- Надія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Парта дуже класна, все як на фото, доні дуже подобається.
- Переваги:
- Швидка доставка, хороший матеріал.
- Недоліки:
- Непобачила
Добрий день! Дякуємо, що зупинили свій вибір на нашому товарі. Нам щиро приємно знати, що покупка виправдала ваші очікування.
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника
- Катерина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
За свою ціну гарний комплект. Достатньо міцний.
- Недоліки:
- Поки не знайшла
Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника
- Леонид М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Добре
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Хочу поділитись своїм враженням про комплект меблів Cubby Olea Grey, який нам дуже сподобався. Комплект має сучасний і елегантний дизайн, який гармонійно вписується інтер’єр нашої дитячої кімнати. Щодо комфорту: парта та стілець також не розчарували, зручні у використанні та чудово регулюються під потреби дитини. Якість меблів теж на належному рівні! Раджу!
- Переваги:
- Широка, зручна стільниця. Ціна-якість
- Недоліки:
- Не знайшов
- Сергей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Стильная, удобная парта. По материалам лучшее что нашёл в этой цене. Легко регулировать по высоте и надёжное крепление. Ребенок уже хочет учиться!!! Очень удобная!
- Переваги:
- Материалы, крепеж, функционал. Цена . Эргономика.
- Недоліки:
- Пока не нашёл.
- Віталій І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Якість дуже порадувала! Комплект виготовлений з хорошої профільної труби, про що свідчить його вага, стіл і стілець доволі важкі. Різьби для гвинтових з'єднань нарізані добре, дозволяють міцно скрутити деталі. Шестигранник в комплекті, викрутка попалася з дефектом (неправильно нарізаний хрест, користуватися нею неможливо). Пластик сидіння і спинки стільця товстий, якісний. Наявність регулювання по висоті під зріст дитини - великий плюс! Жорстко фіксується гвинтами. Стільниця також викликає довіру і впевнений прослужить довго. Лампа світить добре, але якість пластику лампи візуально псує враження про весь комплект, зекономили... Загалом впевнений що парта відслужить свій термін без нюансів!
- Переваги:
- Якість матеріалів на високому рівні, виглядає чудово - дитина задоволена!
- Недоліки:
- Не замітив
Доброго дня! Гарний вибір для організації робочого місця малечі. Комплект легко можна відрегулювати під параметри дитини, яка дуже швидко росте. Дякуємо за відгук.
- Ярослав Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Дуже ретельно оглядайте товар, якщо не хочете збирати-розбирати і займатись поверненням.
- Переваги:
- Жорстка фіксація, досить якісно зроблено
- Недоліки:
- Дефект стола, не помічений при огляді
- Ярослав Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Все хорошо, но есть дефект столешницы. Фото прилагается.
Хотя я внимательно осматривал на предмет повреждений при транспортировке, не обратил внимания на это.
Вопрос к представителю производителя, возможна ли замена отдельно столешницы?- Переваги:
- На вид практичные материалы, простая сборка, фиксация высоты двумя винтами, а не механизмом.
- Недоліки:
- Кто-то при сборке на производстве (стол частично собран при распаковке) выбрал неправильную длину саморезов, как результат - трещина покрытия стола.
- Аня
Про гарантию обмена или возврата можно почитать тут посилання
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
- Переваги:
- Хорошие материалы, подробная и в то же время простая инструкция по сборке. В комплекте есть ключ и отвёртка, поэтому дополнительные инструменты вам не понадобятся.
- Недоліки:
- Пока не выявил.
- Роман Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Отлично подошел ребенку 7 лет. Качественная сборка.
- Юля С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Заказ приехал недоукомплектован ,нет спинки для стульчика. Свяжитесь со мной
- Недоліки:
- Невнимательно сложили заказ
- Юля С***
В гарантийном талоне указан другой покупатель, но с моим номером. Как вы комплектуете товар ?
Эксперт RozetkaДобрый день, Юля Склярська! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.
- Юлия Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Парта очень удобная. Компактная. Сборка занимает не много времени, придоставлен инструмент для сборки парты и стульчика. Ребенку очень понравилось
- Переваги:
- Доступная цена
- TimmyПродавець: Rozetka. Колір: Рожевий
ничтожное качество
Добрый день! Очень жаль, что Вам товар не понравился. Это очень хороший вариант для ребенка, который будет расти вместе с ним. Обратитесь пожалуйста в сервисный отдел по тел 0669627408 для решения проблем, которые у Вас возникли.
- ЄвгенПродавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Після декількох днів експлуатації, поверхня стільниці почала лущитись...
- Недоліки:
- Якість на одиничку
Доброго дня! Дякуємо за відгук. Зверніться будь ласка до сервісного відділу за тел. 0669627408 для вирішення даного питання.
Доброго дня!
Просимо вибачення за незручності, зверніться, будь ласка, на гарячу лінію сервісу 0669627408 для вирішення даної проблеми.
- Яна П***Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Замовили комплект в надії, що буде довго служити, але виявилось звсім інше. Лампа перестала працювати на 2 день після експлуатації. Та механізм регулювання в стільчику не працює. Наша дитина розчарована у такому подарунку. Не рекомендую!!!
Доброго дня! Дякуємо за відгук. Зверніться будь ласка до сервісного віддділу за тел.0669627408 для вирішення даного питання.