Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Дощовик для собак Pet Fashion Tina S-2

Оцінка користувачів 5/5
  • Людмила Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий з блакитним. Розмір: M

Не вперше замовляю одяг цієї фірми, дуже якісне, розмір співпадає з розмірної сіткою

Переваги:
    Якість
  • Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий з блакитним. Розмір: M

Дуже гарний дощовик, нарядний, навіть жалко йти в ньому бруднитись під дощ!Прикро, що промахнулась з розміром-на мою собачку - шпіца не наліз в об'ємі, доведеться повертати

Переваги:
    Закритий животик
  • Тетяна З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий з блакитним. Розмір: M

Просто суперовий дощовик. Дякую продавцю. Підійшло не Кінг Чарльз Спаніеля 8 місяців.

Переваги:
    Тканина. Підкладка. Світловідбивання. Розмірна сітка
    Недоліки:
    Туго защіплюються кнопки(((
  • Інна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий з блакитним. Розмір: M

Прийшли з собакою спеціально, щоб поміряти товар, але у розетці нам цього не дозволили. Дуже прикро. Я навіть собі не купую речі без примірки, тим паче маленькій собачці нестандартного розміру. З розміру S собака виросла, а чи підійде М невідомо. Дуже незрозуміла поведінка продавця. Бо і в зоомагазинах, і на новій почті та розетці одяг для собаки інших продавців ми завжди купуємо тільки після примірки.

Переваги:
    Не знаю
    Недоліки:
    Не знаю

Доброго дня!
      Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
      Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

• Светлана З***
    Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий з блакитним. Розмір: L

Чекаю знижки 50% на розмір ,L

Переваги:
    Красивий якісний
    Недоліки:
    Дорого для дощовика відносно інших виробників України