Відгуки покупців про Кабель для роутера від повербанка з перетворювачем на 9V, DC 2.1x5.5mm, USB 5V-->9V, 1м
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: FOX DECOR. Довжина: 1. Колір: Чорний
Прекрасный шнур! Пауэрбэнк на 20 000 ма/ч питает wi-fi роутер и терминал провайдера не менее суток.
- Переваги:
- Всё работает
- Недоліки:
- не обнаружено
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: FOX DECOR. Довжина: 1. Колір: Чорний
Гарний сервіс, швидка доставка. Кабель працює, підійшов до роутера, заживив як треба, з павербанку на 20000 витратив десь 7-10 % за годину. Але є одне але, яке не стосується кабелю, можливо у когось так само буде. Київстар оператор мене запевняв що по моїй адресі резервне живлення і інтернет буде працювати до 4 годин після відключення, інтернет вита пара, по факту перший раз попрацював 20 хв, наступні рази декілька хвилин є і все, на гарячій лінії відмазки, що це я винен та споживачі. Висновок, кабель виконує свої функції, можете брати та не переживати.
- Переваги:
- Працює, недоліків не виявив.
- Продавець FOX DECOR
Дякуємо за такий розширений відгук. Так, щоб інтернет працював під час відключення світла, крім живлення роутера через кабель і повербанк, потрібно щоб провайдер продовжував надавати інтернет до роутера (мав резервне живлення). Про таку можливість можна дізнатися у провайдера.
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: FOX DECOR. Довжина: 1. Колір: Чорний
Посилка прийшла дуже швидко, кабель підійшов, тепер роутер працює і при відключення. Плюс маленький подарунок у вигляді юсб лампочки порадував. Таке мале, а світить норм, можна і без фонарика ходити. Дякую!
- Переваги:
- Хороша якість
Доброго дня. Дякуємо за відгук!
Раді, що товар підійшов до Вашого обладнання.
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: FOX DECOR. Довжина: 1. Колір: Чорний
Дякую всё класно
Дякуємо за відгук!
- Наталья Н***Відгук від покупця. Продавець: FOX DECOR. Довжина: 1. Колір: Чорний
Все працює,замовляю вже третій кабель для друзів
- Продавець FOX DECOR
Дякуємо що являєтесь нашим постійним покупцем)
- Христина К***Відгук від покупця. Продавець: FOX DECOR. Довжина: 1. Колір: Чорний
Все ідеально! Кабель купувала для роутера TP-Link (9V) - все чудово працює!! Приємно вразила швидкість доставки - вчора в обід замовила, сьогодні до 9 ранку вже отримала!! Рекомендую цього продавця!!!
- Продавець FOX DECOR
Дуже вдячні за приємний відгук. Раді, що кабель добре працює з Вашим обладнанням.
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 1. Колір: Чорний
Все працює. Інтернет є. Дуже задоволені.
- Продавець Lemeshop
Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.
- Станіслав Г***Відгук від покупця. Продавець: FOX DECOR. Довжина: 1. Колір: Чорний
Хороший провід, перевіряв при світлі(підключав до павербанк). Нажаль в моєму будинку м. Київ, Triolan не дає сигналу....
Тепер проводок просто лежить без діла ((- Переваги:
- М'який, гнучкий, працює)
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 1. Колір: Чорний
Стандартний кабель, гарна ціна.
- Продавець Lemeshop
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Тимур Г***Відгук від покупця. Продавець: FOX DECOR. Довжина: 1. Колір: Чорний
Дивіться,в мене була проблема що не підходив трохи шнур довший був і не такий штекер форма,то я просто щільніше засунув воно там схватило всеодно ток так що не особлива ідентичність провода з заводським
Підтримка дуже доброзичлива допомогла подяка особлива
А так супер,молодці!- Переваги:
- Працює,є вайфай,швидка доставка
- Продавець FOX DECOR
Вітаємо! Дякуємо за відгук і досвід користування.
- Алексей Я***Відгук від покупця. Продавець: FOX DECOR. Довжина: 1. Колір: Чорний
Всё супер, отправлено в тот же день
Подключил и всё работает , спасибо- Недоліки:
- Пока нету
- Продавець FOX DECOR
Доброго дня. Дякуємо за відгук! Приємного користування.
- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: FOX DECOR. Довжина: 1. Колір: Чорний
Рекомендую.
- Переваги:
- Працює задовільно. Контакти не відходять. Кабель ізольований надійно.
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець FOX DECOR
Доброго дня! Дякуємо за відгук!
- Михайлович б***Відгук від покупця. Продавець: FOX DECOR. Довжина: 1. Колір: Чорний
"Очень доволен покупкой! Быстро отправили, товар качественный, а обслуживание на высоте. Менеджер помог с выбором, все четко и профессионально. Рекомендую!
- Продавець FOX DECOR
Вітаємо! Дякуємо за такий розвернутий відгук!
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: FOX DECOR. Довжина: 1. Колір: Чорний
Головне працює
- Переваги:
- Подарунок лампочка, преобразовує з 5 вольт.
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: FOX DECOR. Довжина: 1. Колір: Чорний
Дуже дякую, місяць+ все працює чудово!
- Переваги:
- працює
- Продавець FOX DECOR
Вітаємо! Дякуємо за відгук з досвідом користування.
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: FOX DECOR. Довжина: 1. Колір: Чорний
Все працює, швидко відправили.
- Переваги:
- Працює, швидка отправка
- Продавець FOX DECOR
- Надія Д***Відгук від покупця. Продавець: FOX DECOR. Довжина: 1. Колір: Чорний
Товар прийшов швидко. Все працює чудово!
- Переваги:
- Ціна. Ліхтарик в подарунок.
- Продавець FOX DECOR
Доброго дня. Раді, що все підійшло)
- Анастасія Є***Відгук від покупця. Продавець: FOX DECOR. Довжина: 1. Колір: Чорний
Не знаю як видалити попередній відгук негативний, тому уточнення:
Попередній провід тягнув 9v і 12v, тому не перевіряючи новий роутер купила новий провід теж 9v, а він вже не потягнув(
Перепродала сусіду, пацан сказав норм провід, працює ок, питань нема)))
Перевіряйте данні, будьте більш уважні, не повторяйте мої помилки- Переваги:
- Працює норм
- Недоліки:
- Не потягнув 12v
- Продавець FOX DECOR
Доброго дня. Дякуємо за відгук і що поділились досвідом користування. Раді, що все вирішилось)
- Вадим Т***Відгук від покупця. Продавець: FOX DECOR. Довжина: 1. Колір: Чорний
Всё работает
Дякуємо за відгук!
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: FOX DECOR. Довжина: 1. Колір: Чорний
Гарний кабель. Підійшов. Прийшло замовлення швидко. Дякую!
- Продавець FOX DECOR
Доброго дня. Раді, що все підійшло!
- Данило Л***Відгук від покупця. Продавець: FOX DECOR. Довжина: 1. Колір: Чорний
Якісний робочий кабель. Рекомендую
- Переваги:
- Швидко відправили
- Продавець FOX DECOR
Доброго дня. Дякуємо за відгук і рекомендацію!
- Анастасія Л***Відгук від покупця. Продавець: FOX DECOR. Довжина: 1. Колір: Чорний
Пропала чудові, але звичайні павербанки не підтримує. Потрібно лише акумуляторні.
- Продавець FOX DECOR
Доброго дня, Анастасія. Дякуємо за відгук і за покупку!
- Валерій Т***Відгук від покупця. Продавець: FOX DECOR. Довжина: 1. Колір: Чорний
Доброго вечора. Спочатку не працював, замінили роутер - все запрацювало
- Продавець FOX DECOR
Доброго вечора. Дякуємо за відгук і досвід користування.
- ПтицяФВідгук від покупця. Продавець: FOX DECOR. Довжина: 1. Колір: Чорний
Дякую за якісний працюючий товар, надісланий дуже швидко.
- Переваги:
- Все чудово. Характеристики відповідає опису.
- Продавець FOX DECOR
Доброго дня. Дякуємо за замовлення у нас!
- ВіталінаВідгук від покупця. Продавець: FOX DECOR. Довжина: 1. Колір: Чорний
Все працює
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: FOX DECOR. Довжина: 1. Колір: Чорний
Прийшов швидко. Купила дуже вчасно. Після 28 годин без світла, бути на зв'язку супер. Дякую за подаруночок)
- Переваги:
- Працює
Доброго дня, Ольга.
Дякуємо за відгук. Раді, що товар підійшов.
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: FOX DECOR. Довжина: 1. Колір: Чорний
Якісний кабель, рекомендую.
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: FOX DECOR. Довжина: 1. Колір: Чорний
Дуже швидко відправили, прийшов те що надо. Роутер для вайфай працює через павербанк за допомогою цього кабелю!
- Переваги:
- Працює дуже добре
- Продавець FOX DECOR
Дякуємо за відгук і досвід користування.
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 1. Колір: Чорний
Просо працює і добре. При підключенні до живлення горить зеленим а при підключенні до роутера червоним.
- Переваги:
- Працює, При підключенні є світлова індикація, зелений та червоний.
- Недоліки:
- ціна
- Продавець Lemeshop
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: FOX DECOR. Довжина: 1. Колір: Чорний
Швидко доставили
- Переваги:
- Якісний, вигідна ціна.
- Недоліки:
- Немає.
- Андрій Р***Відгук від покупця. Продавець: BUY & USE. Довжина: 1. Колір: Чорний
Кабель який приїхав відрізняється від зображено на сайті, але роутер живить
- Михаил Л***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 1. Колір: Чорний
Роутер работает нормально от этого кабеля. Рекомендую.
- Переваги:
- Работает исправно
- Игорь Н***Відгук від покупця. Продавець: BUY & USE. Довжина: 1. Колір: Чорний
Продавець дуже швидко звʼязався та відправив товар . Респект!!!! сам товар працює . Ціна-якість . співпаде. Дякую!
- Михайло О***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Довжина: 1. Колір: Чорний
Доброго здоров'я. Rozetka, як завжди на висоті. Все оперативно і професійно. Дякую. Кабель-перехідник до роутера працює як треба. Хоча роутер TP-Link (9v) старенький, сигнал ловить.
- Продавець Lemeshop
- Андрей Ф***Відгук від покупця. Продавець: FOX DECOR. Довжина: 1. Колір: Чорний
Хороший кабель, свою функцию выполняет. Быстро прислали.
- Ира В***Відгук від покупця. Продавець: FOX DECOR. Довжина: 1. Колір: Чорний
Все працює дякую