Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Кейс для навушників Marshall Major

Оцінка користувачів 5/5
  • Тамара
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim

Кейс чудовий. Магазин прекрасний. Комунікація на найвищому рівні. Щиро дякую за чудовий чохол і за прекрасну взаємодію. Доставка миттєва! Я навіть не очікувала, що під мене підберуть найзручніший варіант. Дякую!!! Ви неймовірні!

Переваги:
    Якісний гарний чохол
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  MirJim

Дякуємо за приємний відгук та довіру до нашого магазину! Нам дуже радісно, що покупка вам сподобалась. Якщо виникнуть будь-які питання - із задоволенням допоможемо. Гарного вам дня!

• Денис С***

Кейс хороший! Доставка дуже швидко
    Рекомендую !

• Продавець  MirJim

Дякуємо за відгук, Денисе! Ми завжди стараємось, щоб наші клієнти залишалися задоволені. Приємного користування.

• Олексій С***
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim

Цей жорсткий кейс став справжнім "охоронцем" для моїх Marshall Major IV.
    Це, скоріше, мініатюрний сейф для моїх навушників. Я більше не хвилююся, кидаючи їх у рюкзак разом із ключами чи іншими речами; я впевнений, що з ними нічого не повинно трапитися. Навушники ідеально складаються та щільно фіксуються всередині кейсу. Немає жодного люфту, що виключає пошкодження від тертя або трясіння під час руху. Але потрібно акуратно скласти навушники перед розміщенням в кейс. Дизайн повністю відповідає естетиці Marshall – стриманий чорний колір, приємний на дотик матеріал. Він виглядає стильно і дорого.

• Продавець  MirJim

Дякуємо за ваш відгук і вибір нашого магазину! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені. Якщо виникнуть запитання — із радістю допоможемо. Гарного вам дня!

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim

Довго не довелось чекати. Чохлом задоволеним, свою функцію виконує.

• Катерина К***
    Відгук від покупця. Продавець: MirJim

Кейс оригінальний. Дуже якісно зроблений, всі шви і всі стики. Фото товару відповідає реальності. Ергономічний, стильний. Гарний для подарунку. Рекомендую

Переваги:
    Компактність та якість
    Недоліки:
    Не помічено. Все супер