!

Переваги:
    якісний матеріал, зручна
  • Віталіна Б***

• Відповідність фото

легка і невагома, немає дискомфорту під час сну.

Переваги:
    зручна
  • Єва Д***

• Відповідність фото

приємний матеріал, не створює дискомфорту під час сну

Переваги:
    легка
  • Олександра Л***

• Відповідність фото

Дуже м'яка, не пропускає світло, спати в ній зручно, резинка не тисне

• Аліна Р***

приємний матеріал

Переваги:
    м'якенька, зручна