Відгуки покупців про Кондиціонер для білизни Silan Sensitive Derma&Care 1100 мл (9000101590661)
- Елена Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.1 л
Вещи мягче не становятся, запах на любителя, резковат - по сути больше ароматизатор чем смягчитель для белья
- Недоліки:
- Запах химозный
Представник брендуOлена, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Надія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.1 л
Дуже ніжний аромат. Сподобався.
Представник постачальникаНадія, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Татьяна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.1 л
прекрасный запах, легкий
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- ЛесяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.1 л
Я сильно розчарована недобросовісним сервісом "Розетка".
Ополіскувач отримала розведений. Вдома була пляшка такого ж, купленого в супермаркеті.
Різниця очевидна. З Розетки ополіскувач - рідкіший, його менше в пляшці, він більш прозорий, менш інтенсивний запах, після прання очікуваного ефекту від ополіскувача на білизні немає.
Тепер точно не буду замовляти на Розетці продукти без захисту від відкриття.- Переваги:
- Недоліки:
- Розведений водою продукт, не рекомендую
Представник постачальникаЛеся, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.1 л
Дуже ніжний і приємний аромат.
Рекомендую
Представник постачальникаОлена, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Каранда О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.1 л
Представник постачальникаОльга, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Светлана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.1 л
Просто подобається
Представник постачальникаСвiтлана, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.1 л
Приємно пахне, білизна м'яка після прання, особливо помітно по полотенцем
- Переваги:
- Запах та м'якість білизни
- Недоліки:
Представник постачальникаІрина, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.1 л
приємний запах. адекватний за свою вартість
Представник постачальникаОксана, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Катерина І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.1 л
Чудовий кондиціонер
Нарікань немає. Користуюся кілька років.- Переваги:
- Гіпоалергенний. Якісний.
- Недоліки:
- —
Представник постачальникаКатерина, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталія І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.1 л
Приємний запах
- Переваги:
- Silan
- Недоліки:
Представник постачальникаНаталія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ВіраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.364 л
Підійде для тих, хто хоче м'які речі, але не сильний запах. Одяг дуже м'якенький після нього, а запаху майже нема, не перебиває запах парфумів.
- Переваги:
- Ненав'язливий запах, речі дуже м'які
- Недоліки:
Представник постачальникаВіра, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.364 л
Сам по себе приятный запах, но пришло немного пролитое, может колпачек из всей бутылки. Работники розетки, пожалуйста, заклеивайте колпачок скотчем! Пример на фото
Представник постачальникаМарина, дякуємо за Ваше запитання! У разі виникнення проблем із замовленням або доставкою, Ви можете скористатися довідковим центром Розетки: посилання
- Інна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.364 л
Дуже сподобався!
- Переваги:
- Запах, дія.
- Недоліки:
- Не помітила жодних недоліків.
Представник постачальникаІнна, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.364 л
Хороший , нежный за пах
- Переваги:
- Приятно пахнет
- Недоліки:
- Жидковат
Представник постачальникаНаталiя, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Андрій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.364 л
Суперніжний, легкий, ненав'язливий аромат.
Представник постачальникаАндрій, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Аліна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.364 л
Ополіскувач сподобався!Дуже приємний аромат,ніжний і ненавʼязливий)
- Переваги:
- Приємний і ніжний аромат
- Недоліки:
- Занадто рідкий
Представник постачальникаАліна, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Юлия Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.364 л
Нежный запах, держится на вещах очень хорошо.
- Переваги:
- Цена, запах
- Недоліки:
Представник постачальникаЮлiя, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Мінайлюк С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.364 л
Не знаю за що я заплатила гроші, запаху немає ніякого, взагалі! Дуже розчарована(
- Недоліки:
- Немає запаху зовсім! Як вода
- АльонаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.364 л
Найкращий ополіскувач, я в захваті від запаху, ненав’язливий, ніжний та не приторний, вірю що він і в правду дерматологічний) Сподіваюсь ціна на нього буде така ж солодка
- Переваги:
- Запах та консистенція
- Недоліки:
Представник постачальникаАльона, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.364 л
Випрані речі, так гарно та свіжо пахнуть
- Переваги:
- Ціна по акції, запах кондиціонеру
- Недоліки:
Представник постачальникаЄвген, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Аліна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.364 л
Дуже гарний аромат , свіжий ,легкий , запах чистоти дуже задоволена
- Переваги:
- Аромат
- Недоліки:
Представник постачальникаАліна, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Алла Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.364 л
Запах очень приятный и не навязчивый,мне очень понравился.
- Недоліки:
Представник постачальникаАлла, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!