Відгуки покупців про Міський швейцарський рюкзак Swiss Wenger 8810 (Р8810)
- Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez
Неплохой рюкзак. Прочный. Хорошие замки
- Переваги:
- Прочность
- Недоліки:
- На внутренних карманах нет замков, жаль
- Марина А***Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez
Перше враження хороше, рюкзак якісний, функціональний, зовнішнє відповідає очікуванням. Далі подивимось який він в експлуатації.
- Переваги:
- Функціональний, місткий, якісний
- Недоліки:
- Поки не знайшли
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає
- Продавець OnlyDez
Вітаю, Марина. Раді, що перше враження від рюкзака позитивне та що його якість, функціональність і місткість відповідають вашим очікуванням. Сподіваємося, що й під час експлуатації він повністю виправдає ваші сподівання та прослужить довгий час.
Дякуємо, що обрали наш товар!
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez
Надійний .Має приємний дизайн.Це рюкзак на всі випадки життя .
- Переваги:
- Розміри .Компактний.
- Недоліки:
- Нема .
- Продавець OnlyDez
Вітаю, Олександр. Дякуємо за найвищу оцінку для міського рюкзаку Swiss Wenger. Нам дуже приємно, що ви відмічаєте надійність та приємний дизайн рюкзаку. Універсальність використання компактність та міцність, робить його незамінним помічником на всі випадки життя. В нашому інтернет-магазині ви знайдете багато корисних та необхідних товарів. Завжди раді вам!
- Руслан К***Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez
Приятно удивило качество ,удобный доступ к секциям ,форма ,особенно понравилось защита от дождя находящиеся в нижнем отсеке .Хороший вариант из аналогичных бюджетных вариантов,покупкой доволен,спасибо
- Продавець OnlyDez
Вітаю, Руслан. Дякуємо, що знайшли час та написали такий детальний відгук. Це дійсно якісний та гарний рюкзак у своєму ціновому сегменті. Найголовніше, що ви залишились задоволені покупкою. В нашому магазині багато якісних та необхідних товарів. Завжди раді вам!