- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний
Зручна, гарна по дизайну, свою функцію виконує на 100%
- Продавець Lemeshop
Шановна Світлана, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)
- Євген З***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний
Все швидко відправили, товар гарний як на фото, з сілью та перцем впоралася).
- Переваги:
- Гарний дизайн, зручна.
- Недоліки:
- Не виявили.
- Продавець Lemeshop
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний
Меле добре, по солі треба регулуювати помол в залежності від розміро солі що запипаєш
- Переваги:
- Ціна якість
- Продавець Lemeshop
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Полина П***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний
Мельница отличная,хорошо справляется,мне нравится
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Юлія Ю***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний
Дуже сподобалося млин, і швидкість доставки за один день, що дуже цінно в наш нас
- Продавець Lemeshop
- Эльвира Я***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Зелений
Пользуюсь мельницей для соли и перца пользуюсь недолго но довольная все нравится все работает спасибо вам большое
- Продавець Lemeshop
- Володимир Г***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Зелений
Якщо ви хочете оновити кухонні процеси та отримувати від них задоволення це ідеальний вибір. Як подарунок просто безпрограшний варіант! Дякую!
- Продавець Lemeshop
- Ігнат М***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Зелений
Якісна млинка для спецій, не забивається. Гострі леза
- Продавець Lemeshop
- Дмитрий Л***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Зелений
Зручне налаштування грубості помолу (від дрібного до крупного).
- Продавець Lemeshop
- Ігор Ф***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Зелений
Дуже файний товар
- Переваги:
- Зручний
- Продавець Lemeshop
- Людмила Г***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Зелений
Товар супер, рекомендую
- Продавець Lemeshop
- Алла Н***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний
Дуже задоволена покупкою
- Продавець Lemeshop
- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний
Гарний млин,працює без нарікань.Просто треба пристосуватись та встановити правильний ступінь помелу.
- Переваги:
- Зручність у використанні
- Продавець Lemeshop
- Марія З***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний
Млинок для спецій справний та цілком відповідає опису!
- Продавець Lemeshop
- Катерина Р***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний
Хороший млинок, користуюсь із задоволенням!
- Продавець Lemeshop
- Віктор С***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний
Потужний гарний млин для спецій, все працює як треба
- Продавець Lemeshop
- михайло К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний
Працює добре, ніяких нарікань, опис відповідає дійсності
- Продавець Lemeshop
- Роман Щ***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний
Крутий млинок. Працює все добре, меле перець на ура.
- Продавець Lemeshop
- Софія М***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний
Млинок крутий, я дуже задоволена покупкою, все супер!
- Продавець Lemeshop
- Светлана А***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний
Замовила млинки на подарунок.
Знайомій дуже сподобалось.
Млинки гарної якості, працюють справно!- Переваги:
- Мають підсвітку
- Продавець Lemeshop
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний
Замовила матусі. Незамінний помічник на кухні. Працює як годинник. Велике щастя бачити радість в очах неньки. Дякую магазин за швидку доставку. Рекомендую до подальших покупок
- Продавець Lemeshop
- Родіон Ш***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний
Клас. Дуже добре меле спеції!
- Продавець Lemeshop
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний
Класний гаджет, я дуже задоволена!
- Продавець Lemeshop
- Павло К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний
Працює відмінно! Якісний корпус, механізм чудовий.
- Переваги:
- якісний товар
- Недоліки:
- нарікань немає
- Продавець Lemeshop
- Михайло Д***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний
Топчик. Якість дуже хороша, зручний у використанні
- Продавець Lemeshop
- Кирило З***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний
Млинок файний, працює автоматично, меле гарно.
- Продавець Lemeshop
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Зелений
Зручний млинок з приємною підсвіткою. Працює тихо, мелє рівномірно. Батарейки тримає довго. За такі гроші - відмінний варіант. Рекомендую!
- Продавець Lemeshop
- Василь Л***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Зелений
Мені сподобався, працює відмінно
- Продавець Lemeshop
- Жанна К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Зелений
Хороший млинок для солі
- Продавець Lemeshop
- Дмитро В***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Зелений
Непоганий млинок за свою ціну, меле доволі добре, з перцем справляється на відмінно!
- Продавець Lemeshop
- Никита Д***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Зелений
Сподобався млин для спецій, хороша якість, меле все!
- Продавець Lemeshop
- Ярослава Є***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Зелений
Млин топовий. Добре меле і перець, і навіть гімалайську рожеву сіль!
- Продавець Lemeshop
- Олег З***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Зелений
Хороший млинок, перець меле на відмнно
- Продавець Lemeshop
- Даша Ч***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний
Все працює
- Продавець Lemeshop
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний
Давно хотіла придбати собі такий млин, я дуже задоволена! Ціна, якість, швидкість виконання замовлення - все супер!
- Олег Б***
Могу выдать базу,просле 3х месяцев использования.вместо обычных батареек поставил последовательно 2 li-on от электронных сигарет.Стала более менее молоть на среднем помоле.Но китай так просто не победить:).
Молоть надо чутка наклонять,так как вертикально попадают сразу несколько зерен и начинает трещать редуктор....Сама мех часть мельницы керамика и это супер.Выкинул электроначинку и сделал ручку.Получилась отличная ручная мельничка :)
Но китай так просто не победить
- Валерий З***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний
дуже гарний та добре працює