- Євгенія Б***Відгук від покупця. Продавець: Avocados & Coconuts. Загальна вага: 500
- Сергій А***Відгук від покупця. Продавець: Avocados & Coconuts. Загальна вага: 1000
Прийшло вчасно. Якість відмінна.
- Переваги:
- Якість товару, ретельна упаковка, вчасна доставка.
- Недоліки:
- Немає.
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Avocados & Coconuts. Загальна вага: 1000
Брала вперше. Швидка доставка і якісний товар.
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: Avocados & Coconuts. Загальна вага: 1000
Хороший
- Переваги:
- Звичайний
- Недоліки:
- Марта С***Відгук від покупця. Продавець: Avocados & Coconuts. Загальна вага: 500
Еритрітол гарної якості, задоволена гарною ціною за такий об'єм. Звісно він не такий солодкий як цукор, але по суті він таким і не має бути - в міру солодкий із післясмаком холодку. Продавця рекомендую!
- Переваги:
- Великий об'єм, помірна ціна
- Недоліки:
- Не знайшла
- Тарас С***Відгук від покупця. Продавець: Avocados & Coconuts. Загальна вага: 1000
Не відповідає заявленій якості:поступається цукру в солодкості в 2-3 рази. Купляв кращий еритритол, щоправда дороще майже вдвічі))
- Недоліки:
- людмила с***Відгук від покупця. Продавець: Avocados & Coconuts. Загальна вага: 1000
Не раджу..зовсім не має солоду.. гроші на вітер..смаку не має.. кладеш декілька ложок і чай просто ніякий..присмак пластмаси..
- Переваги:
- Ніякі
- Недоліки:
- Гроші на вітер
- Продавець Avocados & Coconuts
Дякуємо вам за залишений відгук, хоч нам і прикро чути, що еритритол не виправдав ваших очікувань.
Важливо пам'ятати, що еритритол має приблизно 60-70% солодкості цукру, тому його потрібно додавати більше, ніж звичайного цукру чи деяких інших підсолоджувачів.
Щодо неприємного присмаку "пластмаси" – це може бути суб'єктивне відчуття, яке іноді виникає при першому знайомстві з чистим еритритолом, особливо в напоях.
Рекомендуємо вам ще спробувати інші підсолоджувачі, такі як Ксилітол він буде більш схожий до звичайного цукру.
Ми завжди готові йти на зустріч клієнту, тому можемо запропнувати вам часткове повернення коштів або зробити знижку на наступне замовлення, просимо вас з'вязатись з нами в особистих повідомленнях
- Иван П***Відгук від покупця. Продавець: Avocados & Coconuts. Загальна вага: 500
Мені товар сподобався! Цукор не їм, зараз перейшов на Еритритол і Ксилітол!
- Переваги:
- Мені сподобався!
- Недоліки:
- Хтось пише не солодкий, мені нема з чим зрівняти, це мій перший продукт, до цього їв цукор, якщо порівняти з цукром то він дійсно не такий солодкий, ну точніше не такий приємний на смак, як цукор. Але...
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: Avocados & Coconuts. Загальна вага: 500
Замовляю вперше і не знаю чи це норма, але він не солодкий. Щоб було зрозуміло, чай з 1 ложкою цукру = чай з 2.5 ложкою еритритолу (і все одно солодкості невичтачало, але ще одну ложку побоялась класти)
- Переваги:
- Ціна. Якість продукту хороша.
- Недоліки:
- Несолодкий.
- АлександраВідгук від покупця. Продавець: Avocados & Coconuts. Загальна вага: 1000
Доставка швидка.
Ціна чудова!
Якість,як має бути у Еритритола.
Солодкий, білий порошок...- Переваги:
- Відповідає 0 калоріям!
- Недоліки:
- Не має.
- Анастасія Т***Відгук від покупця. Продавець: Avocados & Coconuts. Загальна вага: 1000
Все сподобалось.
- Переваги:
- Ціна, якість, кількість.
- Недоліки:
- Великохатський А***Відгук від покупця. Продавець: Avocados & Coconuts. Загальна вага: 1000
Смак добрий за хорошу ціну
- Переваги:
- Смак, якість
- Недоліки:
- Екатерина Т***Відгук від покупця. Продавець: Avocados & Coconuts. Загальна вага: 500
В міру солодкий, без зайвих ароматів.
- Переваги:
- Прекрасна ціна. Смачний
- Недоліки:
- Немає.
- ЛидияВідгук від покупця. Продавець: Avocados & Coconuts. Загальна вага: 500
Нормальный эритритол. Упаковка не пошкоджена. Доставка швидка
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Avocados & Coconuts. Загальна вага: 1000
Большой вес и хорошая цена