Відгуки покупців про Портативний міні кондиціонер вентилятор тихий режим настільний напольний Tower Light Fan у вигляді вежі офісний домашній живлення від usb
Немає в наявності
- Оксана Ш***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий
Це не кондиціонер. Це звичайний вентилятор, який ще натомість дуже шумить при роботі. а який коштує дуже дорого як для нього. Не витрачайте на це кошти.
- Переваги:
- Переваг немає
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Оксана! Нам прикро, що товар не виправдав Ваших очікувань. Цей пристрій є портативним повітроохолоджувачем, принцип роботи якого відрізняється від класичного кондиціонера. Охолодження відбувається за рахунок випаровування води та спрямованого потоку повітря, тому ефективність залежить від умов використання. Рівень шуму також може відрізнятися залежно від обраного режиму роботи.
- Інна М***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий
Міні кондиціонер має гарний вигляд, сучасний, працює. Доставка швидка, продавець надійний
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Інна! Дякуємо за відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені придбанням.
- Алексей Ж***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий
Кондиціонер класний, дає прохолоду, працює без нарікань)
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Олексій! Дякуємо за відгук! Нам приємно, що Ви вподобали наш товар. Завжди Вам раді!
- Яна С***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий
Вчора забрала, увімкнула… не скажу, що прям сильно допомагає. Хотіла увімкнути вночі біля ліжка- сильно почав шуміти(
Але все ж таки , коли прямо біля мене стоїть- трохи відчувається прохолода.- Недоліки:
- Не дуже тихий(
- Продавець KayDzen
Вітаємо Яна! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді.
- Борис Г***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий
Купил себе на дачу такой мини кондиционер, включаю под утро когда дом нагревается. Очень сильно помогает в жару
- Руслан М***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпуса: Білий
Поставили возле дивана и теперь даже засыпать стало комфортнее) Хороший и компактный, мощности с головой хватает.
- Продавець KayDzen
Вітаю, Руслан! Дякуємо за відгук. Раді, що Ви оцінили та задоволені замовленням.