Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Рюкзак для ноутбука Asus 17" TUF VP4700 Black

Оцінка користувачів 4.33/5
  • Олексій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: CoolGamer. Колір: Black

Рюкзак гарний та ємкий, 7 кг яблук витримує)

Переваги:
    Приємний продавець, стильний та якісний товар.
    Недоліки:
    Фотки не буде, лінь вставати з дивану(
  • Іван Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 17

Ергономічний

• Деніс П***

Рюкзак дуже зручний. Я просто маю ноутбук цієї фірми, і брат порекомендував мені його взяти. Коли він прийшов, я був у шоці — настільки зручного рюкзака я ще не бачив. Мало того, що все прийшло вчасно, з усіма гарантійними талонами, так ще й місця в портфелі стільки, що я реально не знаю — його можна брати навіть у подорож. Тож рекомендую всім, хто задумався над покупкою. І магазин ROZETKA навіть скинув мені гарантійний талон і чек на мою електронну пошту.

Недоліки:
    Недоліків звісно немає.
      Представник бренду

Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї!

• Аліна М***

Хороший рюкзак на свої гроші.

Переваги:
    Не виглядає великим і громістким.
    Недоліки:
    Поки не виявлено
      Представник бренду

Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї!

• Назар Л***

Все добре, якісний рюкзак для ноутбука, багато місця, якісний пошив

Переваги:
    Якість
  • Руслан П***

Хороший рюкзак

Переваги:
    Місткий, зручний
    Недоліки:
    Я по мені не вистачає окремих кишень під всякі дрібниці
  • Владислав Б***

Дуже гарний, стильний молодіжний рюкзак

• Володимир С***

Дуже хороший рюкзак )

Переваги:
    Зручний
  • Ольга М***

Хороший рюкзак
    Но без чехла так носить ноут в нем не очень
    Будет болтаться и тереться корпусом через ткань с вещами что в большем отделе

Переваги:
    Удобный, вместительный
    Недоліки:
    Цена, внутренний отдел для ноута без фиксатора и уплотнения.
  • Павел Б***
    Відгук від покупця. Продавець: CoolGamer. Колір: Black

Вигляд не поганий . Матеріал - аби через півроку не пішло по швах ... Не в захваті я від "вафельки" попереду . Трохи сонця і є величезна можливість що вона почте ссихатися

• Олександр Г***

Сумка велика але в ній мало карманів. Можливо якщо використовувати лише під ноутбук то норм

Недоліки:
    Моло карманів
      Представник бренду

Доброго дня. Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї! Цей рюкзак вироблявся для транспортування ноутбука і аксесуарів до нього, яких, зазвичай, не багато

• Ілля Г***

Дуже м'який, не тримає форму, через те дуже незручно з ним ходити.

Переваги:
    Красивий
    Недоліки:
    Незручний
  • Юрій
    Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 17

Зроблений з дешевої тканини, ніякого уплотнітеля, вентиляції спини, форму не тримає, лежить як мішок з лямками. Ноутбук і речі всередині ніяк не захищені, вологостійкість трохи є, але вода заливається через блискавку зверху. Краще взяти щось дешевше і функцональніше.

• Вадим Н***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 17

Это мешок а не рюкзак для ноута , не рекомендую