- В'ячеслав Б***Відгук від покупця. Продавець: Буратино. Колір: Горіх Модена
Найкращій виробник меблів в Україні, міцний, широкий, високий стіл, чудово вписується в будь-який інтер'єр. Легко збирається, все необхідне для збору є в комплекті, всі отвори завчасно просверлені, зі зборкою впорається навіть дитина.
- Переваги:
- Міцний, зручний, великий стіл
- Продавець Буратино
Дуже дякуємо за відгук, раді що вам все сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Попович І***Відгук від покупця. Продавець: Буратино. Колір: Дуб Борас
Замовив стіл шириною 160см, стіл перевершив всі мої очікування, щоправда ніжки у стола не самі надійні, але за таку ціну не вважаю, що це великий мінус.
- Переваги:
- Великий, якісний і гарний стіл
- Продавець Буратино
Доброго дня! Ніжки вироблено з високоякісного металевого трубопрофілю 50х25 мм та пофарбовано порошковою фарбою. Уважно слідуйте інструкції по монтажу, та стіл буде стояти стійко та надійно. Дякуємо за ваш відгук!
- Владислав Д***Відгук від покупця. Продавець: Буратино. Колір: Горіх Модена
До этого был стол меньше размером этой же фирмы. У этого стола по сравнению с младшей моделью толще метал и столешница.
- Переваги:
- Отличный стол, простая сборка, стоит устойчиво.
- Недоліки:
- Не обнаружено.
- Продавець Буратино
Нам приємно, шо наші клієнти повертаються до нас за новими покупками, це спонукає нас працювати із подвійним завзяттям. До цих столів ідеально підійдуть тумби L-420 із нашої колекції, також є стелажі та полиці, що можна підібрати у тому ж кольорі ДСП. Дякуєио за відгук, звертайтеся ще!
- Константин Г***Продавець: Буратино. Колір: Дуб Борас
Большое Вам спасибо
- Переваги:
- качество, цена
- Недоліки:
- Продавець Буратино
І вам спасибі за відгук і за ваше замовлення!)
- Наташа Х***Продавець: Буратино. Колір: Дуб Борас
Сучасний дизайн і нічого зайвого, очень нравятся такая мебель. дуже подобаються такі меблі. Підкажіть, є всі кольори в наявності? відправка в день замовлення?
- Буратино
Добрый день. в наличии есть все расцветки. Отправка в день заказа, если заказ оформлен до 12.00.
- Леонид Ш***Продавець: Буратино
Прикольная модель. А если заказывать вместе с тумбочкой, будет скидка? А если с двумя тумбочками?)
- Буратино
Добрый день. Оформляйте заказ наши менеджеры свяжутся с Вами и ответят на все Ваши вопросы.