Відгуки покупців про Вертикальне глянсове портмоне з накладною монетницьою GRANDE PELLE 11331 Червоне

Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Тетяна У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бордовий

Гаманець відмінний, якістю задоволена. Виглядає маленьким, та, насправді, вміщає багато ( гроші, банківські картки, водійське посвідчення, паливна карта, документи на авто, картки з мазазинів). Сама не очікувала, що стільки всього розміщу.

Переваги:
    Мало місця займає у сумочці. Окремий відділ для монет.
    Недоліки:
    Не виявила.
  • Людмила Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Він наві кращий ніж на фото. Дуже приємний на дотик. Всі функції, як вказано у характеристиках. Я дуже задоволена покупкою.

Переваги:
    Зручний. Матеріал схожий на натуральну шкіру.
    Недоліки:
    Немвиявлено

Людмила, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Лилия Д***

Дуже-дуже якісний.
    Шкіра

Переваги:
    Якість і колір. Вмісткий

Лілія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Иван М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Жене понравился. Кошелек сделан качественно, кожа натуральная, мягкий, удобный, не воняет. Купюры и карточки входят удобно.
    К покупке рекомендую.
    #МойЛук
    #МiйЛук

Переваги:
    Удобный, кожаный
    Недоліки:

Доброго дня, Іван. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.