- Светлана Г***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Дякую! Сподобалися! Рекомендую!
Вітаємо, Світлана)
Дякуємо за ваш відгук, для нас це дуже важливо!
Нам приємно, що вам все сподобалось та ви задоволенні)
Гарного вам вечора!
- Кристина П***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Честно говоря , не ожидала от них такого качества. Приятно удивлена , растягиваются хорошо , не рвутся , на волосах незаментны ! Вообщем ,СУПЕР !!!
Вітаємо)
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені якістю резинок. Ми старалися зробити їх комфортними та надійними. Якщо у вас виникнуть ще питання чи побажання, не соромтеся звертатися!
- Алина Я***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Отличные резиночки )) Плету дочери прически практически каждый день , мне нравиться , что они прозрачные и это выглядит очень красиво )) Кстати , ещё ни одна не порвалась ))) Очень довольна покупкой , спасибо )))
Аліна, вітаємо)
Дякуємо за вашу оцінку та за час, витрачений на написання відгуку! Нам важливо, щоб ви залишалися задоволеними. Чекаємо на вас знову!
- Марина Ч***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Це просто необхідна річ для організації! Вони дуже міцні і еластичні, легко використовувати не лише для волосся , а і для фіксації зарядних кабелів або навіть зберігання продуктів. Мені подобається, що вони не залишають слідів на поверхнях і не рвуться. Завдяки компактному розміру їх зручно зберігати. Рекомендую всім, хто хоче навести порядок у дрібницях )
Вітаємо)
Дякуємо за ваш чудовий коментар! Ми раді, що вам сподобалися ці аксесуари та що вони допомагають організувати простір. Приємно чути, що ви знайшли їм таке широке застосування! Дякуємо за рекомендацію!
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
резиночки зручні та практичні для створення зачісок. Вони міцні, добре тримають волосся і не помітні на волоссі. Легко знімаються, не травмуючи пасма, і підходять для будь-яких типів зачісок
Вітаємо)
Дякуємо, що знайшли час поділитися своїм досвідом! Ми дуже цінуємо вашу лояльність і завжди раді бачити вас серед наших клієнтів!
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Использую эти резиночки каждый день и с уверенностью могу сказать что они действительно хорошие,совсем не рвут и не тянут волосы,советую к покупке
Ольга, вітаємо)
Дякуємо за ваш детальний та позитивні коментар! Ми раді, що змогли задовольнити ваші потреби і зробити ваш досвід таким приємним.
- Инна М***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Резиночки суперські, для зачісок ідеально підходять, матеріал дуже приємний і зовсів не рве волосся, круто що вони прозорі і їх зовсім не видно на волоссі
- Продавець ТехНестШоп
Інна, добридень! Дякуємо вам за теплий відгук. Дуже приємно, коли річ, що придбали у нас, приносить радість. Сподіваємося бачити вас серед наших постійних покупців. Дякуємо, що обрали наш магазин:)
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
дуже практичні резиночки, зручні у використанні і не шкодять волоссю, рада що винайшла їх для себе
- Продавець ТехНестШоп
Олена, вітаємо! Дякуємо за позитивний відгук, раді, що обрали наш магазин:) Гарного дня!