- Михаил К***Відгук від покупця. Продавець: Vizi. Колір: Прозорий. Об'єм: 300
---_----+-+
- Переваги:
- Гарна і елегантна склянка як для себе так і на подарунок,не маленька ,в руці лежить добре.
- Продавець Vizi
Дуже дякуємо Вам за відгук і таку високу оцінку! Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині!
- Максим Ш***Відгук від покупця. Продавець: Vizi. Колір: Прозорий. Об'єм: 300
Дякую за гарну якість. В задоволення користуюсь і Вам раджу.
- Продавець Vizi
Щиро вдячні Вам за відгук! Нам дуже приємно коли наші покупці залишаються задоволені. Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: Vizi. Колір: Прозорий. Об'єм: 300
Гарна склянка. Мені сподобалась. Приємно тримати в руці. Виглядає та відчуваються гідно, не дешево. Це маленький подарунок, сподіваюсь буде приємно й отримувачу
- Переваги:
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець Vizi
Дякуємо за відгук з фото! Нам дуже приємно, що товар Вам сподобався. Бажаємо приємного користування!
- Анна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Vizi. Колір: Прозорий. Об'єм: 300
Рекомендую! Дуже естетичний стакан.
- Продавець Vizi
Щиро вдячні Вам за відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!
- Артур К***Відгук від покупця. Продавець: Vizi. Колір: Прозорий. Об'єм: 300
Міцний та гарний стакан
- Артем Р***Відгук від покупця. Продавець: Vizi. Колір: Прозорий. Об'єм: 300
Стакан дуже гарний та якісний
- Руслан П***Відгук від покупця. Продавець: Vizi. Колір: Прозорий. Об'єм: 300
Супер склянка,чюдове обслуговування.
- Продавець Vizi
- Владислав І***Відгук від покупця. Продавець: Vizi. Колір: Прозорий. Об'єм: 300
Стакан чудовий,але не той який замовляв…
- Недоліки:
- Прийшов інший стакан
- Продавець Vizi
Вітає. Наш менеджер з вами звʼяжеться.
- Павел С***Відгук від покупця. Продавець: Vizi. Колір: Прозорий. Об'єм: 300
Якісна склянка з підставкою. Добре підходить для подарунку
- Продавець Vizi
- Стас К***Відгук від покупця. Продавець: Vizi. Колір: Прозорий. Об'єм: 300
Підставка і стакан просто супер. Виглядають класно
- Продавець Vizi
Дякуємо за Ваш відгук!) Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!