Відгуки покупців про Столик для ноутбука складний LD-09 E-Table з охолодженням 2 USB кулера стіл з вентиляцією

Оцінка користувачів 2.89/5
  • Сергій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Benefito. Колір: Білий

Додам фото бо чомусь не опублікувало

Переваги:
    Недоліки:
    Дуже низька якість.
  • Сергій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Benefito. Колір: Білий

Ноут не витримає,хіба телефон..
    Повне розчарування..
    Все криве ,пластик навіть не оброблений..поверхня крива...
    Це просто сміття..ще й ціна для такого не адекватна(((

Переваги:
    Жодних
    Недоліки:
    Дуже низька якість.
  • Наталія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet. Колір: Чорно-білий

Абсолютно не відповідає заявленому зображенню і опису. Не повернула, бо, для необхідних мені функцій його достатньо.

• Володимр К***

Отримав товар все добре

Переваги:
    Доставка
  • Іван Б***
    Відгук від покупця. Продавець: iGrig. Колір: Чорний

Якість гірше нікуди, не раджу зовсім

Переваги:
    Недоліки:
    Дешевий пластик , погані з'єднання, його всього крутить і гне , а в мене ноут 14 дюймів
  • Галина П***

Столиком дочка задоволена.

Переваги:
    Компактний і легкий.
    Недоліки:
    Не можу нічого поганого сказати.
  • Олександр Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Kyba-trend. Колір: Білий

Дуж ніби нормально, але якість виконання, пластику - традиційно китайська: ніжки ненадійні.

Переваги:
    дує
    Недоліки:
    низька якість
  • Олександр

Все чудово.Раджу придбати.

• Анастасия П***
    Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia. Колір: Чорно-білий

Випадок, коли не очікуєш багато, а приходить справді щось прикольне. Столик повністю виконує свою функцію, охолодження працює. Килимок для миші дуже приємний. Досить хиткий, так як повністю із пластику. Не можу бути впевнена, що всі деталі поступово не зламаються, але за свою ціну столик дуже гарний

Переваги:
    Ціна, килимок, охолодження
    Недоліки:
    Хиткий
  • Тетяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: KalushVV. Колір: Чорно-білий

Дешевий неякісний пластик. Колір не відповідає картинці.

• Продавець  KalushVV

Дякуємо за ваш відгук

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: KalushVV. Колір: Чорно-білий

Погана якість - відваливаються ніжки, все хитається, дуже не задоволена. Краще дерев'яний (в мене є - міцний).

Переваги:
    Складається
    Недоліки:
    Відваливаються ніжки, не міцна конструкція
  • Алла К***
    Відгук від покупця. Продавець: UAniSha. Колір: Білий

Дуже хліпка конструкція, випав гвинтик з ніжки столика відразу, закрутили, на другий день випав с другої сторони гвинтик, сама вона виглядає якоюсь потертою, як начебто нею вже користувалися. Для такої підставки занадто висока ціна.
    Доставили швидко. Купувати не рекомендую.

Переваги:
    Недоліки:
    Слабенька конструкція, відразу відпадають гвинтики
  • Федір
    Відгук від покупця. Продавець: Diarons. Колір: Білий

Вагу ноутбуку (1.6кг) не витримує. Весь хлипкий, з криво встановленним USB моделем. Нічого не кріпиться, що, здавалося б, повинно було б кріпитися. Тхне пластиком, охолодження просто гудить та майже не діє (нічим не краще пасивного охолодження).
    Не рекормендую.

• Хоменко Р***
    Відгук від покупця. Продавець: High level. Колір: Чорний

Коротко - не рекомендую... Купував тут на "Розетці" в 2022 році. Головни "плюс" - столик за 2 роки нечастої експлуатації ще умовно працює. Також серед "плюсів" столика слід зазначити, що він ноутбук тримає, за умови, що його (ноутбук) не рухати і не рухатись самому. Головний мінус - дуже слабка і ненадійна конструкція... Хоча за таку ціну щось придбать "солідніше" - проблематично.

Переваги:
    З своїм основним призначенням справляється
    Недоліки:
    Дуже слабка і ненадійна конструкція
  • Максим К***
    Відгук від покупця. Продавець: Riamon. Колір: Білий

Я очікував чогось кращого, але.... Кусок дошки іто буде краще... Для ігрового ноутбука це просто не то!

Переваги:
    Габарити
    Недоліки:
    Нема кріплення при розкладанні
  • Диана М***
    Відгук від покупця. Продавець: B Group. Колір: Білий

1. Ужасно воняет дешевой пластмассой .
    2. Сделан очень некачественно , прогибается под ноутбуком весом в 1 кг .
    3. Неустойчивый . Есть фиксаторы для ножек , которые не выполняют свою функцию , выскальзывать и столик падает .
    4. Ножки разъезжаются.
    5. На второй день использования, повыпадали болтики из креплений ножекз.

• Наталія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Kyba-trend. Колір: Білий

Жахливий пластик. По середині прогинається, рівно не стоїть. Надіялися що буде більш міцний

Переваги:
    Є куллери
    Недоліки:
    Пластик
  • Антон Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: VictoriaBest. Колір: Чорно-білий

Візуально дуже добрий. Але не можливо закріпити ніжки, вони завжди заважають. Якщо використовувати стаціонарно то ок, якщо треба мобільність то ні.

Переваги:
    Невеличкий. Підходить на кравати в казармі
    Недоліки:
    Зроблен не надійно.
  • Юра Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Riamon. Колір: Білий

Все добре,дякую

• Іван В***
    Відгук від покупця. Продавець: B Group. Колір: Білий

Топ за свої гроші .Система охолодження фуже ефективна але більш шумна ніж я думав

Переваги:
    Система охолодження фуже ефективна
  • Ірина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Колір: Білий

Все супер! Вчасно товар прийшов. Обслуговування відмінно.

• Воробий А***
    Відгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP

Столик ужасний не советую пластик слабкий не практичний

Переваги:
    Недоліки:
    Не советую
    • Продавець  WOLFSHOP

Дуже розуміємо ваш настрій та дякуємо, що проінформували нас про цю ситуацію! Наші кращі співробітники вже працюють над вирішенням ситуації.

• Хоменко Р***
    Відгук від покупця. Продавець: High level. Колір: Чорний

Купував тут на "Розетці" в минулому році. Серед "плюсів" слід відмітити, що ноутбук за таку ціну тримає, якщо при цьому його (ноутбук) не рухати. От мабуть і все. Головний мінус - дуже слабка і ненадійна конструкція... Коли цією зимою постійно вимикали світло, цей столик дуже "рятував" (увечері). В постіль під одіяло, столик розклав, ноутбук поставив і дивитись фільми поки вімкнуть світло чи пора лягати спати... А так не можу рекомендувать. Пошукайте собі щось більш надійне.

Переваги:
    З своїм основним завданням справляється
    Недоліки:
    Дуже слабка і ненадійна конструкція
  • Никита Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

покупал в 14 году, до сих пор все замечательно.

• Виктор П***
    Відгук від покупця. Продавець: MIRON. Колір: Чорно-білий

Не рекомендую.

Недоліки:
    хлипкие ножки и дешевый вонючий пластик
  • Денис К***
    Відгук від покупця. Продавець: High level. Колір: Чорний

Купил , пройшло днів 20 ,в первий день перестала держатса ножка , шас весь столик сам по себе погнулса от тяжкості ноутбука сам ноут важе 2.5 кг,все відпадає не держиться , гнеться, зроблено не окуратно, зря викинув 500 грн , повне г***о а не столик , давно я так не розчаровувая в покупці

Переваги:
    Недоліки:
    Повне г***о а не столик
  • Маргарита С***
    Відгук від покупця. Продавець: KRS. Колір: Чорно-білий

коли відкрила посилку посипався пластик, сам столик дуже хлипкий і виглядає так як дешева іграшка, розкрити ніжки на всю довжину просто не можливо бо вони застряють, куллер навіть боюся підключати, на зворотньому боку кришки не вистачає заглушок, під ноутом прогинається сильно, своїх грошей не коштує взагалі

Переваги:
    не знаю навіть
    Недоліки:
    хлипкий, прийшов без заглушок, дешевий пластик
    • Продавець  KRS

ДЯкуємо Вам за відгук. Отримали столик на повернення. На зворотньому боці і не повинно бути заглушок. Ніжки відкриваються на всю довжину і фіксуються. Кулер працює віддімнно.

• Бондаренко Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia. Колір: Чорно-білий

Ожидала большего, на фото смотрится хорошо но по факту качество ужасное,
    шатается,
    ножки слабенькие, не факт что ноут выдержат,
    весь в каких то пятнах, такое ощущение что бу
    Материал ужасный,
    нормально средина не прилегает, остаётся пространство, вобщем полное разочарование
    Видимо потому и цена со скидкой. Вообщем лучше добавить бюджет и поискать что то более качественное.

Переваги:
    Не нашла, единственное что работает вентилятор и компактный если сложить. Отправили быстро и продавец быстро связался.
    Недоліки:
    Ужасное качество, шатается, в пятнах
    • Продавець  Meolpotamia

Добрый день, Лилия! Спасибо Вам за Ваш отзыв! Вам наверное попался брак! Они сами по себе слабенькие идут.С вами свяжется менеджер для уточнения Вашего вопроса! Ожидайте, спасибо!

• Бондаренко Л***

Продавец связался и предложил замену на более качественный товар.
      Столик просто попался бракованный.

• Роман С***
    Відгук від покупця. Продавець: TM ENERGY. Колір: Чорно-білий

Дуже неякісний товар. Пластмаса смердить, ніжки розїжджаються під вагою ноутбука, а десь на 10-му використанні одна з них відламалася. Викинув увесь столик у сміття. Не рекомендую.

Переваги:
    Компактність
    Недоліки:
    Якість пластмаси. Погана стійкість.
  • Наталья Г***
    Відгук від покупця. Продавець: InTrend

Такое ощущение, что его делали топором. Ножки болтаются, нет стабильности, работать на нем невозможно, он хлипкий совсем. И такое ощущение, что сделан из старого грязного пластика. У меня ноутбук последнего поколения, лёгкий совсем и этот столик не может его выдержать. А ещё подставка под ноутбук, которая должна чуть-чуть поднимать угол пользования, кривая и ноутбук может находится только в горизонтальном положении. В общем, не рекомендую, не надеялась на супер качество за такие деньги, но и то, что пришло и 50 грн. не стоит.

Переваги:
    Недоліки:
    Сплошной недостаток
    • Продавець  InTrend

Доброго дня, Наталя! Наш менеджер вже звязалась з вами для вияснення всіх нюансів та обговорення умов повернення товару.

• Максим М***
    Відгук від покупця. Продавець: Pont. Колір: Чорно-білий

Подходит только для планшета - ноутбук попросту слишком велик для этого столика. Пластик не обработан - легко пораниться. Регулировка наклона крайне неудобная. Хлипкий.

• Стрилец В***

Одноразовий

Переваги:
    Задум
    Недоліки:
    Неякісний
  • Тетяна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: КИБ. Колір: Чорно-білий

Очень разочарована и не советую!
    У меня уже был такой же столик и поломалась ножка (заказывала не здесь). Я заказала новый уже тут.
    А тут ножки все видно что переплавленные, видимо уже возвращали. Выглядит это просто ужасно и видно, что недолго проживет.

Недоліки:
    Переплавленные ножки
    • Продавець  КИБ

Добрый день,если вас не устраивает качество товара,вы можете его вернуть. Соблюдая все правила возрата.

• Владислав Ш***

Не покупайте этот товар

Переваги:
    Нету
    Недоліки:
    Качество ужасное ножка отвалилась на третий день
    • Продавець  TM ENERGY

Вы делали заказ 20 мая 2020 года. Вы делали обмен или возврат?

• Роман Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ELEMENTRIX. Колір: Чорно-білий

Дешевый пластик. Но за такую цену я большего и не ожидал

Переваги:
    Нету
    Недоліки:
    Нету фиксации, переламливается когда без ножек на коленях играешь, кулер еле еле крутится
  • Евтушенко Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Trend Shop Lot. Колір: Чорно-білий

Спустя несколько дней отвалилась ножка

Переваги:
    Недоліки:
    Дешёвый Китай. Не рекомендую