- В.Відгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 3XL. Колір: Хакі
Дуже зручні
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 52. Колір: Хакі
Хочу висловити велику вдячність. Якість трусів просто супер, дуже задоволений тільки ось отримав, і зразу пишу цей відгук. Окрема подяка за професійний підхід і чудове обслуговування. Мені допомогли з вибором, все детально пояснили і зробили все можливе, щоб замовлення, підійшло і прийшло вчасно. Це справді високий рівень сервісу. Дуже приємно мати справу з такими людьми!
- Переваги:
- Чудова якість та професіоналізм))
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 5XL. Колір: Хакі
Моя вага понад 150кг і спідня білизна при цьому розлітається за 2-3 місяці, на ній з'являються ковтунки які призводять до натирання або матеріал настільки парить що призводить до запрівання і подразнення шкіри.
Придбав ці труси 10 місяців тому і забув що таке дискомфорт. Якість відмінна. За час експлуатації вицвів хрестик і почала лопатись резинка, при цьому жодних ковтунків або дірочок нема.
P.s. Перед використанням цих трусів користувався трусами що видають військовим у Германії, їх вистачило на 3 місяці після цього вони розтягнулись і почали рватись.
P.p.s. На фото труси після 10 місяців використання і нові для порівняння.- Переваги:
- Якість, зручність, ціна
- Продавець SweetHomeDress
Ми вдячні за Ваш вибір. Дякуємо, що підтримуєте українського виробника. Носіть в радість та заходьте за обновками ;)
- Юрій С***Відгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 52. Колір: Хакі
Очікував кращої якості
- Переваги:
- український виробник
- Недоліки:
- якість резинки
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Яна О***Відгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 4XL. Колір: Хакі
Дуже задоволена покупкою! Придбала чоловічі труси, і мій чоловік просто в захваті від них – сказав, що вони дуже зручні та якісні. Приємно вразило і обслуговування: перед відправкою зі мною зв'язалася дуже приємна та уважна продавчиня, яка уточнила всі деталі замовлення та швидку доставку. Це дійсно додає впевненості при онлайн-покупках. Щиро рекомендую!
- Переваги:
- Дуже зручні та якісні!
- Анатолій І***Відгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 2XL. Колір: Хакі
Матеріал дуже поганий
- Продавець SweetHomeDress
Доброго дня ми виробники, шиємо ці трусики по технічним умовам ЗСУ для військових. Тканина пройшла всі тестування і лабораторні дослідження.
І за 3 роки це перша скарга на нашу білизну.
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 52. Колір: Хакі
Качество товара хорошее
- Переваги:
- Быстрая доставка
Відмінна якість! Рекомендую!
Переваги: Приємний матеріал.
Не підстрибують і не натирають.
Після прання не змінюють розмір.
Недоліки: Відсутні.- Продавець SweetHomeDress
Відмінна якість! Рекомендую!
- Переваги:
- Приємний матеріал.
Не підстрибують і не натирають.
Після прання не змінюють розмір. - Недоліки:
- Відсутні.
Носіть в радість та заходьте за обновками ;)
- Володимир Б***Відгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 52. Колір: Хакі
Опису відповідають, якісні.
- Переваги:
- Ціна/якість
- Недоліки:
- Поки не помітив
- Продавець SweetHomeDress
Носіть в радість та заходьте за обновками ;)
- Юлия Н***Відгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 5XL. Колір: Хакі
Труси гарної якості, тканина і пошив на висоті!!
- Переваги:
- Якісні
- Продавець SweetHomeDress
Ми вдячні за Ваш вибір. Дякуємо, що підтримуєте українського виробника. Спасибі за Ваш відгук про нашу роботу! Носіть в радість та заходьте за обновками ;)
- Николай К***Відгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 2XL. Колір: Хакі
Покупкою задоволений.
- Переваги:
- Гарне спввідношення ціни та якості.
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець SweetHomeDress
- Власов П***Відгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 3XL. Колір: Хакі
Дякую продавцю за швидку і точну доставку.
Товар відповідає заявленому, все в окремому пакуванні, сторонніх запахів не відчув.
Дійсно дуже схожі на штатні ЗСУшні.- Продавець SweetHomeDress
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 2XL. Колір: Хакі
Тканина приємна для тіла, зручні,гарний дізайн, розмір відповідає розміру, після прання не втрачають « свою форму».Доставка швидка та зручна. Дякуємо
- Переваги:
- Зроблено в Україні
- Недоліки:
- Невиявили
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Снежана К***Відгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 2XL. Колір: Хакі
Дуже харошої якості. Бистра доставка