Відгуки покупців про Зарядна станція BLUETTI EP500Pro 5100Wh | 3000W

Оцінка користувачів 4.82/5
  • Виктор Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Водій і менеджер, які привезли станцію, вигрузили її з машини і залишили прямо на вулиці. Не занесли її ні на подвір'я мого приватного будинку, ні в коридор. Мені 77 років, сам занести її я не міг. Змушений був наймати сторонніх громадян, а вони стояли і дивились на все це. Більше в Розетку - я ні ногою. Сором вам, хоча користувався цим магазином більше 10 років...

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання

• Денис

Дуже корисна штука!

Переваги:
    Підключена до щитка, відключення не турбують
    Недоліки:
    Ціна))
  • Сергій К***

Отримав сьогодні.
    Сама станція наче б то працює корректно, нарікань нема.
    Проблема полягає в тому, що при розпакуванні, як виявилось, відломане заднє ліве колесо (те що маленьке), включаючи сам механізм блокування колеса. (Підозрюю механічне пошкодження при транспортуванні. Розетка доставляла у квартиру. До речі - не розумію, чому станція не була оббита дерев'яною коробкою, але вже є, як є).

Повертати станцію не планую, адже наче працює, а мені цього достатньо. Але хотів би виконати заміну цього колеса в домашніх умовах самому. Чи є можливість вирішити цю проблему розеткою/офіційним представником компанії, маю на увазі, надати саме колесо + механізм блокування? Чи є інструкції, яка саме провести цю заміну?

Все таки прайс 130штук гроші не малі, і волокти її з 3,5 колесами трошечки дискомфортно, про фіксування лівої частини узагалі мовчу. Дякую за розуміння!

Переваги:
    Працює наче
    Недоліки:
    Відломане колесо з механізмом блокування

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Сергій К***

В експлуатації помітив, що станція заряджалась при струмі 13 А (заводський має обмеження до 10, тобто станція була анлокнута).
      Також враховуючи відсутність заводської дерев'яної коробки, можна зробити логічний висновок, що мені прислали б/у товар. Так буває...

• Олександр

Маю 2 таких, які забирав з відділення Rozetka з різницею в кілька місяців. На першій не звертав на це увагу, а друга з заводу також мала зарядний струм на рівні 13А, які можна зменшити, але назад вже не повернути без коду від тех. підтримки.

Здивувався такому налаштуванню, але не більше.

І перша і друга станції були на дерев'яній палеті, яку неможливо просто так "відчепити" від коробки, бо крізь палету проходять пластикові стропи, які обхоплюють коробку з різних боків. Тобто станції гарантовно до цього ніхто не відкривав.

Думаю, ваша станція точно не Б/В, але під час транспортування зазнала суттєвого удару (чи впала на кут), що призвело до розриву пластикових строп, після чого комусь довелося позбутися палети і обмотати коробку наново, бо без заводських строп коробка розвалюється на 3 окремі частини.

P.S.: cаме для виключення подібних сюрпризів я не став обирати адресну доставку, а забирав з відділення після розпаковки та ретельної перевірки.

• Евген О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Розпакували, все наче ок. Але при першому підеднанні до зарядки вилка дуже гріється, і шибанула мене током коли я дістав перевірити наскільки горячі штирі. Не знаю на скільки це ок? Далі ще отпишу

Переваги:
    Заводська надійна упаковка
    Недоліки:
    Бьеться током штирі вилки коли виймаеш. Нормально так гріється розетка
    • Олександр К***

Так, мене теж шибонуло коли я витягнув з розетки вилку. Станція успішно пропрацювала 3 тижня поки йшли відключення після 26 серпня, і коли її відключав вдарило током. Щоб сильно грілась розетка не помічав.

• Олександр К***

ви торкались безпосередньо самих штирів у вилці ?

• Борис Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пару слов хочу добавить по поводу официальной поддержки от Bluetti. Она действительно на высоте. Я обратился по поводу увеличения тока зарядки и буквально через сутки мне было предложено два варианта решения. Первый - введение пароля непосредственно на зарядной станции для доступа к расширенной функции зарядки (судя по комментариям службы поддержки он привязан к серийнику станции), второй - обновление прошивки ARM до 4039.07 и тогда в приложении от Bluetti в меню Advanced Settings вбивается пароль 88888888, что позволяет регулировать ток зарядки непосредственно с телефона. Единственный нюанс - прошивка обновляется только через телефон при Bluetooth соединении. Не забывайте также о безопасности, у меня станция подключена отдельной линией проводом 2.5 кв.мм.

• Андрей

А прошивку вам как-то отдельно прислали? У меня arm 4039.06 и приложение более новой не видит. А support сначала дал пароли и для устройства и для приложения, а потом на вопрос "а где эта настройка" написал, что только на экране устройства.

• Сергій

підкажіть де брали цю прошивку? в мене арм 4039,06 також

• Владимир К***

цей пароль також підходить і для АС70Р, гадаю що для усіх пристроїв підходить

• Борис Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Зарядная станция уникальная в своём роде, что по характеристикам, что по функционалу, что по внешнему виду, но очень тяжёлая (вес брутто под 100 кг) - плата за ёмкость. Из недостатков, кроме веса конечно (это напрягает только при доставке), отмечу наличие проприетарного разъёма на кабеле питания, а это может стать проблемой, если придётся запитать не от розетки. Хотя вроде он разборный и к нему теоретически можно присоединить свой кабель.

Дуже крута штука

• Дмитрий А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Станція супер працює, чудово. Швидка зарядка 2кв, техпідтримка в наступний день прислала код щоб активувати 3 кВт, але потреби немає це робити.

Переваги:
    Швидка зарядка
    Недоліки:
    Дуже важка,
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарна станція, виправдана ціна-якість.

Переваги:
    Ємність, швидка зарядка, наявність керування через додаток, має колеса для перевезення, має багато розʼємів, охайний вигляд, статистика використання ее в додатку.

Доброго дня, Олександр. Дякуємо за відгук. Приємного використання

• Вадим М***

Ємність - 5кВт - вистачає на багато що навіть не економ-режимі
    Зарядка - по замовчуванню - для 220в стоїть 10А. З такими параметрами вона бере з мережі 2.1-2.2 кВт. Повністю заряджається трохи більше ніж за 2години.
    Шум - кулери тихі, можна поставити "сайлент мод", стане ще тихішою. Коли навантаження стає більше 1кВт - стає чути. Під час зарядки тихіша ніж під час віддачі.
    Комплектація - Шнур зарядки від мережі - виглядає надійно, хоч й має специфічний роз"єм підключення в блюєтті, також іде шнур для підключення панелей, та Тайп-с шнурок.Все складено в торбочку.
    Єдиний мінус - вага, 76 кг це не квіточки. Але завдяка колесам - пересувається легко та невимушено, на колесах є стопори.

Переваги:
    Ємність, Досить швидка зарядка, Тиха.
    Недоліки:
    76кг.
  • Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Можна регулювати потужність зарядки, є швидка зарядка. Тягне все що потрібно. Працює реально тихо, більшу частину часу не включає вентилятори навіть.

Переваги:
    Тиха, швидка зарядка, потужність, ємність
    Недоліки:
    Супер важка, добре що на колесах
    • Владимир О***

Благодарю за фото и отзыв

• Дмитро

Яка швидкість заряду від мережі підкажіть будь-ласка? Як і написано в характеристиках 3000вт?

• Сергій К***

Швидкість зарядки станції регулюється в налаштуваннях виставляючи струм зарядки. По замовчуванню стояло 10 ампер і станція заряджається зі швидкістю 2.2квт/год. Щоб виставити більше треба зв'язатися з підтримкою блюєті. Вони вишлють код щоб розблокувати меню і там можна виставити струм зарядки більше. Підтримка відповідає на сайті блюєті в чаті і одразу дає код. З цим проблем не було, код отримав і меню розблокувалось. Там можна виставити струм більше 10 ампер. Але ще не тестував таку швидку зарядку.

• Назар П***

Бомба

Переваги:
    Дуже тиха робота
    Недоліки:
    Ціна, вага
    • Олександр

Як в роботі себе показує? В захист не уходить?

• Назар П***

В роботі все супер, жодною збою чи чогось подібного наразі

• Владимир О***

Благодарю за фото

• Дмитрий К***
    Продавець: Rozetka

Купил в декабре 2024 г. Целиком хватает для квартиры. Быстро заряжается , работает тише ноутбука. Удобное управление с телефона. Есть даже беспроводная зарядка для смартфона.

Переваги:
    Тихая робота , удобное управление
    Недоліки:
    Вес