Картка Rozetka

Відгуки покупців про Оригінальна портмоне унісекс з накладної монетницьою GRANDE PELLE 11222 Чорне

Оцінка користувачів 4.91/5
  • Богдан Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з золотистим

Гарне портмоне, якісно зроблено

Переваги:
    Ціна відповідає якості
  • Галина З***

Дякую, все чудово.

Галина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Ігор Т***

Зручний, елегантний, якісний.

Ігор, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Богдан Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий

Придбав це портмоне десь 5 років тому. Тільки зараз зʼявилися маленьки трішінкі на згибі. Дуже зручний та приємна й винослива шкіра, яка з часом стає тільки приємніша. Свої кошти більше чим виправдовує

Переваги:
    Якість, строк експлуатації, ергономічний
    Недоліки:
    Хочется придбати ще такий же, але перший себе все й ще гарно відчуває

Богдан, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Сергей А***

Бомба

Переваги:
    Монетница бомба
    Недоліки:
    Чуть не хватает места для 1000 купюры
    • Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

Сергій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Пс В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Гаманець гарний, але враховуючи те, що наступного дня він коштував на 300 гривень дешевше - почуваю себе ошуканою. Різниця в 1/4 вартості для такого товару суттєва

• Олег
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий

Подобається! Фото відповідає оригіналу!

Переваги:
    Зручний, невеликий, монетниця окремо від основного відділення, якісно виконаний
    Недоліки:
    Шкіра товстувата, хоч на якість претензій нема)
  • Тамара К***

• Відповідність фото

Гаманець сподобався. Зроблений якісно, компактний та зручний.

• Дмитрий З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий

Дуже якісний гаманець, компактний. Шкіра на погляд дуже якісна, кромка гаманця оброблена.

Переваги:
    Гарно пошитий, якісна шкіра, компактний.
  • Иванина Н***

Хорошо пошит , кожа!

• Александр Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Шикарный!Очень понравился. Небольшой, отделения для шести карточек,купюры все влазят без проблем.

Переваги:
    Всё супер!
    Недоліки:
    Нет.
  • Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Купляла чоловіку на День народження. Йому дуже сподобався гаманець. Невеликий, вмісткий, зручна монетниця, на магніті.

Переваги:
    Зручний

Добрий день, Юлія. Дякуємо, що вибрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви поставили нам оцінку 5. Завжди раді бачити Вас серед наших покупців та відповісти на всі запитання. Приємних та вдалих Вам покупок!

Хочемо відзначити, що ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося максимально швидко вирішити всі питання, що виникли нашим клієнтським відділом. Дякуюємо за довіру!
      З повагою до кожного клієнта, представник постачальника.

• Николай М***

классный кошелек.

Добрий день, Николай. Дякуємо, що вибрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви поставили нам оцінку 5. Завжди раді бачити Вас серед наших покупців та відповісти на всі запитання. Приємних та вдалих Вам покупок!

З повагою до кожного клієнта, представник постачальника.

• Игорь

#МійЛук
    Небольшой кошелек из натуральной и приятной на прикосновение кожи, за адекватную цену.
    Легко помещается в карманы джинсов.
    Качественно изготовлен, ни чего не торчит, запаха нет.
    Интересно и удобно продумана монетница на кнопке.
    Купюры любого достоинства помещаются легко, сверху не торчат, но при условии использования не более четырех отделений для пластиковых карт (по 2 с каждой стороны).
    Покупкой доволен.

Переваги:
    Качественная кожа, небольшой размер, удобная монетница.

• Олександр Т***
    • Загальне враження

ще не отримав гаманець, тому поміняю оцінку після отримання. Але я тільки вчора замовив цей гаманець по одній ціні, коли сьогодні він вже йде по іншіій. і все б нічого, але блін, він вчора вже був по скидці! Відчуваю себе надуреним капіталістичною системою!

Переваги:
    стильний і зручний
    Недоліки:
    надурили з ціною
    • Ігор

Можете відмовитись і замовити по іншій ціні.

• Александр С***

Отличный товар!

Переваги:
    Хорошие швы, приятный на ощупь, компактный
    Недоліки:
    Пока нет
  • Роман

чудовий гаманець!

Переваги:
    хороша якість, вдалий дизайн
    Недоліки:
    все ок
    • Відповідність вказаним розмірам

• Максим О***

• Відповідність фото

Очень крутой и качественный. Удобный в использовании.

• Марина Ш***

Кошелёк хорошего качества . Пришёл быстро . Вид соответствует фото

Переваги:
    Быстро , качественно
  • Артур Л***

Чудовий гаманець

Переваги:
    Якість матеріалів, вигляд
    Недоліки:

Доброго ранку, Артур! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Александр Р***

#МойЛук

Гаманнць сподобався. Приємний на дотик, якісні шви, цікаве та зручне розташування монетниці. Досить сильний магніт.

Переваги:
    Компактний, приємний на дотик, оригінальний дизайн.
    Недоліки:
    Не знайшов

Доброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Виктор

• Відповідність фото

Задал вопрос о магнитах, но ответа не дождался, купил. Магазины розетки - очень удачный маркетинговый ход, решающий проблему доставки-примерки. Маркетологам Розетки мой персональный респект!
    Кошелек лучший из того, что можно было найти на сегодня в своей ценовой категории. Банкнотам тесно, лишние 5 мм не помешали бы. это заодно и решило бы вопрос с защелкой - по большому счету она не нужна. А с учетом того, что на сегодня есть масса гаджетов, реагирующих на магнит, не говоря уже о магнитных кодировках всего на свете. Хотелось бы, чтобы магниты владелец имел бы возможность удалить в случае необходимости, не разрезая аксессуар.

Переваги:
    настоящая кожа и качественное исполнение, удачный дизайн монетницы
    Недоліки:
    банкнотам тесновато, длины явно не хватает, целесообразность использования магнитов под большим вопросом
    • Відповідність вказаним розмірам

• Олександр Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Доброго дня! Сьогодні отримав посилку. І дуже задоволений не жалію, що заказав цей гаманець. Все просту супер!!!

Переваги:
    Дизайн, компактний і просто сподобався найбільше серед інших варіантів!
    Недоліки:
    Для мене немає!
  • Головатый Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий

Отличное соотношение цена-качество. Удобен, компактен. Отдельная благодарность производителю за независимую монетницу.

Переваги:
    Цена, качество материала, независимая монетница
    Недоліки:
    Пока не обнаружено

Добрый день. Спасибо за выбор нашей продукции. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Желаем приятного пользования.

Всегда рады видеть Вас среди наших покупателей и ответить на все вопросы. Приятных и удачных Вам покупок!

Хотим отметить, что мы ценим каждого нашего клиента и стараемся максимально быстро решить все возникшие вопросы нашим клиентским отделом. Спасибо за доверие!

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий

Размер немного маловат: купюры практически впритык
    Толстая кожа - не очень как по мне, добавляет объем кошельку

Переваги:
    Отделение для монет - просто бомба, есть куда складывать деньги
    Недоліки:
    Из толстой кожи, размер немного маловат
  • Владимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отличный кошелёк, маленький, удобный, с лёгкостью вместились права, банковские карты и даже ещё пара бонусных карт.

Переваги:
    Удобный
    Недоліки:
    Не нашел

Доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий

Чудовий гаманець, хотілось б такий же але без відділення для монет - все таки вони в нас вже не дуже актуальні

• Роман

Монеты не актуальны, разве? Как раз наоборот.
      Взял этот кошелек только из-за шикарного отделения для монет

• Артём Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отличный лопатник, поддерживаю предыдущих ораторов!!!

Фото не заливаю, предостаточно.

Переваги:
    Монетница в огнях, удобная.
    Недоліки:
    Нет.

• Марія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий

Гаманець хорошої якості, компактний, зручний у використанні.

Переваги:
    Якість, магнітна застібка, незалежна монетниця.
    Недоліки:
    Немає.
  • Оксана К***

#Мійлук
    Гаманець чудовий! М'який та приємний на дотик, без неприємного запаху та легенький. Має багато кишеньок для карт. Паперові банкноти легко вкладаються та дістаються. Дуже зручна кишенька для монеток. Прийшов запакований в оригінальну коробочку від виробника та в пакет від Розетки. Доставка НП зайняла 2 дні. Гарний варіант для подарунку.

Переваги:
    Якість від вітчизняного виробника та оперативний сервіс від Розетки.
    Недоліки:
    Немає.

• Владимир М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Отличное портмоне. Украинскому производителю моё почтение. Можно смело брать себе или на подарок!

Переваги:
    Качество и компактность

• Василина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Гаманець класний, мені сподобався дуже, надіюсь чоловіку також підійде. Розетка з доставкою впоралась ефективно та швидко! Дякую ))

Переваги:
    Гаманець місткий, приємний на дотик та цікавий по дизайну

• Олексій М***

Товар гарної якості!

• Анатолий Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий

Хорошее качество материала и пошива, очень удобная конструкция. Одно жаль - через два дня увидел. что он стал продаваться со скидкой - не успел купить по более низкой цене. Рекомендую.

Переваги:
    Качество
    • Представитель поставщика

Добрый день, Анатолий. Спасибо за выбор нашей продукции. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Желаем приятного пользования.

• Елена С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий

Хороший гаманець. Маленький, приємний на дотик, якісно пошитий.

• Представитель поставщика

Доброго дня, Елена. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Семен Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Очень понравился и цвет и размер! Приятный материал.

Переваги:
    Достаточно вместительный и компактный.
    Недоліки:
    Не обнаружил.
    • Представитель поставщика

Добрый день, Семен. Спасибо за выбор нашей продукции. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Желаем приятного пользования.