Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Сонцезахисний крем Iunik Centella Calming Daily Sunscreen із екстрактом центели азіатської SPF 50+ PA++++ 60 мл

Оцінка користувачів 3.7/5
  • Ольга Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: LBC Group

Про те, що крем з якимись пупирками , я була поінформована. Але при нанесенні на шкіру вони зникають, розсмоктується, шкіру крем вкриває рівним шаром, ніде нічого не турбує . А враховуючи ціну - прекрасний сонцезахист,

• Уляна Л***

Категорично не рекомендую

Переваги:
    Недоліки:
    Крем неоднорідний, із крупинками. Працювати, як захист, не буде. Марно витрачені кошти, тим більше, що замовила 2.
    • Продавець  LBC Group

Ми вже відповіли вам в чаті і надіслали офіційний документ від виробника, в якому зазначено, що дана проблема справді була виявлена, однак вона не впливає на якість продукту. В результаті перевірки було з'ясовано, що емульгатор може утворювати грудочки, якщо температура знижується нижче певного рівня. Однак виробник запевняє, що це не знижує ефективність крему, і він залишається безпечним та придатним до використання. Продукт не завдасть шкоди

• Иванна К***
    Відгук від покупця. Продавець: LBC Group

Один з найкращих спф. Продавець завчасно повідомив про текстуру, скинув фото та документи, що це не впливає на захист від сонця та відчуття на шкірі , спробувала і це дійсно так

• Олеся
    Відгук від покупця. Продавець: LBC Group

Неякісний крем.Консистенція грудочками.Хоча строки нормальні.Напевно через неправильне зберігання.Купила з уцінкою як акція.Думаю, що продавцю було відомо про якість товару, так як погоджуються на повернення без питань.

• Продавець  LBC Group

Нам дуже прикро, що крем не виправдав ваших очікувань. Ми не відкривали товар перед відправкою, тому не могли знати про його консистенцію. Термін придатності був у нормі, і, ймовірно, проблема пов'язана з партією.

• Продавець  LBC Group

Ми отримали офіційне підтвердження від бренду, що крем може реагувати на температурні коливання, які можуть вплинути на його консистенцію. Ми ретельно перевіряємо умови зберігання, проте іноді фактори, які не залежать від нас, можуть впливати на стан продукту. Для вашого ознайомлення ми надіслали вам офіційний лист від виробника у приватні повідомлення.

• Юлия К***
    Відгук від покупця. Продавець: LBC Group

Швидка доставка,крем гарний,наноситься легко,не залишає липкого сліду,добре вбирається,замовлю ще.

• Продавець  LBC Group

Дякуємо за відгук! Раді, що крем вам підійшов. Нехай кожне замовлення приносить тільки задоволення!

• Юлія І***
    Відгук від покупця. Продавець: LBC Group

Гарний спф, у мене проблемна шкіра обличчя, мені підійшов