Відгуки покупців про Відмінна жіноча сумка на плече з натуральної шкіри 22121 Vintage Біла

Оцінка користувачів 3.88/5
  • Карина Ц***

• Відповідність фото

Не довго приносила. Нитки розійшлись,прорвалась. Не якісно прошита.

Переваги:
    Маленька.
    Недоліки:
    Витерлась,я б не сказала що шкіра.
    • Відповідність вказаним розмірам

Не відповідає

Доброго дня, Каріна. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
      Нагадуємо, що Ви можете оглянути товар при отриманні і тільки після цього оплатити.

• Оксана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Сумка кросс-боді нормальна, спочатку був неприємних запах від шкіри, але після того,як добу я її провітрювалася на балконі він зник. Колір такий як на фото, ручку поклали іншу.

Переваги:
    Натуральна шкіра,цікавий колір
    Недоліки:
    Неприємний запах від шкіри

Добрий день, Оксана. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час, щоб залишити відгук. На жаль, поява запаху у виробів зі шкіри можлива, тому що у виробництві використовуються різні хімічні речовини. Але запевняємо Вас (перевірено нашими клієнтами), що запах дуже швидко зникає у процесі експлуатації.

Дякуємо, що допомагаєте нам стати кращими. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців та відповісти на всі запитання. Приємних та вдалих Вам покупок!

Хочемо відзначити, що ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося максимально швидко вирішити всі питання, що виникли нашим клієнтським відділом. Дякуємо за довіру!

• Ольга П***

Відповідає опису

Переваги:
    Гарна якісна сумочка
    • Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

Ольга, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Юлия А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Придбала сьогодні цю сумочку. Невелика,але вмістовна та зручна. Якість хороша,а ось колір відрізняється,не така яскрава і трохи тональність інша! Але вона мені все одно сподобалась і я ії залишила )) Дякую!

Переваги:
    Дизайн

Юлія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук. Бажаємо приємного користування.

• Віка С***

Все чудово

Переваги:
    Рекомендую
    Недоліки:
    Невиявлено

Вікторія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Юлия Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Сумка непоганої якості, але ремінь іншого кольору та відсутній напис..

Юлія, доброго дня. Дякуємо за відгук та надану інформацію. Бажаємо приємного користування.

• Виктория М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Сумка гарна,але зовсім інший ремешок та не має надпису.

Вікторія, доброго дня. Дякуємо за відгук та надану інформацію. Бажаємо приємного користування.

• Влащенко Д***

Вікторія, доброго вечора. Підкажіть, а з яким ремінцем Вам відправили?

• Лора Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Придбала цю чудову сумочку у червні минулого року. Користуюся нею доволі часто, тому що зручна (вміщає багато речей, достатня кількість і розмір карманів ), завдяки кольору підходить до багатьох моїх речей. Поки покриття залишається у гарному стані, блискавки всі працюють, дефектів ніяких немає. Сумкою дуже задоволена. Не знаю чи була би задоволена іншими кольорами, а моя зеленого кольору, як для мене, сама найкраща . Раджу.

Переваги:
    Містка, якісно пошита, чудово гармоніює з різноманітним взуттям та одягом.
    Недоліки:
    Поки немає

Лора, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Лілія Л***
    Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

• Відповідність фото

Недоліки:
    Сумка бракована
    • Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

Доброго дня, Лілія. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
      Нагадуємо, що Ви можете повернути або обміняти товар у встановлені законом терміни.

• Лілія Л***

Якщо б ви цінували кожного клієнта то ви б не дозволили б собі надіслати недошиту браковану сумку. Терміни для відправки пройшли бо мені її подарували на 8 березня а я її не роздивлялася прискипливо, коли відкрила то тільки тоді побачила цей сором.