- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
Щиро дякую магазину за те що дбаєте про свою репутацію і за чудове обслуговування
- Переваги:
- Відмінна якість та чудова робота з клієнтами
- Продавець vKarakUliLux
Доброго дня Ірина! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Набір для мангалу Moltis. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
Має соколи .не одинакові ручки .перевіряйте добре на пошті
- Ірина М***
Хочу додати до відгуку ,що працівники відразу звʼязались зі мною і любʼязно обміняли товар
Дуже шкода що я не можу тепер його видалити
Бо люди насправді дуже стараються ,бути найкращими у свої справі
Тому щиро рекомендую продавця
І перепрошую за поспішні відгуки
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер мені все сподобалось хороший набір
Добрий день, Олександр! Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені шашличний набір для гриля та барбекю Moltis Tourist MT-10535. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
З повагою завжди Ваш Moltis!
- Іван Б***Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
За таку ціну – чудове придбання для всіх любителів шашлику!
- Переваги:
- Хороша якість
- Продавець vKarakUliLux
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX
- Федор Т***Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
Придбав цей набір для мангалу та залишився дуже задоволений.
Якість матеріалів на високому рівні, інструменти зручні у використанні.
Особливо сподобався стильний дизайн- Продавець vKarakUliLux
Добрий день Федор! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Хорошого Вам користування! З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX.
- Софія М***Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
Якість сподобалась все прекрасно зроблено, ще дуже зручно що можна було заказати через розетку не прийшлось платити за доставку
- Продавець vKarakUliLux
Добрий день! Дякуємо за відгук і високу оцінку! Будемо завжди раді Вам у нашому магазині! З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX.
- Степан Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Красивий набір, на подарунок просто знахідка, тепер і собі такий хочу )
- Переваги:
- Зручний кейс, багато приборів
- Недоліки:
- Не виявив
Добрий день, Степан! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш Moltis!
- Денис В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Набор впечатляет. Дерево красивое, гладкое и приятное на ощупь. Кейс удобный, все на своих местах и крепко держится. Ножи-вилки заточены, в общем никаких нареканий
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Никаких
Добрий день, Денис! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш Moltis!
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Виглядає презентабельно, доставили швидко, будемо користуватись з задоволенням
- Переваги:
- Якість матеріалів, комплектація
- Недоліки:
- Поки що ніяких
Добрий день, Сергій! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш Moltis!
- Оля К***Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
Хороший якісний подарунок получився, багатий набір
- Оля П***Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
Шикарный набор хорошо выглядит хорошая комплектация, очень классный
- Переваги:
- Шикарный набор
- Продавець vKarakUliLux
- Дмитро Р***Продавець: Rozetka
Отримав у подарунок.
- Переваги:
- Своїх грошей може коштує. Китайці таке полюбляють робити, велике і начебто непогано виглядає.
- Недоліки:
- Велике, незграбне, дешевий фанєрний кейс. Якби поклали у м'який кейс, то більш менш якось можна зберігати і транспортувати, але.....
Доброго дня, Дмитро!
Шкода, що набір не виправдав ваших очікувань. Ми справді використовуємо дерев’яну коробку — вона йде як подарунковий варіант, міцна та добре виглядає. Розуміємо, що не всім це підходить, але м’яких кейсів для таких наборів ми не робимо. Дякуємо за чесний відгук — ваша думка важлива, навіть якщо вона критична.