- Костянтин Б***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: S. Колір: Чорний
Якість супер ) рекомендую
- Михайло Л***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: L. Колір: Бежевий
Комфортні та легкі , чудові
- Руслан З***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: M. Колір: Чорний
Понравились, закупили всем колективом
- Переваги:
- Зручно та комфортно
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Микита Т***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: M. Колір: Бежевий
Класні шорти! Рекомендую.
- Василий М***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: M. Колір: Бежевий
Ношу щодня, все супер. Якість відмінна!
- Переваги:
- РЕКОМЕНДУЮ!
- Недоліки:
- Нина Т***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: L. Колір: Бежевий
Товар якісний, ніяких недоліків! Розмір сину підійшов чудово! Дякую.
- Федор М***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: L. Колір: Бежевий
Комфортно та якісно, саме так і очікував. Дякую!
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: L. Колір: Бежевий
Зручні шорти, приємний матеріал.
- Переваги:
- Матеріал, пошив
- Егор С***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: S. Колір: Бежевий
Чудові шорти, дуже зручні!
- Артем К***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: S. Колір: Бежевий
Все супер. Шорти гарні, зручні, розмір підібрали відмінно!
- Андрій В***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: S. Колір: Бежевий
Розмір підійшов ідеально, по талії не тиснуть. Тканина добре тримає форму, комфортні та легкі. Я задоволений.
- Юлия С***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: S. Колір: Бежевий
Шорти відповідають фото, сину підійшли і дуже сподобались
- Переваги:
- хороша якість, розміри вірні
- Недоліки:
- не знайшли
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: S. Колір: Бежевий
Шорти зручні, якість приємна. Дякую.