Відгуки покупців про Підставка для ноутбука VHG P43 складана з вентилятором Folding Laptop Stand, Dr. Gray

Код:  445192586
Оцінка користувачів 4.14/5
  • Віталій З***
    Відгук від покупця. Продавець: FainoDim. Колір: Сріблястий

Якість вентиляторів бажає кращого.

• Продавець  FainoDim

Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що товар не виправдав ваших очікувань. Ми передамо ваш коментар постачальнику для покращення якості. Якщо у вас виникли питання або труднощі з товаром, будь ласка, зверніться до нас – ми завжди готові допомогти!

• Сергей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: FainoDim. Колір: Сріблястий

Товар не відповідає вказаним характеристикам, стосовно розміру ноутбука, 17" ні як не тримається від слова взагалі, но найгірше те що не можу 3 й день зв'язатися з продавцем, в чаті не відповідає, телефон для зв'язку відключений, прошу розетку допомогти повернути товар та гроші

Переваги:
    Недоліки:
    Продавець ховається
    • Продавець  FainoDim

Дякуємо за ваш відгук і приносимо вибачення за незручності. Ми перевіримо інформацію щодо відповідності розміру підставки для ноутбуків 17". Вибачте за затримку з відповіддю — наш офіс не працював у вихідні, тому ми не змогли відповісти вам раніше. Наразі ми готові допомогти вам із поверненням товару та надали всі необхідні дані у чаті

• Сергей Г***

Питання вирішено

• Ольга Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: FainoDim. Колір: Сріблястий

Купували на подарунок. Чудова модель. Людина, якій дарували, повністю задоволена.

Переваги:
    Потужний вентилятор
    • Продавець  FainoDim

Дякуємо вам за чудовий відгук! Нам дуже приємно чути, що обрана підставка стала гарним подарунком і принесла задоволення людині, якій ви її подарували.

Ви правильно відзначили одну з головних переваг — потужні вентилятори, які забезпечують надійне охолодження ноутбука навіть при тривалому використанні. Окрім цього, підставка має регульовану висоту та кут нахилу, що робить її зручною для роботи в будь-якому місці — вдома, на дивані або навіть у ліжку.

Запрошуємо вас переглянути наш повний асортимент: посилання.

• Олександр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: FainoDim. Колір: Сріблястий

Користуюсь вже тиждень. Нарікань немає. Гарна підставка. У мене Asus ROG Strix G15 G512LU -2.4кг. Тримається гарно. Думаю, що і важчі моделі витримає. Плюс: те що є ключ для затягування гвинтів в комплекті. Відразу гвинти на підставці затягнуті не сильно. Тільки після налаштування кута, який мені необхідно - затягнув гвинти і все ок. Кілери працюють дуже тихо. Дякую

Переваги:
    Алюміній, Міцна конструкція, Тихі кулери, Ключ для затягування гвинтів в комплекті
    Недоліки:
    Не помітив
    • Продавець  FainoDim

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання підставки! Раді чути, що підставка вам сподобалася і відповідає вашим очікуванням.

Дякуємо, що зазначили, такі переваги підставки як: алюмінієва конструкція, міцність, тихі кулери. Приємно чути, що вам зручно використовувати ключ для затягування гвинтів. Ми завжди прагнемо забезпечити високу якість продукції, і ваші коментарі підтверджують, що ми на правильному шляху.

Запрошуємо переглянути наш повний асортимент: посилання . Якщо у вас будуть додаткові питання або потрібна допомога, будь ласка, звертайтесь!

Ще раз дякуємо за ваш відгук і бажаємо вам приємного користування продукцією!

• Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: FainoDim. Колір: Сріблястий

Дякую! Замовлення виконано і доставлено швидко. Товар дуже сподобався! Рекомендую тим хто багато часу проводить за ноутбуком. Дуже зручно для очей! Компанії бажаю успіхів та процвітання!

Недоліки:
    Не має
    • Продавець  FainoDim

Дякуємо за ваш чудовий відгук! Ми раді, що ви задоволені нашим товаром і його зручністю. Ваша підтримка та побажання надихають нас на подальший розвиток. Сподіваємося, що ви й надалі будете задоволені нашою продукцією. Бажаємо вам приємного користування та гарного дня!

• Влад Л***
    Відгук від покупця. Продавець: FainoDim. Колір: Сріблястий

в характеристиках вказано що для 17 дюймового ноута, я не подивився розміри і це була помилка, маленька і не тримає повноцінний ноут.

Переваги:
    Виглядає норм
    Недоліки:
    Маленька, для 13 дюймового ноута
    • Продавець  FainoDim

Дякуємо за ваш відгук! Ми вже зв'язалися з вами і запропонували повернення коштів, а також надали інструкції щодо повернення товару, оскільки розуміємо, що товар не відповідає вашим очікуванням.

Сподіваємося, що ви все ж знайдете те, що вам потрібно. Якщо є якісь питання або інші побажання, будь ласка, повідомте нам — ми завжди готові допомогти!

• Юрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: FainoDim. Колір: Сріблястий

Стильна підставка і не сильно шумлять вентилятори. Приємна пвдсвітка не відволікаюча, також прикольно що з алюмінію зроблена і вже сама по собі працює як радіатор забираючі на себе тепло. Навіть ключік для підтяжки болтів поклали)))

Переваги:
    Багато варіантів нахилу і висоти. Не тяжка, можна брати з собою.
    Недоліки:
    Не помітив
    • Продавець  FainoDim

Дякуємо за ваш чудовий відгук! Ми раді, що вам сподобалася підставка, її стильний дизайн та функціональність. Приємно чути, що вентилятори працюють тихо, а підсвітка додає зручності без відволікань. Сподіваємося, що ви надалі будете задоволені використанням нашого продукту. Дякуємо, що оцінили навіть маленькі деталі, як-от ключик для підтяжки болтів! Якщо у вас виникнуть додаткові питання або пропозиції, ми завжди готові допомогти.

• Алла М***
    Відгук від покупця. Продавець: FainoDim. Колір: Сріблястий

Підставка вирішила проблему з перегрівом ноутбука, особливо в таку спеку)
    Також відмічу, що підставка дуже якісно зроблена, вона міцна і стійка. Можна налаштувати кут нахилу під свої потреби, що теж дуже зручно.

Переваги:
    Міцність, стійкість
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  FainoDim

Дякуємо за ваш чудовий відгук! Ми дуже раді, що підставка допомогла вирішити проблему з перегрівом ноутбука, особливо в спекотну погоду.

Так, регулювання кута нахилу дійсно додає зручності в роботі з нею. Також хочемо зазначити, що наша підставка має ще одну важливу перевагу – її компактний дизайн, що дозволяє легко транспортувати та використовувати її будь-де.

Запрошуємо вас ознайомитися з нашим повним асортиментом продукції: посиланняде ви знайдете багато інших корисних та якісних товарів для вашого комфорту.

Ще раз дякуємо за ваш відгук та довіру до нашої продукції!