- AI аналіз відгуків69 відгуків: 84% позитивних, 8% нейтральних, 8% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Олександра С***Відгук від покупця. Продавець: Joyshoplife
Дуже задоволена покупкою! Кавомолка компактна, стильна та дуже зручна у використанні. Помел регулюється легко, можна налаштувати як для турки, так і для френч-пресу. Керамічні жорна мелють рівномірно, кава виходить ароматна та смачна. Працює тихо, нічого не скрипить і не заїдає. Приємний бонус — ложка у подарунок. Для дому та подорожей просто ідеальний варіант. Добре, що взяла 2-і штуки.
Рекомендую!- Переваги:
- Надійна, добре дрібнить
- Макс Ю***Відгук від покупця. Продавець: Joyshoplife
Не переключається, між помелами тільки 1 3 і 5 ,2 і 4 які найчастіше використовую не працюють, товар їхав майже тиждень.
Каитайський шлак за високою ціною, не ведіться- Недоліки:
- Не виставляється рівень помелу нормально
Брак
- Продавець Joyshoplife
Дякуємо за Ваш відгук та перепрошуємо за незручності.
Щодо перемикання ступенів помелу: іноді механізм потребує більш точного встановлення положення або додаткового налаштування перед першим використанням. Можливо, ви неправильно налаштували, чи заклали надто багато зерен.
Якщо окремі режими не працюють належним чином, це може свідчити про виробничий дефект.
Термін доставки залежить від роботи служби перевезення та може змінюватися залежно від регіону й завантаженості.
Ми цінуємо кожного клієнта та завжди готові допомогти у вирішенні будь-яких питань. Ви вже зверталися до нас запропонували оптимальне рішення: обмін товару або повернення коштів згідно з чинним законодавством України.
Дякуємо, що поділилися своєю думкою. Ваш відгук допомагає нам покращувати якість обслуговування.
- Віталій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Joyshoplife
Хорошее качество материала и прочное ударостойкое стекло. Колба упала на плитку и не разбилась. Хорошо упакована. Однозначно рекомендую к покупке.
- Гаєвська О***Відгук від покупця. Продавець: Joyshoplife
Дуже подобається, ще замовлю в подарунок
- Вадим М***Відгук від покупця. Продавець: Joyshoplife
Грубый помол
- Недоліки:
- Грубый помол
- Продавець Joyshoplife
Добрий день!
Дякуємо за відгук.
Звертаємо увагу, що дана кавомолка має регулювання ступеня помелу — це вказано в характеристиках та на зображеннях у картці товару. Ви можете обрати більш дрібний або грубий помел залежно від способу приготування кави.
Якщо помел здається надто грубим, рекомендуємо перевірити налаштування регулятора та обрати більш дрібний режим. У разі потреби із задоволенням підкажемо, як правильно його відрегулювати.
- Олексій Я***Відгук від покупця. Продавець: Joyshoplife
Чудова кавомолка, зручна, регулюється ступінь помелу кави. Окрім кави можна подрібнювати сіль та перець. В умовах відключення світла це дуже корисна річ. Також в подарунок прийшла ложка та щітка для чистки кавомолки, що дуже приємно.
- Переваги:
- Зручно, якісно, швидко
- АнжелікаВідгук від покупця. Продавець: Joyshoplife
Товар відповідає опису.
Зі своєю задачею справляється добре.
Зручно тримати в руці.
Треба трошки погратись з налаштуванням помолу, але доволі мілко може помолоти. Звичайно не в порошок, як це робить автоматична кавомолка, але для турки ідеально. Вистачає помолу на 2 чашки.
Зручно мити і насипати зерна.
Виручає кожен ранок, коли хочеться свіжу мелену каву, а світла немає.- Переваги:
- Зручність і помол
- Недоліки:
- Мені все підходить
- Продавець Joyshoplife
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: Joyshoplife
Очень удобная кофемолка, можно выбрать режим посола для разного способа приготовления , в наше время, когда часто нет электричества- вообще актуально. Теперь при желании выпить чашку кофе, процесс превращается в кофейную церемонию. А свежесмолотые зерна- делают кофе еще вкуснее и ароматнее!
- Переваги:
- Удобная, компактная, разный помол
- Недоліки:
- Не нашла
- Продавець Joyshoplife
- Данило Є***Відгук від покупця. Продавець: Joyshoplife
Чудова кавомолка, свою функцію виконує без нарікань
- Катерина П***Відгук від покупця. Продавець: Joyshoplife
Кавомолка гарна, свою функцію виконує, нарікань немає
- Переваги:
- Все працює
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: Joyshoplife
відповідає очікуванням
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Joyshoplife
Кавомолкою задоволений. Купляв під ріжок, помел підходить чудово. Про всяк випадок зберіг ідею з шайбою з минулого відгуку, але поки все добре)
Ложка яка йде в подарунок теж досить зручна.- Продавець Joyshoplife
Дякуємо за ваш позитивний відгук! Ми раді, що вам сподобався наш товар. Будемо раді бачити вас знову!
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: Joyshoplife
Кавомолка зручна у використанні. Відчутно регулюється розмір помелу. Покупкою задоволений. Можу рекомендувати до придбання!
- Віталій Т***Відгук від покупця. Продавець: Joyshoplife
Дуже зручна кавомолка,рекомендую.
- АнтонВідгук від покупця. Продавець: Joyshoplife
За свої гроші ідеальний варіант
До цього користувався кавомолкою відомого бренду то молоти було важче, контейнер для меленої кави там був пластиковий через це постійно трохи кави лишалось на дні
В цієї моделі подібних проблем немає, ще й в комплектації є мірна ложечка та щіточка для очищення- Переваги:
- Скляний контейнери
Зрозуміле налаштування помелу
Велика ручка, що зменшує необхідні зусилля
Комплектація
Керамічні жорна - Недоліки:
- Більше шансів розбити контейнер ніж пластиковий
- НікітаВідгук від покупця. Продавець: Joyshoplife
Проста і легка в користуванні. Брав для фільтр кави як додаткову опцію на випадок відключень. Хороша якість за таку ціну
- Переваги:
- Проста, недорога, налаштування помелу мінімально достатні для чашки, турки, еспресо, фільтру
- Недоліки:
- Невеликий обсяг кави, яку може помолоти за раз. Для більш витончених вподобань у налаштуванні помелу не підійде
- Продавець Joyshoplife
- Вячеслав З***Відгук від покупця. Продавець: Joyshoplife
Кавомолка зручна, помел достатній для варіння кави в турці (фото 1). За необхідності можна можете молоти ще раз (фото 2). Повного завантаження кавомолки вистачає на десь на 4 порції. За необхідності розбирається без проблем, головне запамʼятати послідовність, що і за чим йде.
- Переваги:
- Ціна, керамічні жорна
- Продавець Joyshoplife
- Оксана И***Відгук від покупця. Продавець: Joyshoplife
Кавомолка супер!
- Переваги:
- Маленька та зручна в користуванні
- Недоліки:
- Не має
- Продавець Joyshoplife
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Joyshoplife
Класна кавомолка, все працює, гарні якісні матеріали, проста конструкція, ложечка і щітка для чистки у комплекті
- Переваги:
- Відповідає сотні позитивних відгуків і задоволених користувачів
- Продавець Joyshoplife
- Олександр А***Відгук від покупця. Продавець: Joyshoplife
Гарна маленька помічниця.
- Переваги:
- Зручна
- Недоліки:
- Невиявив
- Продавець Joyshoplife
- Максим Д***Відгук від покупця. Продавець: Joyshoplife
Якщо відсутне світло - ця річ найкраща для того щоб змолоти порцію кави. Особливо приємно вранці, коли щоб перемолоти повний бак кави потрібно хвилин 5 спітнілої праці. Прокидаєшся ще до того, як поп'єш кави..
- Переваги:
- Одного помолу при повному загруженні достатньо на дві порції еспрессо.
- Недоліки:
- Неможливо взяти опору, доводиться молоти у піднятому стані
- Продавець Joyshoplife
- Руслан И***Відгук від покупця. Продавець: Joyshoplife
Просто удобная и хорошая вещь, любителям подкладывать шайбы-просто нужно сильнее затянуть регулировочный винт и будет мелкий помол для турки.
- Поліна Л***Відгук від покупця. Продавець: Joyshoplife
Кавомолка чудова)!
- Борис Б***Відгук від покупця. Продавець: Joyshoplife
Дуже зручна і швидко доставили.
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Joyshoplife
Прекрасна річ! Виручає під час відключення світла. Легко і якісно меле, у контейнері порція приблизно на дві чашки кави.
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Joyshoplife
Млиночок якісний, міцненький, пластик без сторонніх ароматів, емність для змеленої кави скляна. Користуватися зручно.
- Переваги:
- Приємно користуватися
- Недоліки:
- Ще не виявив
- Продавець Joyshoplife
- СерджіоВідгук від покупця. Продавець: Joyshoplife
Якісна річ. Рекомендую. Чудов меле, є різні режими налаштування помелу.
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Joyshoplife
За ці гроші вона каву перемелює ідеально як на кемекс, так на гейзерку, аеропрес. Головне не скрутити їй голову, коли вдягаєте кришку на різьбу.
- Переваги:
- Компактна. Ємність скляна. Ложка для кави і щіточка для очищення в комплекті.
- Недоліки:
- Як на мене трошки скользить в руці
- Продавець Joyshoplife
- Остапенко М***Відгук від покупця. Продавець: Joyshoplife
Нормальная кофемолка и керамический жернов за цену по акции , но не за полную цену , особенно если ее надо самому исправлять
- Переваги:
- Лёгкая в использовании, разборке и мытье, что делает возможным исправление размера фракции
- Недоліки:
- Размер кофемолки : ладошка (может поэтому в описании нет размеров)
Корпус : пластик (хз сколько он проживет, наверное до первой трещины)
Помол : максимально мелкая фракция 1мм (но можно шайбой фиксить
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Joyshoplife
Гарна зовні, якісь теж наче норм
Був крупний помол, регулювання не допомагало
Розібрав, додав шайбу
Млинок підтягнувся вище і регулювати тепер можна в більшому діапазоні, тепер стало краще- Переваги:
- Ніби гарна якість
- Недоліки:
- Крупно меле
- Продавець Joyshoplife
Дякуємо за відгук і що поділилися своїм досвідом! Раді, що Вам вдалося знайти рішення та вдосконалити роботу млинка. Ми обов’язково передамо виробнику Ваш коментар щодо регулювання помолу — це допоможе покращити продукт у майбутньому.
Бажаємо, щоб ароматна кава завжди виходила саме такою, як Вам подобається!
- Раміль К***Відгук від покупця. Продавець: Joyshoplife
Чудова кавомолка, гарна ціна, у комплекті є ложка та щітка, якою можна почистити саму кавомолку.
Ну і особисто для мене плюс, що вона ручна, приємно зранку самому собі змолоти каву, зберігається магія ранку)- Переваги:
- Ціна, зручність, регулювання помелу
- Немудра Т***Відгук від покупця. Продавець: Joyshoplife
Ціна-якість відповідає. Працює як і очікувалось. Зауважень немає. Можу рекомендувати
- Переваги:
- Працює
- Явуз С***Відгук від покупця. Продавець: Joyshoplife
I do not recoomend who wants fine grain coffee. It grinds very coarse even if you set grinder to fine.
Не рекомендую тим, хто хоче дрібнозернисту каву. Вона меле дуже грубо, навіть якщо встановити млин на дрібне помело.- Володимир
Привіт!
Якщо є бажання виправити, то там можна додати шайбу і буде молоти краще, подивіться мій відгук
- Євгенія П***Відгук від покупця. Продавець: Joyshoplife
Якісна і зручна кавомолка, потрібно лише підібрати відповідний помол під свою кавоварку
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: Joyshoplife
Купувала мамі, загалом задоволені, легка у використані, але на найдрібнішому помолі виходить так, як на фотографії попереднього відгуку - не такі, як мука, а досить крупні. Може я якось не правильно регулюю грубість? Але роблю все, як на відео. Плюс на середньому і першому ступені грубості виходять величезні куски кави....чи це ок?
- Володимир
Доброго дня!
Якщо є бажання ви можете розкрутити додати шайбу і стане краще, подивіться мій інший коментар, там фото
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Joyshoplife
Закрутив гвинт до кінця і виходить мені здається надто крупний помол
Сам млин ніби більш менш якісний
Відправили швидко- Переваги:
- Швидко меле
- Недоліки:
- Не достатньо мілко як на мене
- Продавець Joyshoplife