- АрінаВідгук від покупця. Продавець: A L F A. Колір: Чорно-блакитний. Розмір: XL
Розмірна сітка відповідає опису - куртка чудово підійшла моєму собаці, якість тканини нормальна. Проте, заїдає змійка, бігунок постійно зажовує тканину...
- Переваги:
- + Хороша куртка
- Недоліки:
- - заїдає змійка
- Юлия Ю***Відгук від покупця. Продавець: A L F A. Колір: Чорно-блакитний. Розмір: 4XL
Замовила цю жилетку. Річ якісна, проте у відділенні «Нової пошти» мені відмовили в примірці. Пояснили це тим, що за їхніми правилами примірка на тварин заборонена, навіть попри те, що це спеціалізований одяг для улюбленців. Вдома виявила, що не вгадала з розміром — жилетка завелика. Дуже шкода, що не вдалося перевірити це одразу у відділенні. Для орієнтиру іншим покупцям: на дівчинку породи Бігль вагою 15 кг розмір 4XL виявився завеликим.
- Переваги:
- Гарна якість
- Недоліки:
- Не підійшов розмір
- Продавець A L F A
Доброго дня. Якщо розмір не підійшов є обмін і повернення (якщо не втрачено товарний вигляд). Напишіть нам у вабер, надамо детальну інформацію.
- Олеся Р***Відгук від покупця. Продавець: A L F A. Колір: Червоно-чорний. Розмір: 7XL
- Недоліки:
- Застібка-молнія пластиква. дуже низької якрстіб тканина не підстрчена за молнією. що завжди попадає при одягрозмір не співпадає заєвленому. Але це не вина вродавця, а виробника.
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: A L F A. Колір: Чорно-блакитний. Розмір: 4XL
Дуже довольна собака
- Переваги:
- Швидко прийшло, дуже гарна , шви добрі.
- Недоліки:
- немає все супер
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: A L F A. Колір: Червоно-чорний. Розмір: XL
Хороша жилетка,швидка доставка.
- Недоліки:
- Тетяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: A L F A. Колір: Червоно-чорний. Розмір: 2XL
Чудова жилетка. Якісний пошив. Зручно вдягати. Дякую продавцю.
- Переваги:
- Якісна. Зручно вдягати
- Недоліки:
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: A L F A. Колір: Червоно-чорний. Розмір: 6XL
На шотландського сетера підійшло ідеально (й по довжині й по обʼєму). Рекомендую
- Переваги:
- Добре підходить собаці
- Недоліки:
- Не має
- Калина К***Відгук від покупця. Продавець: A L F A. Колір: Червоно-чорний. Розмір: 3XL
Купувала на собаку одежу вперше, за розміром все підійшло ідеально. Якість гарна. Відправили дуже швидко. Дякую
- Марта С***Відгук від покупця. Продавець: A L F A. Колір: Чорно-блакитний. Розмір: XL
Все чудово підійшло, гарний жилет. Дякую за швидку відправку
- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: A L F A. Колір: Червоно-чорний. Розмір: 3XL
Жилет підійшов чудово
- АринаВідгук від покупця. Продавець: A L F A. Колір: Чорно-блакитний. Розмір: XL
Чудова курточка
- Переваги:
- Розмірна сітка співпадає, хороша якість
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: A L F A. Колір: Чорно-блакитний. Розмір: L
Граний товар,гарний продавець.Рекомендую!
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: A L F A. Колір: Чорно-блакитний. Розмір: 2XL
Отличная, красивая жилетка, хорошее качество.
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: A L F A. Колір: Чорно-блакитний. Розмір: 3XL
Отличный жилет рекомендую.
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: A L F A. Колір: Червоно-чорний. Розмір: M
пошиття дуже якісно, рівненько, нитки не стирчать, зручно вдягати . Но з розмірами я би радив брати трохи більше. Брали на йорка, М розмір, на грудях 38см то він зараз стрижений і курточка практично в притик. Думаю що на 45см як вказано в таблиці не влізли би. А так дуже задоволені. Дякую
- Переваги:
- гарна якість
- Яна Є***Відгук від покупця. Продавець: A L F A. Колір: Чорно-блакитний. Розмір: 6XL
Жилетка хорошої якості, гарна, зручно одягати. Розмір 6XL на німецьку вівчарку стандарт, в ширину добре, маленький запас, а в довжину не вистачає 10-15 см. Якщо взяти більшу, буде занадто широка. І при нахилянні вперед ззаду все піднімається вверх і пів спини голі. Шкода що одразу не повернули, комусь подаруємо)
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: A L F A. Колір: Червоно-чорний. Розмір: 5XL
Добрий день! Відмінна курточка, але я помилилася з розміром: пес крутився і я поспішно зняла мірки, як з'ясувалося – помилилася. Чи можливо обміняті на менший розмір або іншу модель?
- Переваги:
- Якісне пошиття, легка
- Недоліки:
- ---
- Олена Ч***Відгук від покупця. Продавець: A L F A. Колір: Чорно-блакитний. Розмір: 4XL
Гарна курточка, по розміру підійшла добре. На осінь без дощів буде добре. Для зими не дуже тепла.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: A L F A. Колір: Чорно-блакитний. Розмір: 7XL
Все супер! Быстро связались, быстро доставили, но нам не подошёл размер и без проблем поменяли на нужный нам размер. Качество не плохое.
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: A L F A. Колір: Червоно-чорний. Розмір: 5XL
Спасибо магазину,очень быстрая доставка,товар соответствует описанию,размер совпадает.
- Переваги:
- Цена,не маркий цвет,для повседневной прогулки отлично,не сковывает движение собаки,смотрится отлично
- Недоліки:
- Не обнаружила пока
- Бойцун Я***Відгук від покупця. Продавець: A L F A. Колір: Чорно-блакитний. Розмір: 5XL
Для своей цены хороший жилет. Брали размер 5 , объем указан не точно. По факту 70 см.
- Переваги:
- Недоліки:
- Пока не обнаружили
- Продавець A L F A
Здравствуйте. Перемерили жилетку на складе. Размер 5XL ровно 76 см.
- Алла Ч***Відгук від покупця. Продавець: A L F A. Колір: Чорно-блакитний. Розмір: 4XL
Отличная жилетка! Спасибо. Продавец постоянно был на связи.
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: A L F A. Колір: Чорно-блакитний. Розмір: XL
Курточка бомба! Вдягається на раз-два, є петелька для повідка, після дощу чи прання сохне швидко. Якісна! Вже з двох таких курточок виросли, і вони як нові!
Мопсик наш курточку обожнює. Цю голубеньку взяли на осінь/зиму. Ну а продавець взагалі супершвидкий! Після дзвінка за секунду зв’язався)) Купуйте, не пошкодуєте, головне гарно заміряйте свого хвостатого друга).
Дякую!- Переваги:
- супер
- Недоліки:
- нема
- Жанна Д***Відгук від покупця. Продавець: A L F A. Колір: Чорно-блакитний. Розмір: 4XL
Давно хотіла таку жилетку, щоб застібалася блискавкою на спині, а то під лапами не завжди зручно застібати, а ще як кнопки чи липучка, то зовсім не зручно. Замовила 4ХL та не відгадала з розміром, зв‘язалася з продавцем про обмін на менший розмір, обмін пройшов також швидко, ще й жилетка в ціні дешевша була, решту від ціни повернули назад разом з товаром. Якісний товар, чесний продавець, рекомендую і товар і продавця.
- Переваги:
- Якісний товар, швидка доставка.
- Недоліки:
- Поки не виявили
- Владислава П***Відгук від покупця. Продавець: A L F A. Колір: Червоно-чорний. Розмір: 3XL
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: A L F A. Колір: Чорно-блакитний. Розмір: 2XL
Швидка доставка, грамотна консультація по вибору розміру, все спободалось.
- Переваги:
- Легка, розмір 2XL ідеально підійшов на Кавалера-кінг-чарльз-спаніеля. Зручно надівати, застібати.
- Недоліки:
- не помітила
- Дана Х***Відгук від покупця. Продавець: A L F A. Колір: Червоно-чорний. Розмір: 4XL
По телефону продавец проговорил размер, отправил быстро.
Жилетка соответствует фото и описанию.
Не промокает - налила воду, вся осталась на поверхности.
Очень крутая.- Переваги:
- Не промокает, верный размер, оперативная доставка, приятный продавец
- Хамаза О***
У мене одразу промокла. Матеріал плащівка геть дешева,схожа більше на підкладку. У вас на фото ніби норм.
- Митрофанов Ю***Відгук від покупця. Продавець: A L F A. Колір: Чорно-блакитний. Розмір: 7XL
Доставка оперативно.
- Переваги:
- Хорошая,практичная вещь .Собске комфортно и тепло .
- Недоліки:
- Не обнаружил . Всё качественно .
- Гащук І***Відгук від покупця. Продавець: A L F A. Колір: Чорно-блакитний. Розмір: 6XL
Пунктуальный продавец!
Хороший , качественный товар!
Рекомендую!!- Переваги:
- Все супер
- Недоліки:
- Ищенко Е***Відгук від покупця. Продавець: A L F A. Колір: Червоно-чорний. Розмір: XL
Прекрасная жилетка, правильный размер, хорошая ткань, качественный пошив.
- Анастасия М***Продавець: A L F A. Колір: Чорно-блакитний. Розмір: XL
Уже не первый раз работаем с этим магазином; всегда довольны,жилет подошел отлично,носим уже месяц - все супер,в такую погоду то что нужно,собака отказывается его снимать=)Для породы императорского пекинеса размер ХЛ отлично подошел. Спасибо!
- Переваги:
- все
- Лавренова О***Продавець: A L F A. Колір: Чорно-блакитний. Розмір: 5XL
Очень довольна покупкой. Качественный жилет. Размер подошел. Анатомически все верно. Гуляет. Удобно. Понравилось что легко и быстро просунула лапы
- Переваги:
- Легко одеть, теплый.
- Недоліки:
- Пока нет.