- Катя С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очікування не відповідає реальності.
Книга читається легко , але сама ідея для тих людей які сидять дома і тільки рахують.- Переваги:
- Легко читати
- Недоліки:
- Розчарована в книзі загалом
- Микола Н***Відгук від покупця. Продавець: ЕММІПЕСС
Пізнавальна книга, досить багато корисної інформації.
Рекомендую!- Переваги:
- Пізнавальна, багато цікавої інформації
- Недоліки:
- відсутні
- Дарина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже легко зайшла книга. Цікава
- Ірина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Книга містить дуже корисну інформацію, яку потрібно знати всім.
- Марія Д***Відгук від покупця. Продавець: ЕММІПЕСС
Цікава книга, багато корисної інформації
- Переваги:
- Швидка доставка
- Валентина Ц***Відгук від покупця. Продавець: ЕММІПЕСС
Рекомендую
- Переваги:
- Дуже цікаво написана книга про важливі речі, що стосуються нашого здоров'я.
- Ольга Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Особливого захвату не викликала
- Переваги:
- Якісний друк
- Виталий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Полезно прочитать всем, кто хочет вести здоровый образ жизни. Автор всё очень грамотно и доступно разъясняет!! Всем советую!!!
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже сподобалася книга, за день прочитала, мені не вистачало саме такої книги, наприклад: раніше не могла зрозуміти чому не можна кави, молока. а тут все зрозуміло і научно пояснили. Задумалась про персональну консультацію з автором)
- Переваги:
- легка в читанні, все доступно і цікаво
- Недоліки:
- їх нема
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сподобалась книга. Звичайно, є інформація, яку я вже знала. Але багато прикладів меню для здорового харчування і детокс-меню, багато корисного і цікавого. Написано легко, позитивно, яскраво і мотивуюче! Рекомендую!
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Данная книга-деньги на ветер. Я подозревала, что, наверное, мало что нового узнаю из этой книги, но что на столько мало я даже не могла себе представить.
Картинок больше, чем текста, полезной информации и вовсе нет, разве что для человека, который первый раз в жизни что-то услышал о правильном питании.- Переваги:
- Красивые картинки
- Недоліки:
- Нет новой информации
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Книга ни о чем. Зря потраченные деньги.
- Переваги:
- Красивые бесполезные картинки
- Недоліки:
- Ноль новой информации
- Ирина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Жалею, что потратила деньги на даную писанину, так как абсолютно ничего нового не узнала.
Это и книгой назвать сложно, больше напоминает реферат по ОБЖ ученика 10 класса, растянутый на 200 страниц. Что было сделать элементарно просто с помощью оглавлений на полстраницы и рисунками на весь разворот. Автор явно не знала о чем писать.
Посмотрите в интернете что такое жиры белки, углеводы, гликимический индекс и гликимическая нагрузка - и можете считать, что книгу вы уже прочли.
Никакой конкретики и ссылок на исследования. Только «як відомо» «можемо впевнено говорити про...»
Не знаю как такое может выпускать уважающий себя врач, ведь подобное чтиво может написать любой. Стандартные советы отказаться от сахара, молочки и трансжиров. Уверена, вы и так все это знаете.- Переваги:
- Есть закладка
- Недоліки:
- Все до банальности просто. Всем известная информация
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Крута книга за крутою ціною! Дякую
- Переваги:
- Ціна, швидка доставка
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Рекомендую прочитати та притримуватись порад написаних автором книги, легко доступно читається , не має нічого зайвого. Я дуже задоволена покупкою. КЛАС КНИГА!
- Переваги:
- Дуже хороша книга, багато корисних порад для здорового харчування.
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Кількість сторінок на сайті написано 280, а насправді їх 205.
- Переваги:
- Привезли швидко; кур’єр подзвонив і попередив, коли приїде; замотана книга в пару слоїв.
- Недоліки:
- Невеличке пошкодження.
Эксперт RozetkaДоброго дня, Ірина! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.
- Тамара Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Переваги:
- Книга легко читается, очень хороша для тех, кто хочет разобраться с питанием и понять правильные сочетания продуктов. На понятном языке для любого человека. Для тех, кто «давно в теме» - отличное повторение основ)
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Понравилась книга, прочитала за 2 дня. Всем советую к прочтению.
Хороший переплет, шрифт, рисунки, все четко. Удобная резиночка и закладка.- Переваги:
- Написана доступно, после прочтения не возникает вопросов.
- Недоліки:
- Нет рецептов еды, или отдельной книги от автора =)
- Анна А***Відгук від покупця. Продавець: Bookerly
Точно на русском языке как в описании?
- Bookerly
Добрый день. Данная книга на украинском языке