Картка Rozetka

Відгуки покупців про Набір обробних дощок Krauff 29-305-098 3 предмети

Оцінка користувачів 2.4/5
  • Наталья П***
    Відгук від покупця. Продавець: Wagon

Не рекомендую к покупке эти досточки, так как оказалось, что они все три досточки склеяны между собой. И клей этот совсем не отдирается.

Переваги:
    Не заметила
    Недоліки:
    Клей на досточках
  • Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

дощечки прикольні. але вони різняться як і звичайні дешеві

Переваги:
    гарні, зручні
    Недоліки:
    видно порізи вже відразу

Доброго дня, Олександре! Дякуємо за ваш відгук.

Так, у пластикових дощок можуть залишатися сліди від ножа — це нормальна особливість матеріалу, який спеціально зроблений більш м’яким, аби не тупити леза кухонних ножів. Саме тому незначні подряпини можуть з’являтися вже з перших днів використання.

Ми раді, що дошки вам зручні та подобаються візуально. Бажаємо приємного користування і смачних кулінарних експериментів!

• Аліна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Якісні дощечки, але одна до одної склеєні таким, клеєм, що відірвати не можливо. Після відклеєння на дошках лишились сліди від клею

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дощечки нормальні, але їх товщина не відповідає заявленій в описі. Вказано що товщина 1см, по факту товщина 5 -6мм.

Олександр, добрий день.

Дякуємо за ваш вибір. Ми повністю згодні з вашим відгуком щодо товщини. Над виправленням характеристик вже працюємо. Товщина 0,5 см.

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Самі по собі дощечки нормальні, але їх пакування - це якійсь жах!!! Вони склеєні одна до одної клеєм (взагалі не зрозуміло - навіщо?!), який не віддерається, не вимиваєтьсязі звичайними миючими засобами, які є під рукою. Без якоїсь, мабуть, хімії з цим клеєм нічого не можливо зробити. Отже дошки є, але користуватися ними поки неможливо. Треба бути вкрай талановитою людиною, щоб так зіпсувати товар.

Недоліки:
    Клєй!

Андрій, добрий день.

Дуже шкода, що виникли такі незручності з пакуванням. Рекомендуємо екологічних варіанти: прогріти феном, тоді клей самостійно відстане від поверхні без слідів або залишити на годину в морозильній камері, клей повинен застигнути і його зручніше буде прибрати.

Якщо ці лайфгаки не допоможуть - рекомендуємо звернутись до магазину для обміну.

• Катя

А почему нельзя взять ватный диск и намочить в растительном масле и вытереть полностью клей, после смыть губкой и моющим для посуды ? Всю жизнь так снимаю следы клея почти на всех вещах, минута и все чисто и без клея

Добрий день, Андрію! Щиро дякуємо за ваш відгук та за те, що поділились деталями.

Ми перепрошуємо за незручність, пов’язану з клеєм на поверхні дощок. Ваше зауваження абсолютно справедливе — таке пакування не повинно заважати комфортному користуванню. Ми вже передали цю інформацію виробнику та наполягаємо на зміні способу фіксації наборів у майбутніх постачаннях.

Щоб прибрати залишки клею, радимо спробувати протерти їх ватним диском, змоченим у рослинній олії, після чого помити дошку м’якою губкою з мийним засобом. Також допомагає метод із заморожуванням — після охолодження клей легко знімається.

Дякуємо, що звернули нашу увагу на цей недолік. Ми цінуємо вашу довіру!

• Вика Б***
    Продавець: Rozetka

Симпатичні, зручні, відмінний набір, тим паче за вигідну ціну. Рекомендую. Покупкою задоволена.