- Олексій Р***Відгук від покупця. Продавець: CoolGamer. Колір: Black
Рюкзак гарний та ємкий, 7 кг яблук витримує)
- Переваги:
- Приємний продавець, стильний та якісний товар.
- Недоліки:
- Фотки не буде, лінь вставати з дивану(
- Іван Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 17
Ергономічний
- Деніс П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 17
Рюкзак дуже зручний. Я просто маю ноутбук цієї фірми, і брат порекомендував мені його взяти. Коли він прийшов, я був у шоці — настільки зручного рюкзака я ще не бачив. Мало того, що все прийшло вчасно, з усіма гарантійними талонами, так ще й місця в портфелі стільки, що я реально не знаю — його можна брати навіть у подорож. Тож рекомендую всім, хто задумався над покупкою. І магазин ROZETKA навіть скинув мені гарантійний талон і чек на мою електронну пошту.
- Недоліки:
- Недоліків звісно немає.
Представник брендуДякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї!
- Аліна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 17
Хороший рюкзак на свої гроші.
- Переваги:
- Не виглядає великим і громістким.
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Назар Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 17
Все добре, якісний рюкзак для ноутбука, багато місця, якісний пошив
- Руслан П***Відгук від покупця. Продавець: CoolGamer. Колір: Black
Хороший рюкзак
- Переваги:
- Місткий, зручний
- Недоліки:
- Я по мені не вистачає окремих кишень під всякі дрібниці
- Владислав Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 17
Дуже гарний, стильний молодіжний рюкзак
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 17
Дуже хороший рюкзак )
- Переваги:
- Зручний
- Недоліки:
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 17
Хороший рюкзак
Но без чехла так носить ноут в нем не очень
Будет болтаться и тереться корпусом через ткань с вещами что в большем отделе- Переваги:
- Удобный, вместительный
- Недоліки:
- Цена, внутренний отдел для ноута без фиксатора и уплотнения.
- Павел Б***Відгук від покупця. Продавець: CoolGamer. Колір: Black
Вигляд не поганий . Матеріал - аби через півроку не пішло по швах ... Не в захваті я від "вафельки" попереду . Трохи сонця і є величезна можливість що вона почте ссихатися
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 17
Сумка велика але в ній мало карманів. Можливо якщо використовувати лише під ноутбук то норм
- Недоліки:
- Моло карманів
Представник брендуДоброго дня. Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї! Цей рюкзак вироблявся для транспортування ноутбука і аксесуарів до нього, яких, зазвичай, не багато
- Ілля Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 17
Дуже м'який, не тримає форму, через те дуже незручно з ним ходити.
- Переваги:
- Красивий
- Недоліки:
- Незручний
- ЮрійПродавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 17
Зроблений з дешевої тканини, ніякого уплотнітеля, вентиляції спини, форму не тримає, лежить як мішок з лямками. Ноутбук і речі всередині ніяк не захищені, вологостійкість трохи є, але вода заливається через блискавку зверху. Краще взяти щось дешевше і функцональніше.
- Вадим Н***Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 17
Это мешок а не рюкзак для ноута , не рекомендую