- Наталя К***Відгук від покупця. Продавець: Delicious Life
Вперше пробувал кульки тапіоки в кав'ярні і була в захваті. Вирішила спробувати їх в домашніх умовах і не пожалкувала. Після приготування я їх залила кленовим сиропом (просто тому що він у мене був), але сказати що це якось вплинуло на смак....ні. Вони в напої самі по собі смачні, особливо якщо напій солодкий.
- Переваги:
- Легкі в приготуванні, смачні
- Недоліки:
- Вероніка Д***Відгук від покупця. Продавець: Delicious Life
Гідна альтернатива оригінальній тапіоці яку довелося б варити декілька годин , кульки смачні , готувала як сказано в описі ) задоволена та рекомендую
- Переваги:
- Кульки тримають форму , смачні , швидкі в приготуванні
- Арина А***Відгук від покупця. Продавець: Delicious Life
Тапіока дуже смачна!!! Буду замовляти ще
- КаролінаВідгук від покупця. Продавець: Delicious Life
Отримала тапіоку, зварила, настояла на сахарному сиропі, дуже смачно вийшло, дякую)
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Delicious Life
Приїхали в жахливому стані. Пакет був не герметичний, всі кульки розмокші та розтовчені в борошно.
- Ксенія З***Відгук від покупця. Продавець: Delicious Life
- Аліса А***Відгук від покупця. Продавець: Delicious Life
Тапіока просто супер! Як у кафе. З рецептом по відео приготувала, у киплячу воду, спершу мішала щоб кульки піднялися і не липли, тоді скрутила вогонь до малого і пів години варилися, помішувала інколи. Тоді вогонь вимкнула, ще хвилин 15 в воді постояли, промила холодною водою і засипала цукром у тарілці. Це трохи розповіла якщо хтось хоче та не знає як готувати, то не складно.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Delicious Life
готую з кавою і дуже смачно, рекомендую всім!
- Переваги:
- топіока чудова і ціна класна
- Анастасия Д***Відгук від покупця. Продавець: Delicious Life
Очень понравилось, также цена очень хорошая за такое количество
Брала много чтоб и для пробы и для угощения друзей
Варится быстро вкус очень приятный!
Точно буду заказывать еще потому что мне очень понравилось и скорость доставки, и общение с клиентами и сам товар
Рекомендую! - Анастасия Д***Відгук від покупця. Продавець: Delicious Life
Очень вкусная, получилось прилично мнооо порций!
- Алина Д***Відгук від покупця. Продавець: Delicious Life
Товар хороший. Рекомендую
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: Delicious Life
Тапиока очень хорошая, продавец отличный, отправил товар быстро. Тапиока мягкая и тягучая. Варить нужно 35-40 мин
- Переваги:
- Быстрая отправка, отличный продавец, и вкусная тапиока.
- Недоліки:
- Не обнаружены
- МилославаВідгук від покупця. Продавець: Delicious Life
Чудові, смачні тапіокі, варила 15 хвилин, м'які, тягучі. Менеджер магазину чуткий, швидко виправили помилку пошти, підтримка на рівні. Всім раджу^^
- Переваги:
- Смачна тапіока
Швидка доставка
Якісна підтримка - Недоліки:
- немає^^
- Павло Ж***Відгук від покупця. Продавець: Delicious Life
Все чудово, замовлення оформили швидко, тапіока смачна!!!
Не якийсь «дивний» товар, сам стрімався купляти, але по факту взагалі супер все! Варити 25хв, помішуючи кожні 5хв, потім промити водою і всьо, готово!- Недоліки:
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Delicious Life
Перший мій досвід варіння тапіоки, на експертність не претендую. Ось інсайди, які я зловила і які, можливо, будуть корисні:
По-перше, тре кинути у киплячу воду ЗАМОРОЖЕНІ кульки тапіоки і варити близько 15-20 хвилин.
По-друге, варіть рівно стільки, скільки будете використовувати, вона довго не стоятиме - засихає і стає несмачною.- Переваги:
- Товар хороший, мені, як звичайному обивателю, все зайшло, ніяких недоліків не помітила.
Смак хороший, така ж тягуча, як в покупних бабл ті.