Відгуки покупців про Насос для фітболу ножний

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Олег В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Насос працює, не зважаючи на примітивність та простоту конституції, якісь м'ячики та дитячі матрасики для плавання накачає, але я сподівався, що він справиться зі спальним матрасом типу інтекс. Не справився, тому що не "законектився" своїм несумісним типом вхід/вихід. Довелося качати інтексовський матрас своїми легенями, добре, що я здоровий бичара і мені вдалося за годину надути матрас. Насос рекомендую для накачування чогось дитячого і примітивного, якщо ви це не зможете надути ротом самостійно з якихось причин)

Переваги:
    Працює

Доброго дня!Дякуємо за відгук! Насос призначений для накачування легких виробів, таких як дитячі м’ячі та матраци. Для великих і жорстких матраців типу Intex він може бути не зовсім підходящим. Раді, що все ж таки працює і допомагає у потрібних випадках!

• Заводовский Д***

Все супер, все працює!

Доброго дня ! Дякуємо за Ваш відгук!

• Віктор П***

Чудовий насос!

Дякуємо за ваш відгук.

• Пітух Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороший насос за таку ціну, то супер, надули великий фітбол дуже швидко і легко

Доброго дня!
      Дякуємо за чесний та детальний відгук — це допомагає вдосконалювати продукцію.

• Светлана Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: 0spring

Заказывала для балансировочной подушки, при заказе уточнила у продавца, точно ли эти товары совместимы. Продавец уверил, что да. В результате насос не подошёл (для балансировочной подушки нужен "шприц"), мне предложили его заменить и вернуть деньги за "жабку". До сих пор "возвращают"...

Переваги:
    Не подошёл
    Недоліки:
    Не подошёл
    • Продавець  0spring

Доброго дня, Світлана. Так, сталась помилка менеджера, дійсно даний насос не підходить для подушки балансира.
      Ми приносимо вибачення за спричинені незручності! Насос ви повернули нам назад, в свою чергу ми відправили насос з насадкою голка який підходить для даної подушки. Різницю по сумі повернули вам на карту.
      Дякуємо за ваш відгук!

• Зінаїда Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Насос дійсно компактний та зручний у використанні. Я задоволена їм.
    Дякую Вам.

Переваги:
    Відповідає усім характеристикам у опису
  • Галина

Цена - качество.
    Компактный, удобный.

Переваги:
    Отличный насос.
  • Елизавета М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Насос компактний, зручний у використанні, швидко надув м'яч. Загалом чудовий товар, ще і ціна цілком доступна!

Переваги:
    Якісний, зручний, швидко надуває.
    Недоліки:
    Не виявлені.
  • Стас Е***
    Відгук від покупця. Продавець: 0spring

Каким образом этим насосом качать фитбол??? Если не один переходник не влазит в отверстие???

Переваги:
    Недоліки:
    Это насос не для фитбола
    • Продавець  0spring

Доброго дня!
      Перед тим, як накачувати фітбол, дуже важливо витягнути заглушку з нього.
      Після цього будь-яка з двох насадок підійде, щоб спокійно накачати будь-який стандартний фітбол. Дані насоси перевірені в сотнях спортивних залів України.