Топи продажів

Відгуки покупців про Багаторазова електронна сигарета pod система Elf Bar ELFX SE 1000 mAh 3ml Blue + кабель type-c ACG 1m в комплекті подік ельфбар багаторазові системи под системи курілки ельф бар електронні сигарети порожня без рідини для заправки

Код :  443620544
Оцінка користувачів 4.58/5
  • Константин П***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Колір: Silver

Взяв для використання в машині та на роботі, дуже задоволений. Смакопередача на висоті.
    Окремо хочу подякувати Аделіні за якісну консультацію!

• Александр Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Колір: Silver

Радий покупці, гарний пристрій. Тримає заряд довго, яскрава підсвітка

• Таня П***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Колір: Purple

Замовляю не вперше. Дуже приємне обслуговування. Дуже задоволені девайсом. Смаки всі круті. Просила на свій смак поставити. Задоволена. Рекомендую. Дякую!

Переваги:
    Гарно тримає заряд. Гарний дизайн. Крута підсвітка.
    Недоліки:
    Поки немає
    • Продавець  AcseGroup

• Володимир П***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Колір: Black

Дякую магазину, окремо респект продавцям, попіклувались і запропонували рідину на вибір, все змішали, спакували і відправили. ЛАЙК

Переваги:
    Чудова ціна, зручний у використанні
    Недоліки:
    Не виявив, хібащо трішки підпікае в губи якщо часто робиш затяг
    • Продавець  AcseGroup

Доброго дня!

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Колір: Pink

Все супер. Доставка швидка. Додали ще один шнур для заряду. Все працює прекрасно. Пакування супер.
    Дякую продавцю

Будемо раді бачити Вас знову

• Петро

Дуже задоволений девайсом
    Надійні, великі картриджі, крута підсвітка, акамулятор тримає дуже довго
    Також окремо хочу подякувати менеджеру Євгену за консультацію та швидку відправку

• Елена Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Колір: Black

Прикольно світиться, заряд довго тримає, картридж великий, 2 шт в комплекті. За свою ціну один із найкращих варіантів

Переваги:
    Ціна, 2 картриджі, підсвітка
    • Продавець  AcseGroup

Дуже дякуємо за Ваш відгук!
      Раді старатись для Вас.

• Мирощук Т***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Колір: Grey

Очень доволен девайсом, заряд держит долго, в комплекте сразу 2 картриджа, что не может не не радовать. Отдельное спасибо магазину за приятный подарок

Переваги:
    Интересный дизайн, не плюется, большой картридж.
    Недоліки:
    Не выявил
    • Продавець  AcseGroup

Вітаю!

• Пилип К***

З якого міста відправляють ???

• руслан а***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Колір: Black

Все супер і доставка швидка

Переваги:
    Смакопередача хороша,гарний вигляд і зручна в використанні
    • Продавець  AcseGroup

Дякуємо! Ми завжди прагнемо, щоб наші клієнти отримували замовлення максимально швидко. Приємно, що це помітили.

• Олександр Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Колір: Grey

Ще й добавили, не стандартне зарядне, для кращого функцiонування

Переваги:
    Швидко
    • Продавець  AcseGroup

• Денис Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Колір: Black

Гарний пристрій, особливо за свої гроші. В комплекті окрім рідного шнурка, чомусь доклали ще 1 шнурок в окремій упаковці) Це дивно, але приємно ) Доїхало швидко, продавець на звʼязку!

• Продавець  AcseGroup

Вітаю Щиро дякуємо за такий чудовий відгук, він буде дуже корисний для інших покупців. Завжди Вам раді!

• Ірина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Колір: Black

2 картриджа в комплекті, гарний смак. Дякую за метровий кабель Type c в подарунок

• Ваня Б***

За свою ціну хороший

Переваги:
    Працює добре
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  AcseGroup

• Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Колір: Grey

Ввічливий продавець. Швидка доставка. Поклали додатковий шнур для зарядки. З товаром все добре

Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  AcseGroup

Вдячні Вам за відгук!
      Будемо раді бачити Вас знову. В разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Катерина П***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Колір: Purple

Надійний под від єльфбар, світиться, зручний в використанні

• Олена Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Колір: Purple

Все працює, все підходить та подобається.
    Окрема подяка менеджеру за консультацію та допомогу.

Переваги:
    Ввічливий продавець, післяплата, швидка доставка, консультація.
    • Продавець  AcseGroup

Добрий день!
      Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину

• Олена Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Колір: Black

Все сподобалось, гарна якість. Дякую за швидку доставку

• Ігор П***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Колір: Grey

Все прийшло вчасно, як раз на день народження дуже гарні люди,ще і подарунок отримав ,дуже приємно.дякую)

Переваги:
    Все як очікував

• Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Колір: Black

Замовляв на подарунок, все сподобалось, дуже раді за подарунок у вигляді кабеля

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Не помітив
    • Продавець  AcseGroup

• Андрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Колір: Black

Гарно тримає заряд, 2 картриджі в комплекті. Окрема подяка за подарунок продавцю!

• Наталія А***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Колір: Black

Чудовий девайс за свої гроші. Брала чоловіку на подарунок, дуже задоволений. Приємно світиться під час затяжок, 2 картриджі в наборі, смакопередача чудова

Вітаю

• Ірина І***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Колір: Black

Девайсом задоволена, за таку ціну краще пода не знайти. Дякую за подарунок!

Переваги:
    Світиться, надійні картриджі. швидка доставка
    Недоліки:
    відсутні
    • Продавець  AcseGroup

• Самаель Н***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Колір: Black

Гарний надійний вейп у металевому корпусі із великим розміром картріджу. Гарно тримає заряд. Розмір самого пристрою трохи більший за середній. Є красива RGB підсвітка. Раджу подивитися відеоогляду пристрою. Усім бажаю позитиву та приємних свят!

Переваги:
    металевий корпус,великий розмір картриджу,довго тримає заряд,сучасний дизайн
    • Продавець  AcseGroup

• Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Колір: Black

Замовив для мене новий девайс. Продавець чудово проконсультував на рахунок нього. Дійсно зацікавило. Коли отримав його, був враженим, що менеджер дійсно знає свою справу та все вістко мені розповів. Одні задоволення. Ціна неймовірна, качественно

Переваги:
    Ціна справність
    Недоліки:
    На має
    • Продавець  AcseGroup

Вітаю

• Михайло Л***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Колір: Grey

Найкращий магазин, котрий зустрічав. Буду рекомендувати друзям.

Дудка якісна, прикольно світиться
    Картриджі в кожному магазині, все чотко

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за відгук!

• Зоя К***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Колір: Black

Користуюсь вже деякий час — все працює відмінно. Под легкий, не займає багато місця, зручно брати з собою.

• Анна М***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Колір: Black

Под система акуратна, стильна і проста у використанні. Тяга хороша, смак передає нормально. Окремо плюс за акумулятор — вистачає надовго.

• Юра К***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Колір: Black

Дуже сподобався подік. Компактний, легкий і зручний у використанні. Акумулятор тримає добре, заряджається швидко через Type-C. Плюс, що можна заправляти свою рідину.

• Сергій Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Колір: Black

Замовлення відправлено швидко. Товар гарної якості+приємний бонус type c

• Ірина Г***

2 картриджа в комплекті, гарний смак. Найкращий под

Добрий день!
      Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину)

• Віталій
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Колір: Black

Брав на подарунок, іменниник задоволений.

Добрий день!
      Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину)

• Даниил Р***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Колір: Black

под хрошего качества, пришёл быстро.Спасибо

• Ольга А***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Колір: Black

Користуюся електронною сигаретою вже деякий час — дуже задоволена. Зручна у використанні, гарно передає аромат. Заряду батареї вистачає надовго, не протікає.

• Продавець  AcseGroup

Щиро дякуємо за такий приємний відгук! Нам дуже цінно, що ви залишилися задоволені

• Андрей Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Колір: Black

Всё хорошо, пришло вовремя.

Переваги:
    Хорошие продавцы
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  AcseGroup

• Ангеліна Ч***

Чудове обслуговування

Переваги:
    Гарне качество
    • Продавець  AcseGroup

Доброго дня !Дякуємо вам за ваш позитивний відгук! Він буде корисний для інших покупців )

• Мар'яна Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Колір: Black

Замовила тиждень тому, тому відгук базується на цьому часі. Поки що все добре. Він зручний у використанні, приємний і хороший смак, гарне RGB підсвічування (шкода, що його не можна налаштувати під свої уподобання). До недоліків відноситься те саме підсвічування, адже спочатку за ним складно і незрозуміло визначити заряд акумулятора. Тільки через пару-трійку разів розібралася. Глянцева поверхня дуже швидко покрилася дрібними подряпинами, але матова виглядає досі прекрасно.

Переваги:
    Підсвічування, легкий, зручний, хороша передача смаку, додатковий картридж в комплекті.
    Недоліки:
    Глянцева частина швидко дряпається, незручно сприймається заряд батареї.
    • Продавець  AcseGroup