- Сергей Ж***Відгук від покупця. Продавець: Good Trend. Висота: 61
Хочу подякувати магазину за якість товару ,та швидкість,все сподобалось,тумба виглядає неперевершено , єдиний момент це те що на фото у тумбі фото ручки та декору в бронзовому кольорі ,а по факту прийшли чорні ,але на зовнішній вигляд це ніяк не впливає.Магазин топовий ,буду замовляти ще та раджу всім знайомим.
- Переваги:
- Зовнішній вигляд,якість матеріалів,швидка відправка .
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець Good Trend
Дякуємо за Ваш відгук !)
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Good Trend. Висота: 61
Все прийшло добре запаковано, тумба класна, якісна. Правда трохи часу зайняло збирання але не критично. Рекомендую, виглядає стильно!
- Переваги:
- Якісна, масивна, стильна тумба
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець Good Trend
Дякуємо за Ваш відгук !
- Георгий П***Відгук від покупця. Продавець: Юлмакс. Висота: 60. Глибина: 45. Ширина: 140. Колір: Дуб Ансберг/Дуб болотний коричневий
- Продавець Юлмакс
Дякуємо за покупку!
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Юлмакс. Висота: 60. Глибина: 45. Ширина: 140. Колір: Дуб Ансберг/Дуб болотний коричневий
Тумба красива та практична, наживо виглядає ще краще ніж на фото, фурнітура якісна, колір чудовий. Замовляв в Юлмакс, оплачував повну суму на карту, все пройшло чудово та швидко! Дякую продавцю за гарну тумбу.
- Переваги:
- Якісні матеріали, красивий вигляд
- Недоліки:
- Трохи складна в збірці, але, в цілому, розібратись самому можна.
- Продавець Юлмакс
Дякуємо за покупку та відгук!
- Максим В***Відгук від покупця. Продавець: VELM
Большая, хорошая тумба, служит уже больше двух лет. С продавцом проблем не было, были небольшие проблемы при сборке (плохо работал автодовод у одного ящика), но со временем эта проблема решилась (механизм разработался). У тумбы огромное количество деталей, так что наверное лучше приглашать мастера.
Рейтинг не 4 звезды, а 4+.- Переваги:
- большая, прочная, качественные материалы, хороший продавец
- Недоліки:
- один ящик закрывался неидеально
- Продавець VELM
Дякуємо за замовлення! Будемо раді допомогти з подальшими покупками, звертайтесь :)
- Андрей
Инструкция понятная? Легко собирается?
- Андрей
Уже могу ответить сам на свой вопрос. Инструкция понятная, даже мне, который мебель до этого не собирал. Тумбу собрал неспеша с перекурами за 5 часов. Качество материалов хорошее.
- Юлия Б***Відгук від покупця. Продавець: VELM
Быстрая доставка после минимальной предоплаты, дней 5 примерно. На Новой Почте все хорошо запаковано, тумба в разобранном виде (доставка вышла 316 грн).
Собирали с мужем вдвоем в первый раз мебель по инструкции, все доступно и понятно.
Покупкой довольны, очень нравится и цвет темно-рыжий оттенок, и текстура модная, и сочетание с черным как раз нам классно подходило к черному дивану. Спасибо Катерине из Velim, довольны заказом и общением- Переваги:
- Красивая и стильная, цена дешевле чем в других магазинах
- VELM
Дуже дякуємо Вам за покупочку у НАШОМУ магазині! Нас дуже тішить, що Вам все сподобалось! Обов'язково, при потребі, звертайтесь до нас ще)) Будемо раді допомогти із вибором меблів для Вашої оселі. Всього найкращого!
- Марія Ф***Відгук від покупця. Продавець: Юлмакс. Висота: 60. Глибина: 45. Ширина: 140. Колір: Дуб Ансберг/Дуб болотний коричневий
Тумба сподобалася така як на фото.
- Ян Г***Відгук від покупця. Продавець: VELM
Отличная тумба под ТВ. Брал под диагональ 55 дюймов, искал не ниже 60 см. Хорошее качество материалов (нормальная ДСП, а не шлак), удобная сборка. Все пришло целым, хорошо упакованным. Собирал сам, инструкция понятная. Внешний вид очень стильный, покупкой доволен.
Касательно продавца VELM - рекомендую! Товар покупал предоплатой - никаких проблем. Менеджеры приятные, проконсультировали. Товар доставлен в оговоренные строки. Спасибо!- Переваги:
- Хорошее качество, внешний вид
- VELM
Щиро дякуємо Вам за чудовий відгук та покупочку у Нашому магазині!
З радістю допоможемо із вибором меблів для Вашої оселі!
Нехай тумба гарно Вам служить! Всього найкращого!