Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Відгуки покупців про Млин для солі та перцю млин для спецій ручний млин 2 в 1 подрібнювач сільничка перечниця перцемолка Kayfovo CX208 Red

Оцінка користувачів 4.87/5
на основі 53 відгуки
  • Ольга Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний

Млин просто чудовий! Дуже гарний дизайн, зручно що в одному млинку і сіль і перець! Гарно меле, можна регулювати фракцію помелу. Дуже зручний.

Переваги:
    Дизайн
    Недоліки:
    Непогано було б аби були кришечки, але я ставлю на підставку, тож не принципово
    • Продавець  Lemeshop

• Nika

Якісний товар. Зручно користуватися.

Переваги:
    Меле добре

• Ирина З***

Все добре, але не помітила що не має кришок, коли ставити залишає частину перцю та солі

Переваги:
    Гарно працює
    Недоліки:
    Не має кришок
    • Продавець  Lemeshop

• Анастасия Ч***

Чудова річ. Рівномірно меле, проблем не виникало

• Денис Г***

Зручний хороший млинок, для солі те що треба

• Кирилл Т***

Хороший товар, якість подобається, меле нормально, виглядає відмінно!

• Поліна Г***

Рекомендую! Гарний та якісний товар!

• Христина П***

Млинок справний, механізм надійний!

• Артем Г***

Сільничка якісна, добре працює

• Елена Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Червоний

Очень понравился, рекомендую.

Переваги:
    Прочный. Помол равномерно мелкий. Отличная вещь. Удобный, вместительный.
    Недоліки:
    Нет совсем.
    • Продавець  Lemeshop

• Олена М***

Дякую за якісний товар та швидку доставку)

Переваги:
    Красивий та якісний

• Владимир М***

Працює чудово, без нарікань

• игорь в***

Г***о - г****м !!!! На 3 день один з млинків зламався !!! Конструкція ще та ЧАЙНА !!! НЕ РЕКОМЕНДУЮ !!!

Переваги:
    Ніяких
    Недоліки:
    Пластик на пластмасі
    • Продавець  Lemeshop

Дякуємо за відгук. Нам щиро прикро, що одна з секцій млина зламалася на третій день, але хочемо зазначити: корпус виготовлений зі скла й міцного ABS-пластику, які не тріскаються самі по собі без зовнішнього впливу. За правильної експлуатації — без сильного стискання, ударів або спроб перемолоти щось тверде чи вологе — обидві секції працюють довго та надійно. Цей товар користується попитом, і більшість покупців задоволені. Якщо у вашому випадку дійсно був заводський брак — ми завжди відкриті до вирішення ситуації, можна звернутися для обміну чи повернення. Іншим клієнтам радимо звертати увагу на правила використання — тоді млин служить довго й без проблем.

• Дмитро

Свою функцію виконує чудово. Ціна-якість.

Переваги:
    Хороший млинок за таку ціну

• Марія

Млин чудовий, доставка швидка, користуюсь із задоволенням

• Тамара К***

Дуже дякую вам за таку чудову річ. Все супер. Усім раджу, млинок супер! Доставка швидка, і ціна дуже хороша.

• Оксана С***

Надійшло своєчасно, відповідає опису. Користуюсь із задоволенням другий тиждень.

Переваги:
    Має два млина
    • Продавець  Lemeshop

• Марія Л***

Зламався дуже швидко.Не рекомендую

Переваги:
    Недоліки:
    Не якісний
    • Продавець  Lemeshop

Дякуємо за Ваш відгук. Нам щиро прикро, що ручний млин 2в1 не виправдав Ваших очікувань і швидко вийшов з ладу. Ми розуміємо Ваше розчарування, адже надійність та якість — це те, чого справедливо очікує кожен покупець. На жаль, якщо термін гарантії вже минув, офіційно замінити товар неможливо, але ми все одно готові запропонувати Вам знижку на наступну покупку або допомогти підібрати більш надійну модель. Ваші зауваження вже передані постачальнику для перевірки якості цієї серії. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — це важливо не лише для нас, а й для інших покупців.

• Владислав Ш***

Прикольна річ! Дуже зручно та практично!

• Елена К***

Купила сестрі у подарунок. Все працює ідеально!

• Михайло Г***

Задоволений покупкою! Хороший млинок!

• Олена С***

Добре подрібнює

• Сергей М***

ідеальний млинок для перцю! рекомендую

• Константин Б***

Чудовий гаджет. Дякую!

Переваги:
    2 в 1. Легкий у використані.
    Недоліки:
    Не має.
    • Продавець  Lemeshop

Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!

• Геннадий К***

Все добре

Переваги:
    Відповідно опису
    • Продавець  Lemeshop

• Людмила Л***

Зручний у помолі, але нема кришечок і тому потребує якоїсь ємності щоб поставити на столешню. Дуже великий, тому підходить для використання кухарем. На обідній стіл треба щось значно менше і з кришкою, або одинарний

• Інна С***

Відмінний пристрій для подрібнення спецій та солі. Рекомендую.

Переваги:
    Легкий та простий в користуванні. Міцний корпус. Містить в собі дві чаші для спецій.
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Lemeshop

• Сергей

За свою цену весьма хорош,быстро отправили и хорошо упаковали

• Вячеслав И***

Товар відповідає качеству дрібний помол, дуже бистро та якісна доставка

Переваги:
    Помол
    Недоліки:
    Упаковка
    • Продавець  Lemeshop

• Людмила П***

Млинок сподобався, працює гарно, сподіваюся, що це надовго

Переваги:
    Красивий
    Недоліки:
    Поки не проявилися
    • Продавець  Lemeshop

• Зіновій К***

Чудовий млинок.

Переваги:
    Подрібнює добре,двосторонній.

• Лахно Г***

З задоволенням рекомендую цей млинок. В мене вже є досвід покупок млинків .Цей наразі - найкращій .
    Користуюсь тільки місяць. Ссподівась що млинок і надалі буде добре робити.
    Дякую продавцю. Замовлення надійшло вчасно.

Переваги:
    Добре меле . Симпатичний , зручний.
    Недоліки:
    Нема.
    • Продавець  Lemeshop

• Вита Л***

Дуже сподобалось і ціна і якість. Добре подрібнюе і сіль і перець.
    Швидко доставили.

Переваги:
    Можна регулювати дрібноту помелу.

• Гвоздь А***

Очень удачно оказалось купил. Случайно . Удобный. Двусторонний. Прислали быстро. Довольны покупкой.

Переваги:
    Двусторонний. Симпатичный.

• Наталія Б***

Рекомендую.

Переваги:
    Млинок хороший. Рекомендую.
    Недоліки:
    Не виявила
    • Продавець  Lemeshop

• Анна Н***

Зручно та гарно. Як я люблю.
    Рекомендую. Розумна ціна!

• Продавець  Lemeshop

Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.