- ЛідочкаВідгук від покупця. Продавець: Тиша в домі. Розміри: 50 x 70. Колір: Рожевий
Колір відповідав заявленому, приємна тканина, пошита якісно. Сподівалась, що на бирці буде більше інформації про тканину.
- Продавець Тиша в домі
Доброго дня. На бірці вказана базова інформація про тканину - склад та назва тканини. Більш детальна інформація вказана в картці товару на маркетплейсі.
- Ліна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Тиша в домі. Розміри: 50 x 70. Колір: Молочний
Гарна якість тканини і пошиття. Приємна на дотик.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Тиша в домі. Розміри: 50 x 70. Колір: Молочний
Дуже сподобалась ця шовкова наволочка в молочному кольорі! Ніжна до шкіри та волосся. Вже декілька років я користуюсь шовковою наволочкою іншого бренду, але на блискавці. Без неї виявилось зручніше, а ще не рветься в місцях кріплення блискавки. Ціна, звісно, не маленька, але вона вартує кожної копійки.
Дякую виробнику і рекомендую до придбання! - Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Тиша в домі. Розміри: 50 x 70. Колір: Лавандовий
Дуже якісна наволочка, рекомендую
Дякуємо!
- Стефанія Б***Відгук від покупця. Продавець: Тиша в домі. Розміри: 50 x 70. Колір: Лавандовий
Неймовірна наволочка!
- Переваги:
- М'яка, приємна на дотик, чудовий колір
- Недоліки:
- Шкода, що не було більше наволочок лавандового кольору. Я б замовила ще декілька!
- Анастасія Г***Відгук від покупця. Продавець: Тиша в домі. Розміри: 50 x 70. Колір: Молочний
Супер якість. По дефолту пакування не саяткове
- Продавець Тиша в домі
Дякуємо за відгук. Наволочка була відправлена у крафтовому конверті з фірмовою наліпкою, зараз переходимо на брендований крафтовий конверт.
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Тиша в домі. Розміри: 50 x 70. Колір: Рожевий
Дуже гарні наволочки на подарунок
Дякуємо!
- Катерина П***Відгук від покупця. Продавець: Тиша в домі. Розміри: 50 x 70. Колір: Лавандовий
Перший раз в житті купували шовкові наволочки.
Шукали в інеті де які кращі, знайшли цей бренд і ще один, для експерименту замовили собі різні, я ось цю собі придбала бо колір сподобався.
По відчуттям - обидві наволочки на дотик і по текстурі - однакові.- Переваги:
- Добре для волосся і сну.
Дякуємо!
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Тиша в домі. Розміри: 50 x 70. Колір: Рожевий
Чудова, не пошкоджує волосся та шкіру обличчя
- Переваги:
- Якість, кольорова гама
Дякуємо за відгук!
- Максим Л***Відгук від покупця. Продавець: Тиша в домі. Розміри: 50 x 70. Колір: Молочний
Гарна наволочка, колір відповідає обраному.
дякуємо!
- Тетяна Є***Відгук від покупця. Продавець: Тиша в домі. Розміри: 50 x 70. Колір: Рожевий
Приємна на вигляд і при використанні.
Дякуємо!
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Тиша в домі. Розміри: 50 x 70. Колір: Чорний
Наволочка якісно пошита, тактильно приємна, спати на ній одне задоволення.
Дякуємо за відгук!
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: Тиша в домі. Розміри: 50 x 70. Колір: Чорний
Наволочка понравилась. Пошита качественно. Очень приятно спать на ней.
- Переваги:
- см выше.
- Недоліки:
- пока не нашла
- Продавець Тиша в домі
Дякуємо!
- Андрій В***Відгук від покупця. Продавець: Тиша в домі. Розміри: 50 x 70. Колір: Молочний
М'яка, прохолодна. Можливо, навіть, менше подразнення на голові
Дякуємо
- Тетяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Тиша в домі. Розміри: 50 x 70. Колір: Молочний
Наволочка чудова, приємна на дотик, колір відповідає замовленню. Дякую.
Дікуємо!
- Вікторія В***Відгук від покупця. Продавець: Тиша в домі. Розміри: 50 x 70. Колір: Молочний
Наволочка дуже ніжна та приємна на дотик, ще не використовувала, однак впевнена, що не розчарує. Дякую
Дякуємо за відгук!
- Олеся Ш***Відгук від покупця. Продавець: Тиша в домі. Розміри: 50 x 70. Колір: Хакі
Дуже приємні відчуття!)
- Переваги:
- Дійсно шовк
Дякуємо!
- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: Тиша в домі. Розміри: 50 x 70. Колір: Рожевий
Замовляла рожевого кольору, прислали молочну. Для кого це критично, зверніть увагу, бо то вже не перший такий відгук
- Переваги:
- Приємна на дотик
- Недоліки:
- Зовсім інший колір
- Продавець Тиша в домі
Вітаємо Катерина, вибачаємося це наша помилка. Готові оперативно замінити на потрібний колір. Він у наявності.
- Марина В***Відгук від покупця. Продавець: Тиша в домі. Розміри: 50 x 70. Колір: Молочний
Чудова
- Переваги:
- Приємна
- Недоліки:
- 1 мало, треба більше
- Продавець Тиша в домі
Дякуємо за відгук!
- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: Тиша в домі. Розміри: 50 x 70. Колір: Бірюзовий
Наволочки дуже сподобалося, приємні на дотик, гарний колір. Продавець швидко відправив посилку. Наволочки мали гарне пакування в крафтовий конверт.
- Переваги:
- Всі
Дякуємо!!
- НадіяВідгук від покупця. Продавець: Тиша в домі. Розміри: 50 x 70. Колір: Молочний
Наволочка хороша.
Але замовила білу,на фото біла,а прийшла молочного кольору.
Коли замовляла білу,то розраховувала,що вона підійде до мого комплекту постільної білизни.- Продавець Тиша в домі
Дякуємо за ваше зауваження! Ми виправили колір із білого на молочний. Щодо кольору на фото — він відповідає реальному виробу, оскільки знімок було зроблено з фізичного товару.
- Мар'яна К***Відгук від покупця. Продавець: Тиша в домі. Розміри: 50 x 70. Колір: Молочний
дуже зручна приємна наволочка
- Переваги:
- якість
Дякуємо!
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Тиша в домі. Розміри: 50 x 70. Колір: Рожевий
Придбала дві штуки, вони неймовірні, спати одне задоволення
- Переваги:
- Без застібки молнії, якісний шовк, гарно пошито
Дякуємо!
- Светлана Д***Відгук від покупця. Продавець: Тиша в домі. Розміри: 50 x 70. Колір: Лавандовий
Чудові наволочки , розмір, колір , якісно пошито . Все сподобалось , буду купувати ще )
Дякуємо!
- Лапіда М***Відгук від покупця. Продавець: Тиша в домі. Розміри: 50 x 70. Колір: Молочний
Тканина дуже приємна, але упаковка... Простенький конверт, який не промокає, ніякої подарункової упаковки! Я брала на подарунок, дуже засмучена!
- Переваги:
- сама річ приємна
- Недоліки:
- відправка без попереднього дзвінка
- Продавець Тиша в домі
Вітаємо Маріанна, дякуємо за відгук. Наволочка відправляється у подарунковому крафтовому конверті з нашою фірмовою наліпкою, але цього разу склад помилково відправив у звичайному конверті. Вибачте. Запропонували вам за наш рахунок дослати подарункову упаковку.
- Юрий С***Відгук від покупця. Продавець: Тиша в домі. Розміри: 50 x 70. Колір: Бірюзовий
Купляв на подарунок дівчині.
Сподобалася чудова якість шовку, тканина дуже приємна.
До того ж прикольна подарункова упаковка.- Переваги:
- Приємний матеріал. Гарно тримається на подушці. Подарункова упаковка