- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: S. Колір: Чорний + Червоний
Чудові перчатки, розмір відповідає
Якісні і зручні- Продавець sport-society
Шановні наші клієнти! Дякуємо всім за відгуки! Перчатки для тренувань цієї моделі, перевірені часом! Чекаємо на Ваші нові замовлення! З пов., sport-society.
- Антонина Л***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: S. Колір: Чорний + Сірий
Прийшло швидко, перчатки гарні, все подобається. Дякую продавцю. Товар рекомендую
З пов., sport-society.
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: M. Колір: Чорний + Сірий
Менеджер зв’язався дуже швидко, допоміг підібрати розмір. Рукавички зручні, за такі гроші прийшли кращі ніж я очікувала. Все сподобалось. Дякую
З пов., sport-society.
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: S. Колір: Чорний + Салатовий
Рукавички лайтові, зшиті акуратно, розміру відповідають.
- Переваги:
- Добре сідають на руку.
- Продавець sport-society
Дякуємо всім за відгуки!
Перчатки цієї моделі, перевірені часом! Чекаємо на Ваші нові замовлення!
З пов., sport-society. - Продавець sport-society
Окремо дуже дякуэмо Вам за фото!) Вам дуже пасують ці перчатки!)
- Ліна І***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: M. Колір: Чорний + Сірий
Дуже задоволена вибором. Купувала для занять в тренажерному залі. Підійшли за розмірною сіткою. Розмір М підійшов ідеально на мою широку долоню. Продавець дуже ввічливий. Отримала вчасно, як і обіцяли. Рекомендую!
- Переваги:
- М'які, зручні
З пов., sport-society. - Продавець sport-society
Окремо дуже дякуэмо Вам за фото!) Вам дуже пасують ці перчатки!)
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: S. Колір: Чорний + Жовтогарячий
Хорошие перчатки, удобно в зале
- Переваги:
- Удобные
З пов., sport-society.
- Валентина В***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: M. Колір: Чорний + Малиновий
Рукавиці чудові. Прийшли швидко. Розмір співпав з розмірною сіткою.
З пов., sport-society.
- Евгений С***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: M. Колір: Чорний
Чудові перчатки
- КасяВідгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: S. Колір: Чорний
Клас
З пов., sport-society.
- Анжела П***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: S. Колір: Чорний + Малиновий
Чудові перчатки , брала для тренувань в залі рекомендую
- Переваги:
- Зручні
З пов., sport-society.
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: S. Колір: Чорний + Блакитний
Рукавиці дуже якісні!
З пов., sport-society.
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: S. Колір: Чорний + Малиновий
Товаром задоволена
З пов., sport-society.
- Клітна С***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: S. Колір: Чорний + Малиновий
5 зірок, все чу-до-во
- Переваги:
- Зручно та гарно
- Продавець sport-society
Дякуємо всім за відгуки!
Перчатки для тренувань цієї моделі, перевірені часом! Окремо дуже дякуэмо Вам за фото!) Вам дуже пасують ці перчатки!)
З пов., sport-society.
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: S. Колір: Чорний + Сірий
Швидка доставка,нормальної якості товар.Тим паче по такій ціні.
З пов., sport-society.
- Дар'яВідгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: M. Колір: Чорний + Червоний
Гарно сіли на руку, зручні, свою функцію виконують, ще й за гарною ціною)
Дякуємо всім за відгуки!
Перчатки цієї моделі, перевірені часом!
З пов., sport-society.
- Альона К***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: S. Колір: Чорний + Сірий
Рекомендую! Дуже хороші перчатки, підійшли і мені і племіннику для катання на велосипеді.
- Переваги:
- Недоліки:
- нема
- Продавець sport-society
З пов., sport-society.
- Софія Т***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: S. Колір: Чорний + Малиновий
Ціна, якість
- Переваги:
- Ціна, якість
- Продавець sport-society
З пов., sport-society.
- Аліна К***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: S. Колір: Чорний + Малиновий
Замовляла рукавички для фітнесу. Товар повністю відповідає опису. Продавець ввічливий, швидка відправка! Покупкою залишилася задоволена , дякую!
- Переваги:
- Товар відповідає опису
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець sport-society
Шановні наші клієнти! Дякуємо всім за відгуки! Перчатки цієї моделі перевірені часом! Чекаємо на Ваші нові замовлення! З пов., sport-society.
- Вікторія Т***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: S. Колір: Чорний + Малиновий
Покупкою задоволена, дуже дякую)
- Продавець sport-society
З пов., sport-society.
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: M. Колір: Чорний + Червоний
Гарні
- Марія Д***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: S. Колір: Чорний
Товар був сплачений онлайн, але чомусь вийшла наложка. Зателефонувала продавцю все оперативно було виправлено. Рукавички гарної якості, продавець топ
- Переваги:
- Якісний товар, швидкий контакт з продавцем
- Недоліки:
- Лариса М***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: S. Колір: Чорний + Червоний
Дякую за здійснення маленької мрії! Рукавички дуже гарні, якісні, ще й ціна низька. Вдячна за швидкість опрацювання замовлення та доставку товара.
- Переваги:
- Якісні, точно по руці, низька ціна
- Недоліки:
- Анастасія Ш***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: S. Колір: Чорний + Сірий
Відповідає опису, все добре
- Переваги:
- Швидко прийняли замовлення,і доставили!!
- Продавець sport-society
Дякуємо всім за відгуки, і що вибираєте саме наш магазин!
Рукавички для фітнесу (велосипеда та важкої атлетики) Huwai данної моделі, перевірені часом!
З пов., магазин SPORT-SOHIETY!
- Юлія Ф***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: M. Колір: Чорний + Малиновий
Дуже зручні та якісні. Добре сидять на руках, не ковзають і забезпечують надійний хват під час тренувань. Матеріал приємний на дотик, дихає, руки не пітніють навіть при інтенсивних навантаженнях.
З пов., магазин SPORT-SOHIETY!
- Олена Р***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: S. Колір: Чорний + Сірий
Чудові перчатки, займають мало місця, брала для занять в залі зі штангою та гантелями. Класне антиковзуєче покриття
- Переваги:
- Недоліки:
- Не бачила
- Продавець sport-society
З пов., магазин SPORT-SOHIETY!
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: S. Колір: Чорний
Чудові рукавички для тренажерного залу. Ідеально підійшло по розміру на доволі малий охват долоні, брала S. Продавець швидко вийшов на зв'язок й оформив відправлення. Дякую
- Переваги:
- Дизайн, розмір, якість
З пов., магазин SPORT-SOHIETY!
- Яна С***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: S. Колір: Чорний + Малиновий
Класні та зручні рукавички для фітнесу. Швидко відправили.
З пов., магазин SPORT-SOHIETY!
- Надія Б***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: S. Колір: Чорний + Сірий
Вони ідеально сіли по руці, не стискають і не перетискають. Розмір відповідає заявленому.
- Переваги:
- Швидка доставка, рукавички зручні та комфортні
Чекаємо на Ваші нові замовлення!
З пов., магазин sport-society!
- Дарина Т***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: S. Колір: Чорний + Сірий
Чудові рукавички, розміри вказані коректно, вже декілька разів випробувано в залі- мені сподобались. Дякую за швидку доставку.
З пов., магазин SPORT-SOHIETY!
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: S. Колір: Чорний + Сірий
Чудові,якість супер!
- ДарьяВідгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: S. Колір: Чорний
спасибо
Дякуємо всім за відгуки, і що вибираєте саме наш магазин!
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: M. Колір: Чорний
Рукавички дуже якісні. Продавець швидко і без зайвих питань відправив товар.
Дякую Вам щиро. Успіхів вашій команді)))- Продавець sport-society
Дякуємо всім за відгуки, і що вибираєте саме наш магазин!
М'ячі волейбольний моделі Mikasa MVA 300 FIVB, перевірені часом!
З пов., магазин SPORT-SOHIETY!
- Олена З***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: S. Колір: Чорний
Рукавички гарні,на руку сіли добре,не парять.Цілком задоволена вибором
З пов., sport-society.
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: M. Колір: Чорний + Малиновий
Чудові рукавички. Зручні, легкі та дихаючі
Фактично колір відповідає картинці з сайту.
Дякую, що продавець підказав з розміром, бо взяла б більші, а це було б зовсім незручно- Переваги:
- Легкі та зручні.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець sport-society
З пов., sport-society.
- Артем Г***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: M. Колір: Чорний + Синій
Хорошего качества перчатки
З пов., sport-society.
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: S. Колір: Чорний + Блакитний
Дякую, товар відповідає опису. Гатунок дуже добрий - користуюсь щодня ( як для тренувань так й для ходьби з паличкою, аби не натирати руки). Все чудово захищає чутливі ділянки долонь! Перу в пральній машині, та вони досі виглядають чудово! Користуюсь вже майже рік. Дякую продавцеві й виробнику
- Переваги:
- Не натирають руки, дизаючі. Можна носити в будь яку погоду. Сохнуть швидко. Можна багато разів прати в пралці - не деформуються.
- Продавець sport-society