Відгуки покупців про Суміш сидератів під картоплю
- Анна Є***Відгук від покупця. Продавець: Local Market
Придбала суміш сидератів під картоплю і дуже задоволена! Давно хотіла спробувати підживити ґрунт. Посилка прийшла швидко, добре запакована. Круто, що запакована в свої коробки, і наліпки додали настрою))) Рекомендую всім, хто хоче природно підживити ґрунт без зайвих хімікатів придбати сидерати саме тут!
- Продавець Local Market
Добрий вечір! Раді старатись для вас. Для нас важливо отримувати зворотній зв'язок! Дякуємо))
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Local Market
Задоволений!!!
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Local Market
Все дуже добре ,насіннячко дуже якісне ,все гарно зійшло як коврик густий зелень , всім рекомендую.
- Переваги:
- Дуже швидка відправка
- Ельвіра Ч***Відгук від покупця. Продавець: Local Market
Чудова суміш сидератів. Якраз і сіяла восени під картоплю. Насіння гарно зійшло восени і зелені рослини пішли під сніг зимувати. Навесні все перекопала. Добре роздушили землю. Якість насіння відмінна.
- Яна Л***Відгук від покупця. Продавець: Local Market
Все супер дякую!!
- Наталия Д***Відгук від покупця. Продавець: Local Market
Все виросло дуже добре
- Анна Я***Відгук від покупця. Продавець: Local Market
Замовляла вже вдруге, буду замовляти і надалі. Рекомендую! Гарна якість, відмінна схожість, як результат - добрий врожай. Дякую!
- Переваги:
- Збалансована суміш насіння, адекватна ціна
- Валентина А***Відгук від покупця. Продавець: Local Market
Замовляла суміш седиратів для картоплі. Оформленням замовлення, пакуванням, пересилкою повністю задоволена. Насіння швидко зійшло. Дякую за якісну працю!
- Лідія А***Відгук від покупця. Продавець: Local Market
Суміш сидератів добре зійшла. Рекомендую. Недоліків немає
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Local Market
Все чудово, насіння зійшло) Товар відправили швидко, за потреби буду продовжувати замовляти)
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Local Market
Все дуже добре!!!
- Ігор І***Відгук від покупця. Продавець: Local Market
Все дуже чудово,
- Юлия Г***Відгук від покупця. Продавець: Local Market
все чудово, товар гарний, рекомендую.
- Переваги:
- гарний стан, все взойшло, задоволені
- Продавець Local Market
Вітаю, Юлія) Дякуємо за ваш відгук) Він важливий для нас) Гарного дня)