Відгуки покупців про Обприскувач SEQUOIA ручний Li-Ion, 3.7, 2Ah, 2 бар, ємність 1.5 л (SBS1.5Li)

Оцінка користувачів 4.25/5
  • Валерий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з помаранчевим. Об'єм: 1.5

Отличный, пользуюсь с начала года.

Переваги:
    Удобный, лёгкий.
    Недоліки:
    Пока нет

Вітаємо Валерій!
      Дякуємо Вам, що обрали продукцію тм Sequoia.

• Олена П***

Не беріть цей товар, я спробувала але проробив 15 хв та більше не включається

Недоліки:
    Мабуть браковані

Вітаємо, Олена.
      Ми дуже засмучені даною ситуацією.
      Прохання терміново звернутись до сервісного центру - посилання

• Ілля
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з помаранчевим. Об'єм: 1.5

Дуже зручний для мене, обʼємний. Варто відзначити обʼєм зарядки, в мене невеличкий сад на підвіконні, і поливаю це кожні 2-3 дні, за 4 місяці від моменту покупки, я ще ні разу не заряджав його. Зручно що є 2 різні налаштування для поливу, 1 більш мʼякий а інший жорсткіший де і води більше виливається. Довга металева трубка дозволяє діставати до важко доступних місць. В цілому мені все сподобалось , однозначно рекомендую

Переваги:
    Ціна, автономність, розприскування

Вітаємо, Ілля!
      Дуже дякуємо за чудовий вибір нашого обприскувача та за зворотній зв'язок.
      Користуйтеся із задоволенням.

• Андрій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з помаранчевим. Об'єм: 1.5

Дуже зручний у використанні,гарне розпилення від дрібного туману до прямого потоку

Переваги:
    Зручний, економний
  • Людмила П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з помаранчевим. Об'єм: 1.5

До секвої мала інший акумоприскувач, користувалась ним кілька років тож маю досвід, і моду сказати. Як не дивно але дизайн і якість хромають порівняно з китайським. Наклейка на ручці відпадає. Вмикається 1 натиском, і коли б хотілось вимкнути вмикається потужніший режим. Щоб вимкнути треба перекинути на потужніший та ще раз натиснути. Це незручно. Немає ще однієї функції, яка б дозволяла оприскувати натиском на кнопку і вимикати при відпусканні кнопки. Це зручно, коли обприскування точкове. Найбільший мінус Це прозора трубочка в середині. Вона дубова, займає одне положення в середині бачка, не найкраще - фільтром до верху - і коли в бачку ще пів літра води, вонамвже не всмоктується. Від слова взагалі. А через нееластичність трубки змінити його положення в середині бака неможливо. Адже оприскувати треба рослину там де вона є а не там як викрутиш оприскувач аби вибрати всю воду. Коли там добриво чи інший препарат це важливо. У китайському оприскувачі був дуже м'який шланг і важкий фільтр і він сам падав в бік нахилу оприскувача. Однак є і плюси. Мені сподобався регулятор на носику легко крутиться і досить зручно змінити з розпилення до струї. Найдрібніше розпилення теж досить непогане, великий радіус, не туман, але досить дрібно. З мінусів що розпилення здійснюється по колу, а в середині кола не розпилюється. Носик забагато задертий догори. Це ж малий оприскувач, для кімнатних рослин і тих що ростуть на клумбах, ну точно не для дерев. Нащо було його так задерти догори? Так щоб ним оприскати рослину нище колін треба його нахиляти і вода потрапляє на рукоятку. А чи не пошкодить це його? Китайський саме так в мене і зламався. Кілька раз перевернувся і в рукоятку потрапила вода. Ще було б добре щоб носик був прямо загнутий вниз під невеликим кутом. Це дуже зручно для поливу в горшок і для обприскування рослин нище колін. Сам не вмикається. Вода не капає при вимкненні. Не зрозуміла яку роль відіграє боковий отвір. Мірного стаканчика там нема, отвір надто малий.

Переваги:
    Зручний в руці, непогане розпилення
    Недоліки:
    ДУБОВИЙ ШЛАНГ. Незручне перемикання, відсутність мірного стакана, малий боковий отвір, в нього ще треба вцілити щоб влити воду. Занадто задертий носик.
  • Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з помаранчевим. Об'єм: 1.5

То не хоче вмикатися, то самостійно починає працювати в кімнаті підлога мокра. Заряд є. На повернення.

Вітаємо, пані Наталія.
      Шкода, що наш оприскувач доставив вам незручності.
      Просимо звернутися до нашого сервісного центру - посилання

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з помаранчевим. Об'єм: 1.5

Дуже легенький, компактний, зручний у використанні, розпилювання хороше.

Переваги:
    Акамулятор, що позволяє швиденько оприскати кущі, квіти, молоді деревця.

Вітаємо пані Наталія!
      Дякуємо за чудовий вибір нашого обприскувача.
      Приємного використання.

• Марина Д***

Дуже зручний і практичний. Просто чудо. Коштує своїх грошей. Квіти мої щасливі

Переваги:
    Все
    Недоліки:

Дякуємо, пані Марина, за вибір нашого обприскувача та за яскравий відгук.
      Ми щасливі, як ваші квіти.

• Владимир П***

Чудово працює

Вітаємо пане Володимир!
      Дякуємо за вибір обприскувача тм Sequoia.

• Андрей Г***

Класний, працює

Вітаємо Андрій!
      Дякуємо за вибір оприскувача тм Sequoia.

• Ірина Л***

Класна штука для квітів