Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Qi2 сертифікована Magsafe бездротова зарядна док станція для apple айфона годинників навушників 3в1 QINETIQ T255 25W магнітна докстанція на айфон iphone airpods iwatch епл вотч 1-10 series Ultra, Samsung Galaxy Watch 3-7 чорна + подарунок адаптер 20 Вт

Оцінка користувачів 4.9/5
на основі 21 відгук
  • Вячеслав
    Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Чорний

Дуже класна! Працює добре! Вигляд на 5 !

Переваги:
    Дизайн на 5 ! Працює добре!
    Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Чорний

перестала работать через пол года после покупки, для айфона 17 использовали только

Недоліки:
    перестала работать через пол года после покупки
    • Продавець  AMPERE

Доброго дня, Руслане!
      Прикро, що у вас виникла така не зручна ситуація .
      З нашого досвіду, самі зарядні станції є досить надійними, тому в подібних випадках причина часто полягає не в самій станції, а в блоці живлення або кабелі, через який вона підключена. Саме тому спочатку необхідно перевірити ці елементи.
      Найближчим часом менеджер нашого магазину зв'яжеться з вами, щоб уточнити деталі та допомогти з діагностикою. Не хвилюйтеся, ми обов'язково розберемося в ситуації та знайдемо оптимальне рішення.

• Руслан С***

Кабель был в комплекте, могу вам ее обратно отправить , возможно проблема в обновлении Айфона, но в любом случае сейчас она просто валяется в шкафу без дела.

• Руслан С***

Если есть гарантия и вернете деньги, было бы супер

• Юрій Р***

Все добре працює.

• Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Чорний

Док станція дуже сподобалась, стильно виглядає, матеріал якісний, швидко заряджає мій айфон 16 та при цьому він майже не нагрівається. Магнітиться дуже сильно. Рекомендую товар та продавця.

Переваги:
    Відповідає своїй ціні
  • Валерьян К***
    Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Чорний

Док станція гарна та заряджає усі прилади самсунг. Для мене це основна перевага)

• Дарія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Білий

чудова станція, прекрасно працює та стильно виглядає!

• Продавець  AMPERE

Дякуємо за чудовий відгук!
      Раді, що станція вам подобається і чудово працює, а також має стильний вигляд.
      Нехай користування приносить тільки задоволення!

• Аліна К***
    Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Чорний

Користуємося зарядною станцією вже 8 місяців- все супер! Дякую за якісний товар, залишилися задоволені покупкою. Бажаємо вам успіхів та вдячних клієнтів!

Переваги:
    Виконує функції, зазначені в описі
    • Продавець  AMPERE

Щиро дякуємо за теплий відгук!
      Раді, що станція служить вам вже 8 місяців і повністю задовольняє ваші потреби.
      Дякуємо за побажання, бажаємо вам також успіхів і лише приємних покупок!

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Білий

Ідеальна, красива зарядна док станція. Заряджає усі девайси: телефон, навушники, годинник. Якщо заряджати усе разом, то час заряджання збільшується, але це не проблема коли ставиш заряджатися на ніч. По одинці швидко заряджає усе. Виглядає стильно та мінімалістично

Переваги:
    зарядка для усіх пристроїв одночасно
    Недоліки:
    нема
  • Игорь О***
    Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Чорний

Дуже гарний і професійний підхід зі сторони менеджера. Усе доступно, швидко і по суті.
    Прийшло швидко, працює відмінно
    Усім рекомендую

Переваги:
    Зручність, дизайн, швидкість зарядки

Ігор, вітаємо!)
      Вкрай вдячні за зворотній зв'язок.

• Данил Д***
    Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Чорний

Слушайте, ну это просто песня, а не зарядка! Три в одном – телефон, часы, наушники, всё заряжается сразу, никакого клубка проводов на столе. Магниты держат iPhone намертво, ставить – одно удовольствие. Работает шустро, без перегрева, материалы – прямо чувствуется, что не дешёвый пластик. За такую цену – ну грех жаловаться!

• Дар'я П***
    Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Білий

Дуже подобається. Ставлю на зарядку свій айфон, навушники та годинник в заряджає все одразу. Класний дизайн. Ніякий проблем чи нарікань.

Переваги:
    Стильна, зручна, заряджає одночасно три присторої
  • Анкудінова Д***

Чудовий пристрій

• Александр А***
    Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Чорний

Зарядка хорошая! Изделие соответствует описанию. Магнит для телефона держит отлично! Но вот для часов (маленький "подиум") слабоват - Galaxy watch 4 могут упасть, когда телефон отклеиваешь. Но может Apple watch будут хорошо держаться... Продавцу большой респект - очень быстро отправили! И конфету "Twix" положили, за что отдельное спасибо

Переваги:
    Удобная штука
    Недоліки:
    Слабый магнит для часов.
  • Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Білий

Купували зарядку для доньки на подарунок. Дуже сподобалася, не треба купи зайвих шнурів. Підходить для samsung, але обов'язково має бути чохол з магнітним кільцем. Айфон добре тримає і в звичайному чохлі. Можна заряджати 2 телефони одночасно.
    Окрема подяка продавцю за клієнтоорієнтованість, відповіли на всі питання, ще й доставку оплатили! Оплатила замовлення о 20.00, в 20.40 вже відправили Новою поштою! Дякую за сервіс та якісний товар.

Переваги:
    Не треба мати купу шнурів, гарно виглядає, займає мало місця.Можна ще й як підставку для телефона використовувати
  • Игорь Б***
    Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Білий

Изделие супер!!! Зарядка быстрая, удобно размещаются гаджеты! Отдельное спасибо поставщику, очень оперативно, вечером заказал утром доставка! Рекомендую гаджет !

Переваги:
    Дизайн, качество, сертификация!
  • Диана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Білий

Зарядка с qi2 + сертифицированная за эти деньги - очень достойно. То, что надо для 15 айфона)

• Яна П***
    Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Чорний

Очень стильная и можно заряжать 2 телефона.

• Евеліна Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Білий

Чудово працює, стильно виглядає, вироблено якісно. Дуже дякую.

• Дарья В***
    Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Чорний

Чудова річ. Відповідає характеристиці, швидко заряджає гаджети.

• Аліса П***
    Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Білий

Всім рекомендую товар. Доставили швидко, харектеристики відповідають заявленим!!
    Продавець супер. Ще раз дякую Вам!

• Маша С***
    Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Чорний

Дуже класна та якісна станція. Виглядає гарно, заряджає всі гаджети без проблем, дуже зручно. Продавець швидко відреагував на замовлення. Рекомендую.