Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Canyon PB-2010 27000mAh Dark Grey (CNE-CPB2010DG)

Оцінка користувачів 3.81/5
  • Ярослав О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 27000. Колір: Темно-сірий

За два місяці постійного користування жодних недоліків не було виявлено один з найкращих павербанків на ринку, якщо у вас слабий зарядний пристрій то будьте готові на довгу зарядку, при зарядному пристрії в 65wh заряджається за дві з половиною години.
    Для ноутбука та подорож просто знахідка

Переваги:
    Батарея, потужність

Вітаємо Вас, Ярослав!
      Дякуємо за розгорнутий відгук. Бажаємо найкращих результатів, а також легкої та довготривалої експлуатації!

• Валентин К***

Шикарний пристрій! Дуже подобається дизайн, його компактні розміри.
    Шукав щось для ноутбука. В моєму відсутня батарея. І як виявилось, споживає старенькй lenovo z500 від 20 до 37 ватт. Тому в середньому в мене виходить 3:20 хв з завантаженим процесором, або 4:40 год перегляду потокового відео.
    Заряджаю зарядкою ugreen 38 ватт, приблизно 3 год.

Переваги:
    Якість матеріалів, дизайн, розмір, ціна
    Недоліки:
    Комплектний кабель на 50 ватт

Вітаємо, Валентин!
      Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ця модель павербанка від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо найкращих результатів, а також легкої та довготривалої експлуатації!

• Роман П***

Комплектний кабель спокійно видає 100 вт, перевірено від 100w usb-c в Bluetti EB3A

• Олексій

Не розумію....
      якщо "споживає старенькй lenovo z500 від 20 до 37 ватт" - то краще взяти павербанк на 30-60тис. мА/годин з потужністю 65Вт
      буде 1)дешевше 2)більша ємність/автономність 3)меньше проблем з нагрівом

• Борисов А***

зачетный повер, жаль 140 ват нечем проверить. от 100ватной зарядки тянет 95 .На ноут отдает 65 .Старлинк мини заводится , а значит поддерживается протокол 100ват. из минусов ну пожалуй литий полимерные элементы, и греется при зарядке.

Переваги:
    140ват, добротный корпус
    Недоліки:
    литий полимерные акб , небольшая ёмкость (пришлось брать 2)

Вітаємо Вас, Олексій!
      Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ця модель мобільної батареї від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо найкращих результатів, а також легкої та довготривалої експлуатації!

• Роман Т***

А какие лучше элементы? Подскажите пожалуйста

• Борисов А***

лучше литий ион или литий железо фосфат, но они и подороже будут, хотя гдето год назад , за такую же цену брал повер ёмкостъю 30 000 , мощность 100ват , с литий ионным акумом… но повторюсь и этот весьма хорош

• Віктор

Коли береш даний повербанк в руки, відчувається преміальна якість його матеріалів і збірки. Корпус виконаний з алюмінію, що створює враження монолітності пристрою. На одному з торців знаходяться дві резинові ніжки для встановлення в горизонтальному положення, дно теж прорезинене для запобігання ковзанню у вертикальному положенні. Екран достатньо яскравий та інформативний.
    Брав його для використання в якості UPS для роутера, і зі своїм завданням повербанк справляється на ура. Є функція безшовної наскрізної зарядки, тому при вимкненні/поверненні світла підключені пристрої не перезавантажуються. Одного заряду вистачає приблизно на 20 годин живлення дводіапазонного роутера, без ONU терміналу.
    Повербанк може стабільно віддавати/приймати заряд на потужності 100w без перегріву. Зарядним блоком потужністю 65w заряджається з 0 до 100% за неповні 4 години. Вцілому створює враження якісного пристрою за кілька тижнів використання, можу рекомедувати до придбання (особливо за акційною ціною)

Переваги:
    Якість матеріалів і збірки, безшовна наскрізна зарядка, потужність
    Недоліки:
    Хотілося б мати третій type-C роз'єм для живлення двох пристроїв через порти type-C і одночасного заряджання самого повербанка. Якщо маєте ONU-термінал, доведеться заживлювати його через роз'єм USB-A

Добрий день, Віктор!
      Дякуємо, що знайшли час, щоб написати розгорнутий відгук та поділилися враженнями щодо використання цієї моделі мобільної батареї від Canyon. Ми дуже цінуємо Вашу думку стосовно техніки нашого бренду. Бажаємо комфортного та довготривалого користування!

• Руслан Г***

Товар відповідає заявлених характеристикам. Брав для заряджання ноутбуку HP. Все підійшло.

Переваги:
    Невеликий, має накладки для горизонтального і вертикального положення, йшов кабель type c - type c в комплекті
    Недоліки:

Доброго дня, Руслан! Дякуємо за ваш відгук та вибір бренду Canyon. Бажаємо приємного використання!

• Олексюк Н***

Гарний павер за свої гроші, брала для зарядки ноутбука, як бюджетний варіант поки не купила екофлов. За годину заряджає ноут до 100 відсотків з паралельною роботою, тому на одну зарядку точно вистачає. Робота в основному була це запуск і тестування вебаплікацій, zoom мітинги, тобто навантаження на ноут середнє. Залишок заряду після такого 8% на павері. На жаль, не маю адаптера для його зарядки на 100W і більше, тому використовую від ноута на 90W, зарядився за годину 20 хв. Поки такого багу як в інших не мала, де павер відключався, але я відразу зробила розряд до 0%. Магазин відправив все швидко, комунікація чітка, раджу.

Переваги:
    Співвідношення ціни і якості. Також в комплекті є зарядний шнур Type C - Type C
    Недоліки:
    Поки не виявлено

Доброго дня, Надія! Дякуємо за ваш відгук та вибір бренду Canyon. Бажаємо приємного використання!

• Максим Д***

Якісний та потужний пристрій, gan зарядний пристрій 100w зарядив цю банку з 0 до 100% за дві години.

• Ярослав

Місяць в роботі — дійсно найкращий павербенк

Добрий день, Ярослав!
      Дякуємо Вам за відгук, раді, що Ви оцінили усі переваги та особливості даної моделі мобільної батареї від Canyon. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!

• Олександр О***

Дуже файний павер. Швидка зарядка топ!!

Переваги:
    Топ за свої гроші
    Недоліки:
    Не знайшов

Вітаємо Вас, Олександр!
      Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ця модель павербанку від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!

• Юрій Р***

Потужний акумулятор, повністю заряджає мій планшет, не використовуючи і 50% ємності. Компактний, швидко заряджається, інформативне індикаторне табло.

Переваги:
    Потужний акумулятор
    Недоліки:
    Не виявив

Вітаємо Вас, Юрій!
      Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ця модель мобільної батареї від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Користуйтесь із задоволенням!

• Александр Я***

Гарний аккумулятор

Переваги:
    Свою функцію виконує
    Недоліки:
    Не виявив

Вітаємо Вас, Олександр!
      Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ця модель портативного акумулятора від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!

• Дмитро П***

Дуже ємкий акамулятор , прикольний форм фактор , дуже швидка зарядка , айфон 14 заряджає із своїх 10-12 відсотків , рекомендую

Переваги:
    Дійсно велика ємність

Вітаємо Вас, Дмитро!
      Дякуємо за відгук та вибір техніки Canyon. Нам дуже приємно, що ця модель мобільної батареї від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Користуйтесь із задоволенням!

• Вадим В***

Трохи велика ціна, проте відображення потужностей важко знайти вбудованим в павербанк.

Переваги:
    Показує потужність заряду та розряду.
    Авжеж велика потужність заряджання та розряджання.

Вітаємо Вас, Вадим!
      Дякуємо за відгук. Бажаємо найкращих результатів, а також легкої та довготривалої експлуатації!

• Ярослав

Найкращий павербенк з тих що я тримав в руках

Вітаємо Вас, Ярослав!
      Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Нам дуже приємно, що ця модель портативного акумулятора від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!

• Олександр К***

Важкий, залізний. короткочасно 140 вт на порт type-c видає. Довгостроково 100 вт. Цього більше ніж достатньо щоб запитати ноутбук і телефон. Безшовне підключення пристроїв до заряджання дозволяє запитувати такі чутливі пристрої як роутер чи медіа конвертер. Підтримує сквозну зарядку. В цілому дуже гарна модель, подивимось з часом чи надійна

Вітаємо Вас, Олександр!
      Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ця модель мобільної батареї від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!

• Андрей Д***

На первый взгляд хорошая и качественная вещь , корпус алюминий

Переваги:
    Дизайн
    Недоліки:
    пока не пользовался

Вітаємо Вас, Андрій! Ми дуже раді, що Ви обрали техніку нашого бренду та поділились фото, високо оцінивши якість цієї моделі павербанка. Бажаємо Вам відмінних результатів у подальшому користуванні!

• Елена Р***

К чему такой отзыв, если ещё не пользовался, не понятно. Для статистики?

• Людмила П***

Гарний павербанк, дуже виручає, коли нема світла. Заряджаю ноутбук і продовжую працювати. Вистачить разів на 4, думаю, зарядити ноутбук, але до кінця не розряджувала його ще, підзаряджаю постійно, щоб був повний. Десь 25 відсотків бере на повну зарядку ноута.

Переваги:
    Шнур для зарядки в комплекті на 65 Вт, Табло, яке показує з якою швидкістю заряджається. Сам павер заряджається швидко, десь за годину, і заряджає ноутбук швидко.
    Недоліки:
    Не знайшла

Вітаємо Вас, Людмило! Дякуємо за довіру до бренду Canyon та за те, що поділилися своїми враженнями, а також за додані фото. Нам дуже приємно знати, що Ви задоволені покупкою цієї моделі павербанка. Бажаємо комфортного та довготривалого користування!

• Олена Ф***

Просто незамінний помічник для зарядки всіх гаджетів! Працює швидко та потужно! Покупкою дуже задоволена вся сім'я! Рекомендую!!!

Вітаємо Вас, Олено! Дякуємо, що обрали продукцію бренду Canyon і поділилися відгуком. Нам дуже приємно, що Ви оцінили якість та можливості цієї моделі павербанка. Бажаємо тривалого та зручного користування!

• Юлія К***

Задоволені

Вітаємо Вас, Юліє! Дякуємо за відгук і високу оцінку продукції Canyon. Бажаємо Вам комфортної та довготривалої експлуатації!

• Юрій

Гарний пристрій протриматись під час блекаутів. Для подорожі важкий.

Переваги:
    Велика ємність. Можна заряджати кілька пристроїв одночасно
    Недоліки:
    Вага, але для домашнього використання норм.

Вітаємо Вас, Юрію! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що ця модель мобільної батареї від Canyon виправдала Ваші очікування та залишає приємні враження від користування. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!

• Сергій Р***

Просто топовий повер. Дуже задоволений.

Вітаємо Вас, Сергію! Дякуємо Вам за вибір техніки Canyon, а також за високу оцінку якості нашої продукції. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!

• Коцюба С***

Тянет ноутбук 2 часа

Добрий день, Сергій!

• Людмила П***

Користуюсь вже більше двох місяців. Гарний павер, взяла по акційній ціні, задоволена. Працює гарно.

Переваги:
    В руці тримати зручно, швидко заряджає ноутбук, швидко сам заряджається. Ще і в комплекті шнур для зарядки.
    Недоліки:
    Не знайшла

Вітаємо Вас, Людмило! Дякуємо за відгук. Ми дуже раді, що Ви обрали техніку нашого бренду Canyon. Бажаємо Вам відмінних результатів у подальшому користуванні!

• Алексей С***
    Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 27000. Колір: Темно-сірий

Пока полёт нормальный. Паяльник т90 работает отлично. Ноут заряжает

Переваги:
    Дизайн, информативный дисплей
    Недоліки:
    Пока нет

Вітаємо Вас, Олексій! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду Canyon. Бажаємо приємного використання!

• Андрій Б***

Вітаємо Вас, Андрій!
      Дякуємо за високу оцінку. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!

• Олександр С***
    Продавець: RozetkaEU. Ємність батареї: 27000. Колір: Темно-сірий

Норм

• Андрій З***
    Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 27000. Колір: Темно-сірий

Чудовий. Ергономічний (вага, розміри), потужний. В комплекті є шнур тайп-сі. Заряджає на 98 Вт

Переваги:
    Ціна, об'єм, дисплей.
    Недоліки:

Добрий день, Андрій! Дякуємо що поділилися своїми враженнями. Нам дуже приємно знати, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо приємного використання!

• Олександр Л***

Павербанк відповідає опису. Швидко заряджається; показує всю потрібну інформацію

Переваги:
    Підтримка зарядок 65 і 100 w доведена (більшої немає у мене)
    Недоліки:
    Корпус дуже гарно царапається

Вітаємо Вас, Олександр!
      Дякуємо за відгук та вибір техніки Canyon та за відгук. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!

• Влад Ш***

Вітаємо Вас, Владислав!
      Дякуємо за відгук. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!

• Володимир Г***

Працює як потрібно, заряджає ноут (макбук про на М1), довго заряджається сам, хоча адаптер має велику потужність.

Переваги:
    Заряджає ноутбук, має вбудований дисплей
    Недоліки:
    ціна

Вітаємо Вас, Володимир!
      Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ця модель портативного акумулятора від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо найкращих результатів, а також легкої та довготривалої експлуатації!

• Влад

Крутий павербанк. Ноутбук заряджає без проблем. Перевіряв на середній навантаженості (65W).

Вітаємо, Владислав!
      Дякуємо за відгук. Нам приємно, що ця модель портативного акумулятора від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!

• Олег Н***

Неплохой павер банк, заряжается быстрой зарядкой быстро только тогда когда на него направить мощный вентилятор от пк.

Переваги:
    Быстро заряжается, сквозная зарядка
    Недоліки:
    Греется разве что сильно

Доброго дня, Олег! Дякуємо за ваш відгук та вибір бренду Canyon. Бажаємо приємного використання!

• Кирилл П***

Та ви шо,це не павер, це кайф

Переваги:
    140 Вт на усі порти
    Недоліки:
    Жодного немає

Вітаємо Вас, Кирило!

• Ушаков А***

Очень Крутая штука

Вітаємо Вас, Олексій!

• Руслан А***

Пошкодував що взяв такий дорогий павер.
    Свою роботу виконує АЛЕ відключається після 30% розряду.

Переваги:
    Алюмінієвий корпус, якісний провід в комплекті.
    Недоліки:
    Відключається на 30% розряду

Добрий день, Руслан!
      Дякуємо за Ваш відгук. Рекомендуємо повністю зарядити та розрядити мобільну батарею кілька разів. Якщо ситуація не вирішиться, будь ласка, зверніться до служби підтримки на офіційному сайті виробника посилання та надайте більше інформації щодо роботи пристрою. Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити це питання.

• Олександр Н***

в мене перший раз відключився на 55%, другий раз на 31%, продовжую тестувати...

Добрий день, Олександр!
      Дякуємо за відгук. Рекомендуємо зробити 2–3 повних цикли заряджання/розряджання (повністю зарядити до 100% і потім розрядити). Якщо після цього ситуація з роботою пристрою не зміниться, радимо звернутися з повним комплектом та чеком про оплату за місцем придбання для діагностики і в подальшому обміну в рамках гарантії у 24 місяці.
      Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника посилання Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання.

• Назар В***

Павер дійсно хороший хоть і не дешевий, заряжає мій старенький ноут бук через перехідник добре, також бистро заряжається при зарядці 140w, тому якщо надумали купляти цей павер,купляйте зразу ган зарядку від 100 до 140w ( яка є також не дешевою, половина ціни від павер банку ), тому що звичайною зарядкою будете заряжати години 4, а з бистрою заряжається від 0 до 100 практично за 1 годину хв 15, що з відключенням світла дуже зручно, єдине що дуже бистро перегрівається, можливо із за жари тому що в хаті також не зимно, з другої сторони це добре що він не дає перегрітись акумулятору тим дає йому більше життя.

Переваги:
    Компактний, інформативний дисплей
    Недоліки:
    При зарядці 140w гріється буквально за 10-15хв, також при зарядці ноут бука якщо він споживає 70-80 ват, нагрівся до 45 градусів, також ціна не маленька)

Вітаємо Вас, Назар!
      Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Нам приємно, що ця модель портативного акумулятора від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!