- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: chip. Колір: Венге темний
Изначсально сказали что цена будет 581 + 150 доставка,по итогу всего вышло 818 грн,при предоплате 100 грн
Вот вам и честная компания)везде вас хотят поиметь)- Переваги:
- Вешалка
- Недоліки:
- Цена)
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Дуб Сонома
Хорошая простая вешалка. Надеюсь прослужит долго
- Переваги:
- Функциональная
- Недоліки:
- С учётом стоимости доставки, не могу сказать что цена низкая
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Ігорю! Дякуємо Вам за гарний відгук і приємні слова про меблі.
Раді, що покупка Вам сподобалась. Щодо вартості доставки — розуміємо Ваше зауваження, на жаль, тарифи перевізників формуються незалежно від нас, і ми не маємо можливості на них впливати. Дякуємо за розуміння та будемо раді бачити Вас знову.
- Евгений П***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Дуб Сонома
Компактная, удобная вешалка. Собрал без проблем, хоть и пришлось самому размечать крючки, для меня это не проблема
- Переваги:
- Красивая. Удобная
- Недоліки:
- Нет отверстий под крючки
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Євгенію! Дякуємо Вам за відгук!
Раді, що вішалка Вам сподобалася та зібралась без труднощів. Щодо розмітки гачків — дійсно, у деяких моделях передбачено самостійне розташування, щоб кожен міг підібрати варіант під себе.
Гарного користування і будемо раді бачити Вас знову!
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Венге темний
Шукав вигідну по ціні з гарною якістю і зручну все знайшлось в одній ціна якість дизайн
- Переваги:
- Вмістима якісна гарна швидко надійшла
- Недоліки:
- Незнайшов
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Сергію! Дякуємо, що обрали саме наші меблі й поділилися фото. Раді, що вони прикрашають Ваш дім і створюють затишок.
- Іріс Н***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Венге темний
Дуже гарна вішалка. Я таку шукала - функціональну і мінімалстичну. Прийшло замовлення швидко. Ідеальний варіант ціна/якість.
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Іріс! Дякуємо за гарний відгук! Нам надзвичайно приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо, щоб меблі довго приносили комфорт та затишок у Ваш дім.
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Дуб Сонома
Задоволена цією покупкою. Ця вішалка виконує свою функцію і має приємний вигляд.
- Переваги:
- Потрібний кольор та необхідний розмір.
- Недоліки:
- Недоліків не помітила.
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Олено! Дякуємо за гарний відгук! Нам надзвичайно приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо, щоб меблі довго приносили комфорт та затишок у Ваш дім.
- Валентина П***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Венге темний
Доставили швидко.Якість гарна
- Переваги:
- Гарна ціна
- Недоліки:
- Нема недоліків
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Валентино! Щиро дякуємо за приємний відгук! Нам дуже приємно знати, що меблі Вам сподобались. Бажаємо, щоб вони довго служили та створювали затишок у Вашому домі!
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Дуб Сонома
Класна вішалка з поличкою. Прийшло замовлення швидко. За свою ціну - ідеальний варіант. Так,розміток для гачків немає, але це як кому дійсно зручно, самостійно можна вирішити на якій відстані один від одного будуть кріпитися.
- Переваги:
- Ціна,зовнішній вигляд,за декілька місяців в експлуатації виглядає надійно.
- Недоліки:
- Поки що не виявлено.
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Анно! Щиро дякуємо за Ваші приємні слова!
Для нас надзвичайно важливо знати, що наші меблі приносять задоволення та затишок у Вашому домі. Ми завжди прагнемо до якості, комфорту і гарного сервісу.
Дякуємо, що обрали нас!
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Венге темний
Були подряпини на лицьовій поверхні. Замінили після підтвердження пошкодження.
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Олександре! Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені нашою роботою. Ми завжди прагнемо забезпечити найкращий сервіс і якість, тому раді, що змогли вирішити питання. Бажаємо Вам довгих років комфорту з нашими меблями!
- Ігор С***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Дуб Сонома
Все чудово та якісно.Єдине, що немає розмітки під гачки, але можливо це на краще, можна розташувати під себе індивідуально.
- Переваги:
- Ціна, якість та простота збірки.
- Недоліки:
- Немає розмітки під гачки, якщо це можна вважати недоліком.
- Продавець ВерестМ
Вітаємо, Ігоре! Дякуємо Вам за відгук. Для нас дуже цінний зворотній звʼязок від клієнтів. Бажаємо приємного користування.)
- Станислав В***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Дуб Сонома
Добре
- Переваги:
- Цена и качество
- Влада М***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Дуб Сонома
Гарна вішалка, якісні гачки металеві.
- Переваги:
- Ціна/якість
- Недоліки:
- Скол з одного боку, зі зворотньої сторони виробу, тому майже не помітно.
- Продавець ВерестМ
Владо, дякуємо що обрали нас, та високо оцінили якість наших меблів!
Для нас дуже цінно те що ви залишились задоволені)