- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Колір: Чорний
Дякую
- Переваги:
- Все підійшло, швидко
- Юлія В***Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Колір: Чорний
Все працює.
- Вася Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все якісно, але нажаль не підійшов
- Переваги:
- Не підійшла, прошу оформити повернення
Представник постачальникаДобрий день! Зв'яжіться з відділом по роботі з поверненнями за посиланням - посилання
З повагою команда Armorstandart.
- Владислав Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Працює на відмінно, сумісність повна
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Владислав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Дмитрий В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Перехідник підійшов на старий роутер Tp Link, все працює як треба від павербанка, брався на випадок відключення світла.
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все нормально,работае, свои функции выполняет, цена, качество) всем мира!
- Недоліки:
- Не выявлено
Представник постачальникаДоброго дня, Олексій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Рекомендую
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Якісний перехідник за гарну ціну, упакований для пересилки досить надійно
Представник постачальникаДоброго дня, Ірина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Іван С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все підійшло, дякую.
Представник постачальникаДоброго дня, Іван! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Сергій Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все добре, працює.
Швидка відправка- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.