- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Обсяг/Об'єм: 400 мл. Колір: Фіолетовий
Все супер!
- Вероніка Г***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Обсяг/Об'єм: 400 мл. Колір: Білий
Чудова миска, все нам подобається
- Переваги:
- Зручна, компактна
- Вікторія З***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Обсяг/Об'єм: 400 мл. Колір: Білий
Не впевнена що там ж 400мл, але миска зручна
- Приступа Т***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Обсяг/Об'єм: 400 мл. Колір: Фіолетовий
Качество отличное
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Обсяг/Об'єм: 400 мл. Колір: Білий
Быстро отправили, достойное исполнение
- Переваги:
- Качественная миска, регулируемая высота позволяет контролировать объём
- Микита К***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Обсяг/Об'єм: 400 мл. Колір: Зелений
Отлично! Миска хорошего качества, доставка быстрая.
- Віталій Б***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Обсяг/Об'єм: 400 мл. Колір: Синій
Чудова миска!
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Обсяг/Об'єм: 400 мл. Колір: Жовтогарячий
Гарна та зручна миска. Без запаху, чудова якість та дуже легка.
- Назар П***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Обсяг/Об'єм: 400 мл. Колір: Жовтий
Миска відмінної якості.
Вітаємо Вас, Назаре!
Щиро дякуємо за Ваш відгук про Миску для собак та котів VMHouse. Нам дуже приємно, що Ви оцінили її високу якість. Ми завжди прагнемо надавати нашим клієнтам найкращі товари для їхніх улюбленців.
Якщо у Вас виникнуть додаткові питання або потреба в чомусь іншому для Ваших тварин, звертайтеся до нас! Також запрошуємо переглянути наш повний асортимент товарів на сторінці нашого магазину: посилання Впевнені, що знайдете ще багато цікавого і корисного.
З повагою, VMHouse
- Анатолій Д***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Обсяг/Об'єм: 400 мл. Колір: Фіолетовий
Класна миска в тревел-форматі.
Доброго дня, Анатолію!
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже приємно чути, що наша складна миска для тварин виправдала Ваші очікування. Дійсно, тревел-формат — це ідеальне рішення для зручності під час подорожей, коли кожна деталь має значення. Сподіваємося, що вона стане незамінним помічником для Вас і Ваших улюбленців.
Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання або побажання, завжди раді допомогти. Також запрошуємо переглянути інші наші товари для подорожей та догляду за тваринами за посиланням: посилання. У нас є ще багато цікавого для Ваших вихованців!
З повагою, VMHouse
- Диана К***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Обсяг/Об'єм: 400 мл. Колір: Жовтогарячий
Якісний матеріал і дуже просто користуватись, до того ж і регулюється.
Шановна Діано!
Дуже вдячні Вам за чудовий відгук про нашу миску для тварин. Раді чути, що Ви оцінили якісний матеріал, зручність у користуванні та можливість регулювання. Ваші позитивні враження надихають нас продовжувати покращувати нашу продукцію.
Якщо у Вас з'являться додаткові запитання або захочете поділитися подальшими враженнями, будемо раді спілкуванню. Запрошуємо Вас також ознайомитися з повним асортиментом наших товарів за посиланням: посилання. Впевнені, що Ви знайдете багато цікавого та корисного для своїх улюбленців.
Ще раз дякуємо за Ваш вибір і довіру!
З повагою, VMHouse
- Майя С***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Обсяг/Об'єм: 400 мл. Колір: Жовтий
Гарна та яскрава миска для тварин. Купила для дворових собак.
Майє, доброго дня!
Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що миска для тварин VMHouse Вам сподобалася та стала корисною для дворових собак. Раді, що її яскравий дизайн і функціональність принесли користь і радість Вашим улюбленцям.
Будемо раді, якщо Ви завітаєте знову! Ознайомтеся з іншими нашими товарами для тварин та не тільки на сторінці магазину посиланняТам обов'язково знайдете багато цікавого.
З найкращими побажаннями, VMHouse
- Данил К***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Обсяг/Об'єм: 400 мл. Колір: Зелений
Якість товару відповідає очікуванням. Все нове, гарне, дякую.
Вітаємо Вас, Даниле!
Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Дуже приємно чути, що Ви залишилися задоволені якістю нашого товару та його зовнішнім виглядом. Ми постійно працюємо над тим, щоб наші продукти відповідали очікуванням клієнтів, і дуже раді, що Вам усе сподобалося.
Якщо у Вас виникнуть будь-які питання або буде цікаво ознайомитися з іншими нашими пропозиціями, запрошуємо відвідати наш магазин: посилання. У нас Ви знайдете ще багато товарів, які можуть стати корисними для Вас і Ваших вихованців.
З повагою, VMHouse
- Дмитрий Р***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Обсяг/Об'єм: 400 мл. Колір: Фіолетовий
Миска хороша з якісного силікону, без запаху, тримає форму
Доброго дня, Дмитре!
Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашої миски для тварин! Дуже приємно знати, що Ви задоволені якістю силікону та відсутністю неприємного запаху. Той факт, що миска добре тримає форму, робить її чудовим варіантом для щоденного використання та подорожей з Вашими улюбленцями.
Якщо у Вас виникнуть додаткові питання або Вам буде цікаво ознайомитися з іншими нашими товарами для догляду за тваринами, відвідайте, будь ласка, наш магазин: посилання. Впевнені, що Ви знайдете ще багато корисних речей для Ваших пухнастих друзів.
З повагою, VMHouse
- Данил С***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Обсяг/Об'єм: 400 мл. Колір: Синій
Недоліків не виявили. Миска чудова.
- Переваги:
- Якість, ціна
- Недоліки:
- не виявлено
- Продавець VM HOUSE
Доброго дня, Даниле!
Дякуємо за Ваш відгук та за те, що поділилися своїм досвідом використання нашої миски для тварин! Дуже приємно чути, що Ви не виявили жодних недоліків і задоволені як її якістю, так і доступною ціною. Ми завжди прагнемо до того, щоб наші товари відповідали найвищим стандартам, і раді, що цей продукт виправдав Ваші очікування.
Якщо у Вас виникнуть додаткові питання або побажання, будемо раді допомогти! Також запрошуємо переглянути наш широкий асортимент товарів: посилання. У нас Ви знайдете ще багато цікавих і корисних речей для своїх домашніх вихованців.
З повагою, VMHouse
- Леонід Ц***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Обсяг/Об'єм: 400 мл. Колір: Жовтогарячий
Чудова миска
Доброго дня, Леоніде!
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже приємно чути, що Ви задоволені нашою мискою. Ми завжди прагнемо пропонувати товари високої якості, і Ваш позитивний досвід користування підтверджує, що ми на правильному шляху. Сподіваємось, що миска стане для Вас зручним помічником у догляді за улюбленцями.
Якщо у Вас виникнуть будь-які додаткові питання або буде цікаво ознайомитися з іншими нашими товарами, запрошуємо переглянути наш асортимент тут: посилання. Впевнені, що Ви знайдете ще багато корисних товарів для Ваших тварин.
З повагою, VMHouse
- Петро С***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Обсяг/Об'єм: 400 мл. Колір: Жовтий
Якісна миска, чудовий матеріал.
Вітаємо Вас, Петре!
Дякуємо за те, що поділилися враженнями! Раді чути, що Ви оцінили якість миски для тварин VMHouse та залишилися задоволені її матеріалом. Ваша думка дуже важлива для нас і надихає на подальші покращення.
Якщо будете шукати ще щось для своїх улюбленців, запрошуємо переглянути наш асортимент за посиланням: посиланняВпевнені, що знайдете багато корисних товарів.
З повагою, VMHouse
- Оксана О***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Обсяг/Об'єм: 400 мл. Колір: Зелений
Чудова миска. Завжди беремо на прогулянку її.
Доброго дня, Оксано!
Щиро дякуємо Вам за відгук! Дуже раді, що наша миска стала надійним супутником під час Ваших прогулянок. Для нас важливо, щоб наші товари були не лише зручними у використанні, але й корисними для щоденних потреб, особливо під час активного відпочинку з Вашими улюбленцями.
Якщо у Вас виникнуть питання або Ви зацікавитесь іншими нашими товарами для догляду за тваринами, обов'язково завітайте до нашого магазину: посилання. У нас Ви знайдете ще більше корисних і практичних речей для Ваших пухнастих друзів.
З повагою, VMHouse
- Марія Ш***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Обсяг/Об'єм: 400 мл. Колір: Фіолетовий
Хороша та якісна мисочка.
Добрий день, Маріє!
Дякуємо за Ваш відгук і за те, що обрали нашу миску для тварин! Дуже раді, що Ви оцінили її якість та функціональність. Важливо, щоб наші клієнти отримували лише найкращі товари для своїх домашніх улюбленців, і ми щасливі, що цей продукт відповідає Вашим очікуванням.
Якщо Вас цікавлять інші наші товари для догляду за тваринами, запрошуємо ознайомитися з нашим асортиментом на сторінці: посилання. У нас є багато корисних речей для Ваших вихованців!
З найкращими побажаннями, VMHouse
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Обсяг/Об'єм: 400 мл. Колір: Синій
Якісна хороша миска. Беремо із собою у довгі прогулянки.
Вітаємо Вас, Наталіє!
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже приємно чути, що Ви залишилися задоволені нашою мискою і вона стала зручним супутником у Ваших тривалих прогулянках. Ми раді, що якість товару виправдала Ваші очікування, і сподіваємося, що вона ще не раз буде Вам у пригоді.
Якщо у Вас будуть додаткові питання або Ви захочете ознайомитися з іншими нашими товарами для подорожей та догляду за тваринами, пропонуємо переглянути наш асортимент: посилання. Впевнені, що Ви знайдете багато корисних речей для Ваших улюбленців.
З повагою, VMHouse
- Віолетта С***Відгук від покупця. Продавець: Klever. Обсяг/Об'єм: 350 мл. Колір: Синій
Чудова миска. Раджу
- Переваги:
- не пахне
- Недоліки:
- Продавець Klever
Дякуємо за Ваше замовлення та відгук. Будемо раді Вашим замовленням.