Можлива затримка доставки замовлень

Відгуки покупців про Трекінгові палиці для туризму, скандинавської ходьби Moltis Relax MR-140 Antishock Blue (2 шт)

Оцінка користувачів 4.47/5
на основі 102 відгуки
  • Відгуки про товар продавця UNi Lux
  • Артур Р***
    Відгук від покупця. Продавець: UNi Lux. Колір: Чорний

Для экстремального похода в лес за грибами не подходит, на третий день не выдержала одна из палок и сломалась, пришлось пользоваться дарами леса

• Продавець  UNi Lux

Доброго дня, Артуре! Дякуємо за ваш відгук та прикро, що сталася така ситуація під час походу.

Модель Moltis Relax MR-140 Antishock призначена для трекінгу, скандинавської ходьби та туристичних прогулянок, однак поломка палиці вже на третій день використання не є нормальною ситуацією. Іноді причиною може бути надмірне бокове навантаження або потрапляння між каміння/коріння, але в будь-якому випадку нам шкода, що товар підвів вас у поході.

Будь ласка, напишіть нам у повідомлення або зверніться через сервіс замовлення — ми обов’язково допоможемо розібратися у ситуації та запропонуємо рішення. Для нас важливо, щоб ви залишились задоволені покупкою.

• Денис Б***
    Відгук від покупця. Продавець: UNi Lux. Колір: Чорний

Дуже зручно, що вони телескопічні — легко підлаштувати під свій зріст або змінити довжину під різний рельєф. Фіксуються надійно, нічого не просідає під час ходьби. Рукоятки комфортні, не ковзають, навіть якщо довго користуєшся.

• Продавець  UNi Lux

Доброго дня, Денис! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Трекінгові палиці для туризму, скандинавської ходьби Moltis Relax MR-140 . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
      З повагою завжди Ваш UNi Lux

• Олеся Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Вперше скористалась палицями в поході - я вражена. Вони реально допомагають. Підлаштувала під свій зріст- і супер. Мають амортизаційні властивості . Завдяки корковим ручкам не скользили в руках. Трішки були почервоніння на руках, але не критично. Вціліли)) хочу зазначити, що користувалась впродовж трьох діб!!!

Переваги:
    Реально допомагають в походи в гори
    Недоліки:
    При ходьбі по камінням, можуть трішки розкручуватись, потрібно час від час контролювати
  • Вячеслав М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Замовив дві пари тренінгових палиць. Одна пара нормальна, а на другій спочатку була тріщина. При отриманні одразу не зрозумів, чи це дефект, чи так має бути через особливості конструкції. Але під час першого походу тріщина почала збільшуватися. Видно, що матеріал неякісний або палка була пошкоджена ще до використання. Якість другої пари дуже погана. Не рекомендую!

Переваги:
    Ніяких
    Недоліки:
    Якість нижче китая
  • Дмитро К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Палиці доволі не погані,сходження на Говерлу витримали але одна ручка відклеялась та почала перекручуватись

Переваги:
    Дешево
    Недоліки:
    Слабкі ручки

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Трекінгові палиці Moltis Relax MR-140. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Розетка

• Андрій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Не зразу знайшов інструкцію, тому систему фіксації довжини шукав в інтернеті. Наконечники не використовував , а так ніби досить надійні і зручні. При спуску та опирання на них мені здалось що є амортизаційний ефект

Переваги:
    Ціна.

Доброго дня, Андрій! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Трекінгові палиці Moltis Relax MR-140. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Розетка

• Євгенія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Купила ці палиці, пройшла одразу 300м. і загубився одразу один гумовий наконечник, нема відомостей про комплектацію в інструкції по використанню

Переваги:
    Сподобались палиці
    Недоліки:
    Загубився одразу гумовий наконечник

Доброго дня, Євгенія! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Трекінгові палиці Moltis Relax MR-140. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Розетка

• Уляна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Якщо ви думаєте чи потрібні Вам палки ( як я ) - БЕРІТЬ! Я взяла ці і вони топ оф зе топ. Піднімалась і спускалась з ними до Чорного озера під Рисами. Найкраща інвестиція в здоров’я в умовах гір!))) ціна топ, якість ще краща!)

Переваги:
    Ціна, якість, функціональність!!!
    Недоліки:
    Немає!

Доброго дня, Уляна! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Трекінгові палиці Moltis Relax MR-140. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Розетка

• Максим Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій

Дуже міцні

• Петро
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Пройшов з ними 65 км Карпатами, в дощ, в болото, по воді, по каміннях, по скалах, з рюкзаками 20 кг, брав одразу 2 пари - витримали і підйоми і спуски, дуже добре себе показали, без них я б у шоці був просто.

Переваги:
    Міцні, не підвели, амортизація топ.
    Недоліки:
    Лямка (не знаю як правильно називається) вирвалася з пластиковою втулкою, тому трішки була проблема з цим.
  • Анастасія О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Замовила фіолетові, а прийшли сині. Вже були оплачені, тому не перевірила на точці видачі. Не приємно

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Чудові палиці, витримали похід на Шпиці, нарікань немає. Здались спочатку заважкими, але в процесі використання це взагалі не відчувалось

• Ніна Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій

Дуже виручили в період ожеледиці

Переваги:
    Легенькі,компактні та надійні
    Недоліки:

Доброго дня, Ніна! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Трекінгові палиці Moltis Relax MR-140 з системою Antishock. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Розетка

• Ігор С***
    Відгук від покупця. Продавець: Ї_жачок. Колір: Чорний

Палицями користуюся вже десь місяць, за цей час показали себе на відмінно, дуже зручні, механізм фіксації надійний, тримає добре

• Продавець  Ї_жачок

Доброго дня Ігор!Дякуємо за Ваш відгук. Палки для трекінгу та скандинавської ходьби Moltis Relax MR-140 з системою Antishock , .Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок

• Виктор Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Ї_жачок. Колір: Фіолетовий

Палиці якісні , але довжина їх не відповідає опису . Замість 135см, без малого 110см набирається , для людей висотою до 150см. А цього в описі немає.

• Продавець  Ї_жачок

Доброго дня,Для максимальної зручності та ефективності використання палиць необхідно індивідуально відрегулювати їх висоту під ваш зріст

• Оля Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Ї_жачок. Колір: Чорний

Найбільше сподобалась система амортизації — руки реально менше втомлюються, особливо коли довше ходиш або по нерівній місцевості. Палиці легкі, але при цьому відчуваються міцними і надійними

• Продавець  Ї_жачок

Доброго дня Оля!Дякуємо за Ваш відгук. Палки для трекінгу та скандинавської ходьби Moltis Relax MR-140 , .Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок

• Надія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Ї_жачок. Колір: Чорний

Палиці супер, дуже зручні у походах, легко регулються, легкі, гарні

Переваги:
    система антишок
    • Продавець  Ї_жачок

Доброго дня Надія!Дякуємо за Ваш відгук. Палки для трекінгу та скандинавської ходьби Moltis Relax MR-140 , .Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок

• Артур С***
    Відгук від покупця. Продавець: Ї_жачок. Колір: Чорний

Особливо сподобалась система амортизації Antishock, яка добре пом’якшує удари під час ходьби і зменшує навантаження на руки та суглоби під час довгих переходів.
    Палиці телескопічні з трьох секцій, тому довжину легко відрегулювати під свій зріст. Ручки з пробки та м’якого пластику приємні на дотик, а ремінці добре фіксують руку.

• Продавець  Ї_жачок

Доброго дня Артур!Дякуємо за Ваш відгук.Палки для трекінгу та скандинавської ходьби Moltis Relax MR-140 , .Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок

• Всеволод К***
    Відгук від покупця. Продавець: Ї_жачок. Колір: Чорний

Враження дуже хороші. Палиці легкі, але при цьому міцні, добре витримують навантаження на підйомах і спусках.

Особливо сподобалась система Antishock — реально зменшує навантаження на руки та зап’ястя під час ходьби. Рукоятки зручні, не ковзають у руці навіть коли довго йдеш.

• Продавець  Ї_жачок

Доброго дня Всеволод !Дякуємо за Ваш відгук. Палки для трекінгу та скандинавської ходьби Moltis Relax MR-140 , .Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок

• Евгений С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

На первый взгляд очень даже Хлипкие, но сделаны качественно, все детали подогнаны, ничего не тарахтит и не шатается, смотрятся хорошо, брал быстрее для Прикола, чем по необходимости, как аналог Посоха для имиджа Мудреца, приобретением остался Доволен!

Переваги:
    Очень лёгкие, Качественные, с хорошей Комплектацией, приемлемой Ценой.
    Недоліки:
    Пока нет.

Доброго дня,дякуємо за ваш відгук , Нам дуже приємно, що Ви задоволені,Трекінгові палиці Moltis Relax MR-140.З повагою завжди Ваш Rozetka

• Ярослав Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Ї_жачок. Колір: Чорний

Палиці хороші, дуже міцні, легкі у використанні, все заєвлене є у комплектації, також гарне упакування яке запобігає пошкодженню

Переваги:
    Легкі
    Недоліки:
    нема
    • Продавець  Ї_жачок

Доброго дня Ярослав!Дякуємо за Ваш відгук ,

• Ігор С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Використовую для походів у гори та звичайних прогулянок — різниця відчувається одразу.

Система Antishock реально працює — навантаження на руки та суглоби значно менше, особливо на спусках. Палиці легкі, але міцні, добре лежать у руці. Регулювання довжини зручне та надійне, фіксатори тримають чітко, нічого не просідає.

У комплекті є насадки для різних типів покриття — це великий плюс. Чехол теж став у нагоді, зручно транспортувати й зберігати.

Якість хороша, виглядають стильно. Для активного відпочинку — чудовий варіант. Рекомендую!

Дякуємо за ваш відгук і рекомендацію! Раді, що палиці з системою Antishock, зручним регулюванням та насадками для різних покриттів стали для вас надійним помічником у походах. Гарних вам прогулянок і підкорення нових маршрутів!

• Валентина
    Відгук від покупця. Продавець: Ї_жачок. Колір: Чорний

Палиці супер, дуже гарні і прості у використанні, у комплектації є усе необхідне, нарікань немає

• Продавець  Ї_жачок

Доброго дня Валентина!Дякуємо за Ваш відгук. Палки для трекінгу та скандинавської ходьби Moltis Relax MR-140 з системою Antishock та насадками і чохлом , .Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок

• Дмитро С***
    Відгук від покупця. Продавець: Ї_жачок. Колір: Чорний

Брав їх для прогулянок по парку та виїздів у гори. Система Antishock реально працює — добре гасить удари, особливо на спусках. Коліна відчувають різницю одразу, навантаження значно менше.

Палиці міцні, телескопічні, легко регулюються по висоті й надійно фіксуються. Нічого не складається під час ходьби, навіть на кам’янистій дорозі. В руці лежать зручно, ручки комфортні, не натирають.

Окремий плюс — набір насадок. Можна ходити по асфальту, ґрунту, лісових стежках — під кожне покриття свій варіант. Чохол теж зручний, компактно складаються і легко транспортувати.

Ходжу з ними регулярно — і для кардіо, і просто для активного відпочинку. Відчувається робота всього тіла, але без перевантаження.

• Продавець  Ї_жачок

Доброго дня Дмитро!Дякуємо за Ваш відгук. Палки для трекінгу та скандинавської ходьби Moltis Relax MR-140 з системою Antishock та насадками і чохлом , .Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок

• Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: Ї_жачок. Колір: Чорний

Брав для походів у гори та звичайних прогулянок по лісу. Система Antishock реально працює — удари по руках пом’якшуються, особливо на кам’янистій дорозі або спусках. Руки менше втомлюються, що для мене було важливо.

• Продавець  Ї_жачок

Доброго дня Богдан!Дякуємо за Ваш відгук. Палки для трекінгу та скандинавської ходьби Moltis Relax MR-140 з системою Antishock та насадками і чохлом , .Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок

• Соломія
    Відгук від покупця. Продавець: Ї_жачок. Колір: Чорний

Ці палиці стали справжнім відкриттям для мене! Система Antishock чудово пом’якшує удари, тому навіть на кам’янистих стежках руки майже не втомлюються — це суттєво відрізняється від простих палиць. Легко регулюються за зростом, що дуже зручно, якщо ходимо всією родиною.

Насадки в комплекті — справжня знахідка: перемикаю залежно від типу поверхні — асфальт, грунт чи лісові стежки — і ходити завжди комфортно. Чохол для зберігання і транспортування робить усе ще зручнішим — складаю палиці, кладу в нього і в багажник.

• Продавець  Ї_жачок

Доброго дня Соломія!Дякуємо за Ваш відгук. Палки для трекінгу та скандинавської ходьби Moltis Relax MR-140 з системою Antishock та насадками і чохлом , .Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок

• Русланко
    Відгук від покупця. Продавець: Ї_жачок. Колір: Чорний

система Antishock реально працює: навіть на кам’янистих чи нерівних трасах удари практично не відчуваються, що значно зменшує навантаження на руки та зап’ястя. Ходити в горах чи лісом стало набагато комфортніше, аніж із звичайними палицями.

Насадки у комплекті — дуже зручна штука: легко замінювати залежно від поверхні — асфальт, ґрунт, трав’янисті стежки. Самі палиці міцні, але при цьому легкі — після кількох кілометрів ноги й руки не втомлюються.

Чохол у комплекті — приємний бонус: складаються палиці компактно і туди комфортно поміщаються, тому зберігати і перевозити їх — одне задоволення.

В цілому — чудовий варіант як для початківців, так і для досвідчених прихильників скандинавської ходьби чи трекінгу. Я дуже задоволений покупкою, рекомендую!

• Продавець  Ї_жачок

Доброго дня Руслан!Дякуємо за Ваш відгук. Палки для трекінгу та скандинавської ходьби Moltis Relax MR-140 з системою Antishock та насадками і чохлом , .Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок

• Наталія В***
    Відгук від покупця. Продавець: Ї_жачок. Колір: Фіолетовий

Гарний товар і приємний продавець. Товар повністю відповідає опису,рекомендую

• Продавець  Ї_жачок

Доброго дня Наталія!Дякуємо за Ваш відгук. Палиці для скандинавської ходьби Moltis Relax MR-140, фіолетові, з амортизацією Antishock , .Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок

• Ілля Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Ї_жачок. Колір: Чорний

Палиці легкі, матеріал міцний, дуже легко використовувати, виставив потрібну висоту і пішов, рекомендую дані палиці

• Продавець  Ї_жачок

Доброго дня Ілля!Дякуємо за Ваш відгук. Палки для трекінгу та скандинавської ходьби Moltis Relax MR-140 з системою Antishock та насадками і чохлом , .Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок

• Максимко
    Відгук від покупця. Продавець: Ї_жачок. Колір: Чорний

Відправили швидко і швидко отримав. палиці міцні, легкі, сміло можу рекомендувати до покупки

• Продавець  Ї_жачок

Доброго дня Максим!Дякуємо за Ваш відгук. Палки для трекінгу та скандинавської ходьби Moltis Relax MR-140 з системою Antishock та насадками і чохлом , .Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок

• Егорик

Остался очень доволен.

Палки лёгкие, но при этом прочные. Система Antishock реально работает — нагрузка на руки и суставы ощущается меньше, особенно на спусках. Регулировка длины удобная, настроил под свой рост за пару минут.

В комплекте есть насадки под разные поверхности — использовал и на асфальте, и на грунтовых тропах. Чехол тоже пригодился, удобно перевозить в машине или брать с собой в поездки.

Ручки комфортные, не скользят, ремешки хорошо фиксируют кисть. За несколько недель активного использования ничего не разболталось, качество на уровне.

Отличный вариант как для начинающих, так и для тех, кто регулярно ходит в походы. Рекомендую

• Продавець  Ї_жачок

Доброго дня Єгорик!Дякуємо за Ваш відгук. Палки для трекінгу та скандинавської ходьби Moltis Relax MR-140 з системою Antishock та насадками і чохлом 10025 , .Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок

• Кирило
    Відгук від покупця. Продавець: Ї_жачок. Колір: Чорний

Палиці відчутно комфортні в користуванні, легкі, але водночас дуже міцні та надійні. Система Antishock справді робить свою справу — при ходьбі або на нерівній трасі удари та навантаження майже не відчуваються, що значно зменшує втому рук і плечей.

У комплекті є насадки для різних типів поверхні, тож палиці можна використовувати як у місті, так і на природі — на ґрунті, гравії чи навіть снігу. Чохол дуже практичний — зручно зберігати та транспортувати палиці, не займають багато місця.

Загалом це відмінний інструмент для активного відпочинку — прогулянки, хайкінг чи трекінг стали набагато приємнішими та ефективнішими. Дуже рекомендую для тих, хто цінує комфорт і якість!

• Продавець  Ї_жачок

Доброго дня Кирил!Дякуємо за Ваш відгук.Палки для трекінгу та скандинавської ходьби Moltis Relax MR-140, .Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок

• Олеся К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Просто чудова комплектація товару за таку ціну, рюкзачок насадки зручні ручки. Окрема подяка за пакування в коробку, прийшли цілими (в інших продавців без пакування).
    Дуже задоволена!

Недоліки:
    Невиявила

Доброго дня Олеся! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Трекінгові палиці Moltis Relax MR-140 з системою Antishock, насадками та чохлом Purple (4865489210140) . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
      З повагою завжди Ваш happylifе

• Дибський Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Ї_жачок. Колір: Чорний

Палиці легкі, міцні, добре фіксуються по довжині, нічого не ковзає. У комплекті є насадки для різних типів покриття, що зручно і для міста, і для природи. Чохол теж корисна річ — легко переносити і зберігати.

Ходити з ними комфортно, відчувається підтримка і стабільність. Чудовий варіант як для новачків, так і для тих, хто ходить регулярно. Рекомендую

• Продавець  Ї_жачок

Доброго дня Богдан!Дякуємо за Ваш відгук.Палки для трекінгу та скандинавської ходьби Moltis Relax MR-140, .Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок

• Тетяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Прийшли палиці вчасно, як і попереджали.
    Палиці дуже сподобалися. Все в їх конструкції продумано для легкого налаштування і користування. Дуже сподобалося, що в наборі є декілька видів насадок для різних поверхонь. Просто супер-палички.
    Дякую.

Переваги:
    Зручні ручки. Наявність декількох насадок. Можливість легко відрегулювати довжину палиць відповідно зросту. Наявність рюкзачка для них.
    Недоліки:
    Не побачила.

Доброго дня, Тетяна! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені: Трекінгові палиці Moltis Relax MR-140 з системою Antishock, насадками та чохлом Purple. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Ігор4ик
    Відгук від покупця. Продавець: Ї_жачок. Колір: Чорний

Система Antishock реально працює — навантаження на руки й коліна відчутно менше, особливо на спусках і нерівній дорозі. Довжина легко регулюється, фіксація надійна — нічого не люфтить і не складається під час ходьби.

У комплекті є насадки для різних поверхонь і чохол, що дуже зручно для зберігання та транспортування. Використовую і в місті, і на природі — палиці однаково добре показують себе в будь-яких умовах.

Після кількох тижнів користування можу сказати, що ходьба стала комфортнішою, а прогулянки — довшими й приємнішими. Відмінний варіант для активних людей, однозначно рекомендую!

• Продавець  Ї_жачок

Доброго дня Ігор Дякуємо за Ваш відгук, Палки для трекінгу та скандинавської ходьби Moltis Relax MR-140 .Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок