Відгуки покупців про Кутова розпашна шафа для одягу Майстер Форм Тетріс 620х376х2000 Венге магія/Дуб крафт сірий 31126

Оцінка користувачів 4.6/5
  • Наталля В***
    Відгук від покупця. Продавець: Dominus Form. Колір фасаду: Дуб Сонома. Колір корпусу: Дуб Сонома

Дуже гарний товару!!!

Переваги:
    Кутовий гарної конструкції
  • Ілона З***
    Відгук від покупця. Продавець: Dominus Form. Колір фасаду: Білий. Колір корпусу: Білий

Все супер. Маленька але вмістка шафа! Все приїхало в цілісності.

Переваги:
    Компактна
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  Dominus Form

Дякуємо за те, що Ви знайшли час, щоб оцінити нас та нашу роботу! Ми цінуємо, що Ви надали перевагу, обравши нашу продукцію і будемо раді допомогти Вам зробити наступну покупку у нас!

• Руслан Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Dominus Form. Колір фасаду: Венге магія. Колір корпусу: Венге магія

Шкаф хоть и мал на вид но вместительный ,хороший ,стал как влитой.

Переваги:
    Вместительный
    Недоліки:
    Отверстия под полки некоторые насквозь не критично вообще не видно от слова совсем
    • Продавець  Dominus Form

• Алеся Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Dominus Form. Колір фасаду: Німфея альба. Колір корпусу: Німфея альба

Шкаф норм , но пришлось сделать на заказ 3 полки. Шкаф очень вместительный !

Переваги:
    Габариты и вместимость
    Недоліки:
    Мне не хватило полок)))вешалку не применили .
    • Продавець  Dominus Form

• Валентина О***

При транспортуванні був один куток тріснутий, але це була верхня дошка тому не критично. Моє побажання щоб замість вешалкі поставити штангу для одягу. Шафа дуже вмістка Все мені подобаеться, дякую!

Переваги:
    Шафа з виду мала, але дуже містка.
    Недоліки:
    Для мене немає.
    • Продавець  Dominus Form

Бій меблів перевізником - це привід відмовитися від отримання, та отримати нову шафу, ця та інша інформація щодо приймання меблів була надіслана клієнту у вигляді Пам'ятки ще до відвантаження.

У цю шафу неможливо встановити штангу саме через особливості її конструкції, що дозволило зробити її такою компактною.