- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-помаранчевий
Якісний стільчик, юзаю вже рік, дуже задоволений, дякую виробнику!
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-помаранчевий
Вибирав собі крісло щоб було комфортно працювати на удальонці, відносився до цього дуже прискіпливо, так як перший досвід(до того було звичайне офісне).
Кріслом дуже задоволений. Користуюся 3 тиждня, все класно, не скрипить, не продавлюється наповнювач, загалом все круто і все влаштовує.
Розетка доставила все швидко і якісно. Якщо не забуду - залишу ще один відгук після більш тривалого часу використання.- Переваги:
- Дуже зручне крісло
- Денис Г***Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-помаранчевий
Очень много фишек у кресла. Удобно регулируются ручки. Высоты хватает. Большой угол наклона спинки. Комфортные подушки для шеи и спины в комплекте.
- Переваги:
- удобное. мягкое. спина теперь не устает
- Недоліки:
- не обнаружил
- Сивочка И***Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-помаранчевий
Замечательно кресло) Долго смотрел какое подойдет под меня (рост 187) + качество + бренд.... и глаз пал именно на это! И нисколько не пожалел. Люди с плотным сложением и до 190см могут спокойно брать это кресло! Желательно всем смотреть чертежи кресла на английской версии оф. сайта, там все подробно расписано. Подлокотники оч высокие, почему собсна выбрал именно эту версию(высокие подлокотники и большие габариты). Качество на высоте, все оч дораха бахата смотрится. Из минусов, только правая пластмассовая заглушка немного туго ставится(деформируется), наверное из-за механизма спинки так и нужно. Но когда закрутил, закрепил, всё отлично! Кресло умеренно мягкое, широкое седло, ширина подлокотников регулируется(оч важно), про высоту и наклон кресла молчу(есесна работает на ура) Изъянов нет, покупкой доволен!
- Ігор М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-помаранчевий
3,5 роки без нарікань! Всі механізми досі справні. Використовую майже кожен день, акуратно, від дня збірки нічого не підтягував.
Представник постачальникаДобрий день, Ігор!
Дякуємо за корисний відгук та вибір продукції Cougar.
Користуйтесь із задоволенням!
З повагою, команда Cougar!
- Василь Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-помаранчевий
Користуюся вже пів року. Задоволений, недоліків не виявив.
- Переваги:
- Відповідає заявленим характеристикам
- Михаил М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-помаранчевий
Отличное кресло, но приехала не качественная подушка. Компания пока на связь не выходит
- Переваги:
- Хороший материал, легкий в сборке
- Недоліки:
- Приехала подушка с деформацией
Представник постачальникаДобрый день! Свяжитесь с нашим СЦ cougar-ukraine.com/service-centers
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-помаранчевий
Якісне крісло. Рекомендую.
- Вадим Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-помаранчевий
Придбав це крісло тиждень тому, при цьому НЕ В ЯКОСТІ геймерського, а тому, що потрібно було крісло, яке розкладається горизонтально, при цьому зручне для довгого лежання (перелам хребта, а працювати в ліжку незручно). Крісло виявилося дуже зручним, ідеально підійшло під мої габарити (175 см, 84 кг). Зібрали дуже швидко (10 хвилин) і без жодних проблем. Сподобалася якість компонентів та матеріалів та зовнішній вигляд. З недоліків - регулювання кута нахилу спинки не "в будь якому положенні до 170о", як заявлено у рекламі, а 9 фіксорваних положень, і мені трохи незручно, бо немає найбільш підходящого положення. Також шумні колеса і база (коли крісло їздить по підлозі).
- Переваги:
- Високва якість компонентів та матеріалів, зручна ергономіка сидіння (принаймні для мене), кількість та глибина налаштувань, зовнішній вигляд, легко і швидко збирати
- Недоліки:
- Дещо шумні база/колеса (при пересуванні), не дуже зручно пересуати поперекову подушку
- Ярослав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-помаранчевий
Вчера заказал - сегодня привезли.
Спасибо за быструю и качественную доставку прямо перед дверь дома.
Лучший вариант в плане цена - качество.- Переваги:
- Качество, цена, внешний вид (строчка), не воняет, металлические ножки.
- Недоліки:
- Как по мне неудобные и "гуляющие" подлокотники.
- Иван Т***Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-помаранчевий
без лишних ненужных примочек, а просто качественное, удобное и надежное кресло
- Переваги:
- Стальной корпус и крестовина, качественная эко-кожа, удобные подушки
- Нестеров Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-помаранчевий
Хорошее кресло. Собрал за 15 минут.
- Переваги:
- Удобное, красивое.
- Недоліки:
- не обнаружил
- Михайло І***Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-помаранчевий
Очень хорошее качественое, красивое и удобное геймерское кресло. Покупал для себя после долгих игр за пк спина не болит. Пришло кресло быстро хорошо упаковано повреждений на кресли никаких небыло не сложный в сборке. За свои деньги отличное кресло для геймеров.
- Переваги:
- Качество, ткань, дизайн, удобства.
- Недоліки:
- Нет.
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-помаранчевий
При сборке видно - учтены все мелочи. Высокое качество. Удобное. Осталось проверить временем.
- Сергей
Временем проверено. 2 года. Очень удобное кресло (с подушками и без). Не скрипит (нет сверчков). Пока ничего не сломалось.
- ВладиславПродавець: Rozetka. Колір: Чорно-помаранчевий
Лучшее решение, никакие кресла за 5к и рядом не стоят, при этом имеет тот же функционал и качество кресел по 18к
- Виген М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-помаранчевий
Удобное кресло мне понравилось
Крепкое
Посмотрим на сколько хватит экокожи- Переваги:
- Крепкое
Удобное комфортно сидеть
Мой вес 100 кг рост 174 - Недоліки:
- Пока нету
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-помаранчевий
Чат бот не работает с 30.08.23 и до сих пор,не мог связаться с розеткой,только ждал звонка курьера(рискованно конечно),думаю банят клиентов,с других номеров работает
- Переваги:
- Удобство
- Недоліки:
- Пока не выявлено
- Вадим Т***
Може треба було просто відповіді зачекати? Мені було не одразу відповіли, я так розумію нагрузка велика, всі пишуть
- arcanianВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-помаранчевий
Быстро доставили, товар соответствует описанию, есть инструкция по которой четкое описание того как собирать кресло.
- Переваги:
- Качество, удобство, материал
- Недоліки:
- Это к производителю так как зачем присылать кресло где нужно откручивать болты чтобы потом обратно их закручивать при сборке...
- ЛеонідВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-помаранчевий
Чудове крісло. Якість матерілів та сборка хороша. Використовується як офісне крісло
- Переваги:
- Зручне крісло. За місяць + екслплуатації нічого не скрипить, нічого не зламалося
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-помаранчевий
Кресло полностью оправдало ожидания
- Переваги:
- Качество
- Олексій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-помаранчевий
На первый взгляд кресло качественное и выглядит добротно! Посмотрим на сколько его хватит при ежедневной использовании..
- ВладВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-помаранчевий
Кресло очень хорошое, механизмы работают отлично, поверхность приятная на ощупь, ножка с толстого метала(точно не сломается)
Но покачаться на этом кресле у вас не выйдет, и для людей ростом от 178 маловато будет!!!- Переваги:
- Кресло надёжное, для работы, учёбы, игр подойдёт!!!
- Недоліки:
- Если вы привыкли к большим мягким креслам это вам точно не подойдёт
- Кузнєцов А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-помаранчевий
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-помаранчевий
Крісло якісне. Зручне. Легко зібрати.
- Недоліки:
- Кут качання дуже маленький.
- Олег Д***Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-помаранчевий
Очень удобное кресло, спинка мягкая. За компьютерным столом в нём комфортно и спина не болит, шея не затекает.
- Сергей С***
К этому креслу указана такая редкая вещь как для геймерских кресел - возможность регулировки глубины сидения. Подскажите - какая на самом деле реальная минимальная глубина ?
Представитель поставщикаДобрый день! К сожалению, данное кресло не имеет регулировки по глубине. Спасибо за то, что обратили внимание на данную неточность, мы непременно её исправим.
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-помаранчевий
Для мене як для людини з 1.94м росту трохи не вистачає висоти підняття крісла, але не критично
- Переваги:
- Регулювання, неважка збірка, продумане сидіння
- Недоліки:
- Висота підняття крісла
- Артем П***Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-помаранчевий
Получил в подарок на нг, мне очень нравится
- Переваги:
- Удобное, красивое и практичное кресло!)
- Недоліки:
- Не нашёл!!)
- Яша С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-помаранчевий
Само по себе кресло очень даже хорошое, качество на высшем уровне, удобство тоже не отстает. Но за время использования с 19 марта 2024 по теперешнее время возникла одна очень не приятная проблема. При том что юзалось оно как указано в видео обзоре, возникла проблема (показана на фото)
- Переваги:
- Комфорт
- Недоліки:
- (Фото)
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-помаранчевий
Хорошее кресло, пользуюсь около месяца.
Приятное и надежное качество.- Переваги:
- Качество, удобство, надежность, легкая сборка.
- Недоліки:
- Не положили резиновые шайбы для болтов, если сильно наклонится вперед можно легко перевернуться, так как кресло отскакивает назад.
- Олексій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-помаранчевий
Вчора отримав це крісло, запаковано було добре, ніяких візуальних дефектів чи браку не було видно, зібрав крісло приблизно з пів години, доречі (спочатку подумав що забули додати болти які вказані у інструкції, але насправді вони просто з заводу були вкручені у частини крісла і їх треба було просто викрутити і вкрутити вже при самій збірці)
В загалому поки покупкою задоволений, крісло поки що не скрипить, не люфтить і не прогинається, через пів року повернусь і відредагую відгук. Слава Україні!- Переваги:
- Зручність, Налаштовуваність, зовнішній вигляд, якісні матеріал, швидка збірка
- Тимур Ж***
Героям слава
- Владислав З***
ну як тобi крiсло?)
- Олександр О***
Як воно вийшло?
- АлексВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-помаранчевий
Загалом дуже задоволений кріслом для сидіння. Маю іще Cougar Armor One Black - подушки там видаються зручнішими
- Переваги:
- Зручне, надійне крісло. Загалом дуже подобається і візуально і по зручності
- Недоліки:
- Мінімальні візуальні недоліки такі як трохи покошена емблема і перекривлене місце пришиву блискавки
- Тарасенко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-помаранчевий
Вообщем неплохое кресло, но видно мне в этот раз не повезло.
- Переваги:
- Внешний вид, отлично прошито, кожа качественная.
- Недоліки:
- Провал газ лифта когда садишься и встаёшь где-то на 5-6 мм.
Также есть щелчок когда облокачиваешься на спинку кресла, что-то с механизмом.
Таких дефектов быть не должно.
Всё это проявилось через 3-4ч
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-помаранчевий
Я выбирал между hator,dxracer и cougar,решил взять cougar и за почти 7к гривен он через 3 дня начал люфтить.Конечно,есть и дороже кресла,но есть и дешевле,то есть это средний сегмент и почему за такую цену через 3 дня начинаются проблемы и похоже что я не один такой. Отдавать обратно и ждать новое ?? а сидеть на чём?
- Переваги:
- Это кресло.Оно Удобное.Оно быстро собирается.Оно вообще есть
- Недоліки:
- Прошло 3 дня и начался люфт спинки, небольшой,но он есть
- Януш Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-помаранчевий
Забрав крісло 5 днів назад. Перші враження не дуже (якщо не враховувати те що він красивий) . Крісло вище ніж я очікував, через це мені було не зручно сидіти за столом і боліла спина, підпер стіл і стало краще. Грати в ігри було не комфортно через бокові стінки на сідушці, і спині не дуже зручно було спиратись на спинку. Але я поступово до цього всього привикаю, не знаю як буде дальше. Ще на задній частині сідушки в перший же день появилась ямка, це так має бути?! Важу 95кг :)
- Переваги:
- Круто виглядає, можу девитись серіали лежачи, матеріали.
- Недоліки:
- Можливо тимчасова незручність(коли граю) , непонятна яма на сідушці.
- Yuriy Y***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-помаранчевий
Придбали крісло 1 грудня, вже через тиждень почалась торочитись нитка, в сервісі написали,що це не гарантійний випадок( Саме крісло зручне проте ця ниточка спортила все враження. пройде ще місяць і вона витягнеться вся(
- Переваги:
- Зручне, класно виглядає, все металеве.
- Недоліки:
- Немає ні гарантії, ні сервісу на матеріал і шви(
- Den D***
Привет, напиши прям представительству Cugar, у знакомого потрескался кожзам и ему заменили его, розетка никогда ничего не меняет
- Белов Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-помаранчевий
Вообщем ожидал что спина перестанет болеть, снял уже все подушки, подлокотники, вперед упасть вообще никаких проблем, назад маятниковый механизм действительно держит мои 100кг в полностью развернутом состоянии. Спина увы стала еще сильнее болеть, для тех у кого уже профессиональный стаж спины на ровных креслах не советую покупать, жутко не удобно из за поясничного наклона. не говоря о том как прилипаешь к нему и как болит копчик от невероятно твердого покрытия. Качество отличное тут нет претензии, ни люфтов, пошив отличный, не подошло увы. Так болела спина от того что горбишься, а тут от того что пятая точка от жесткости, незнаю как геймерам, у меня под стол оно не помещается. Разочарован целевым применением, оно не применимо для программистов, может в блогах выпендриваться и сойдет, но увы.
- Переваги:
- Не оправдало ожиданий, возможно не оригинальное, проверить никак невозможно
- Недоліки:
- Спина устаёт ещё сильнее, низкая посадка поясницы от чего еще сильнее спина болит по вечеру