Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Спідниця міді осіння жіноча ISSA PLUS 14815 M Хакі (issa2007682620647)

Оцінка користувачів 4.38/5
  • Валентина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Коричневий

Цікавий фасон та співпадає розмір.
    Та орієнтуйтесь на колір по відео, на фото вона красива шоколадна, в реалі світліша.
    Ціна завищена за таку якість, та ідея пошиття це перекриває.
    Дуже стильна.

Недоліки:
    Зірочку зняла за співвідношення ціна-якість.

Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!

• Анна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Коричневий

Шикарна спідниця! Матеріал схожий на ці популярні вельветові костюми, не сильно щільний, але добре тримає форму

• Людмила Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Сірий

Тканина тоненька, і багацько там синтетики. Але приємна, гарно лягає, не стирчить. На фото виглядає масивно, але наживо масивності там нема з чого взяти. Тому напівкола знизу по боках на цій тоненькій тканині не напрягають!
    Колір дуже вдалий. Не чорно-сірий, як на фото, а темно-сірий, наче мокрий асфальт.
    На зріст 168 см спідниця до самої підлоги))). От просто рівно до підлоги! Вище підняти не виходить - вона падає, бо пояс великий))) це при тому, що там резинка)))
    На бедра 110-112 см вона як шаровари. Треба на 2 розміри менше. Буду повертати, точніше міняти XL на M.

Переваги:
    Колір, пошив, ідея моделі
    Недоліки:
    Завелика: на 2 розміри по бедрах, і дуже довга (до підлоги для зросту 168 см)

• Сабіна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Чорний

Стала улюбленою щоденною спідницею, дуже зручна і мила

Переваги:
    Вітчизняний виробник, якість хороша
    Недоліки:

Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!

• Людмила М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Чорний

Юбка отличная, пошив оригинальный, материал тоже понравился, для такой модели то что надо, единственное, не на низких девушек.

Переваги:
    Пошив
    Недоліки:
    Хотелось бы чтобы чуть короче была , на невысоких .

• Нила Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Коричневий

Гарна спідниця. В стилі " бохо". Але колір на фото темно- коричневий,а в реалії кава з молоком, світлий.

Переваги:
    Красива,незвичайна модель.
    Недоліки:
    Не виразний колір.

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Коричневий
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

..на картинці - чудова демісезонна спідниця. В натурі - тонка, як для "вельвету", тканина, з вираженою синтетикою. Фасон зручний, задум непоганий, але...

Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Сподіваємось, серед нашого асортименту знайдуться товари, які принесуть Вам радість.

• Богдана Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Коричневий

Чудова спідниця.Розмір 2ХЛ підійшов на ОТ100і ОБ 115.

Переваги:
    Колір,тканина практично не зминається,сучасний стиль.
    Недоліки:
    Не виявила.