Відгуки покупців про Комод для спальні Еверест з 4-ма ящиками К-3 Венге темний + дуб молочний 100х38х73 см

Оцінка користувачів 4.38/5
на основі 71 відгук
  • Анна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Дуб Сонома

Замовила даний комод , відправка швидка , упаковка якісна , всі деталі гарно складені . Не вистачило два конфірмата.

• Продавець  ВерестМ

Добрий день, Анно! Щиро вдячні за відгук! Ми завжди прагнемо забезпечити покупцям якісні меблі та приємний сервіс. Раді, що нам вдалося виправдати Ваші очікування.

• Віталіна К***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Венге + Дуб молочний

Легко собирается, качество конечно слабоватое,но все механизмы работают хорошо

• Продавець  ВерестМ

Добрий день, Віталіно! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що Вам сподобалися наші меблі. Бажаємо Вам ще більше комфорту та затишку у Вашій оселі!

• Лешко Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Венге темний

Комод хороший. Трішки зарапини мав, але то не замітно. Склала сама.

Переваги:
    Дешево
    Недоліки:
    Царапини
    • Продавець  ВерестМ

Добрий день, Людмило! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже шкода, що товар прийшов з подряпинами. Ми завжди прагнемо забезпечити високий рівень якості та задоволення наших клієнтів, тому цей випадок не є типовим для нашої продукції.
      Можливо при транспортуванні меблі були пошкоджені.
      Ми вибачаємося за незручності і сподіваємось, що цей випадок не вплине на Ваше загальне враження від покупки.

• Настя Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Mobiliario. Колір: Венге темний + Дуб молочний

Бистра доставка , та легка збірка, фурнітура вся була

Переваги:
    Гарний комод
  • Ляховська А***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Дуб Сонома

Отвори під саморізи майже не замітні і їх не вистачило
    Гвозді всі браковані з плоским наконечником їх не можливо забити але якимось чудом комод зібрався

Недоліки:
    Кріплення
    • Продавець  ВерестМ

Вітаємо, Анна! Дякуємо за ваш відгук та зворотний зв'язок. Перепрошуємо за незручності, які виникли під час збирання комода. Ваша інформація вже передана на виробництво, аби уникнути таких ситуацій у майбутньому.
      Якщо вам потрібна допомога чи додаткові деталі, будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки — ми зробимо все можливе, щоб вирішити ситуацію.

Дякуємо за розуміння та вибір нашого товару!

• Вита Н***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Дуб Сонома

Дуже задоволена товаром ,швидко і якісно доставили )
    На майбутнє буде ще замовляти у вас )

Вікторіє, добрий день.

Вдячні Вам за те, що знайшли час, щоб оцінити нас і написати відгук.

Будемо раді бачити Вас знову серед наших клієнтів)

• Сергей Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Mobiliario. Колір: Венге темний + Дуб молочний

Все чудово, зібрали швидко. Фурнітура та комплектуючі усі в повній комлектації та матеріал в належному вигляді. Дякую

• Максим Л***

Хороший, качественный комод

Переваги:
    Обслуживание приятное, подсказали как лучше и дешевле будет заказать доставкой.
    Недоліки:
    Маленький;)
    • Продавець  ВерестМ

Вітаємо, Максиме! Дякуємо, що обрали нас та високо оцінили якість наших меблів!

Для нас дуже цінно те, що Ви залишились задоволені)

• Мирослава М***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Венге + Дуб молочний

Не було всіх саморізів,прийшли пошкрябані шухляди..

• Продавець  ВерестМ

Добрий день, Мирославо! На жаль, не вдалось вам додзвонитись для вирішення питання щодо заміни деталей ті довідправки фурнітури. Якщо це питання ще актуальне, то просимо повідомити нам через наш чат бот, посилання відправили вам в смс.

• Тетяна

Гарний,місткий.

• Продавець  ВерестМ

Добрий день, Тетяно! Дякуємо, що приділили час, поділились фотографіями та враженнями від покупки.

Бажаємо, щоб меблі слугували Вам довгі роки, та чекаємо на Вас за новими покупками)

• Сергей Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Венге + Дуб молочний

Продавець швидко вийшов на звʼязок та оперативно відправив товар товар прийшов цілий і повністю відповідає описи.
    Дякую продавцю за хороший сервіс.

Переваги:
    Товар як в описі, швидко відправили
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  ВерестМ

Добрий день, Сенгію!
      Дуже вдячні Вам за теплі слова та високу оцінку.
      Раді, що залишилися задоволені якістю товару. Сподіваємось побачити Вас серед наших постійних клієнтів.

Приємного користування!

• Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Венге + Дуб молочний

Комод гарний. Всі комплектуючі добре запаковані. Зібрали швидко. Ціна відповідає якості.

Доброго дня, Вікторіє!

• Наталя Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Венге + Дуб молочний

Товар доставлений укомплектований, все зібрали , користуємось. Ціна відповідає якості.

Доброго дня, Наталіє!

• Андрій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Венге + Дуб молочний

Все сподобалось, відправили швидко, гарно запаковано. Ціна-якість відповідають.

• Продавець  ВерестМ

Дякуємо за відгук, Андрію. Для нас дуже цінний зворотній звʼязок від клієнтів.

• Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Дуб Сонома

Товар відправили своєчасно, все прийшло цілим, та гарно запаковано.

Переваги:
    Гарна комплектація, все як зазначено на фото

Доброго дня, Оксано!

Ми дуже вдячні вам, за вашу оцінку та відгук!

Будемо раді Вас бачити серед наших постійних покупців.

• Юлія М***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Венге + Дуб молочний

Доброго дня, отримала комод.
    Гарний та виготовлений з якісних матеріалів, гарно підійшов до інтер'єру

• Продавець  ВерестМ

Вітаємо, Юліє! Дякуємо що приділили час, поділились фотографіями та враженнями від покупки.

Бажаємо, щоб меблі слугували вам довгі роки, та чекаємо вас за новими покупками)

• Юлия П***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Венге темний

Гарний комод за доступну ціну

• Продавець  ВерестМ

Вітаємо, Юліє! Ми дуже вдячні вам за відгук та фотографії меблів у вас вдома, користуйтесь з задоволенням)

Чекаємо вас знову.

• Катерина Л***

Швидка доставка,якість-ціна.

Переваги:
    За таку ціну-норм
    Недоліки:
    Не виявила
    • Продавець  ВерестМ

Доброго дня, Катерино!

• Сергей П***

Хорош

• Продавець  ВерестМ

Вітаємо, Сергію! Вдячні за те, що знайшли час, щоб оцінити нас і написати відгук.

Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів)

• Екатерина З***

Не хватило саморізів

• Продавець  ВерестМ

Вітаємо, Катерино! Дякуємо вам за зворотній зв'язок! Якщо не вистачає комплектуючих або є брак, то потрібно відразу зв'язатися з продавцем для вирішення цього питання. Очікуйте, будь ласка, на дзвінок менеджера найближчим часом, саморізи відправимо якнайшвидше.

• Інна
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Венге + Дуб молочний

Все чудово, без дефектів і нюансів. Збирала жіноча стать, справилась на всі 100% інструкція є в комплекті, що немало важно. Дякую магазину за повну комплектацію і зовнішній вигляд

Переваги:
    Збирається легко
    Недоліки:
    Поки не помітила
    • Продавець  ВерестМ

Інна, Дякуємо вам за фото та відгук) Дякуємо за вибір нашого магазину та вашу підтримку.

• Ігор Н***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Венге + Дуб молочний

нормальник комод за такі гроші, одна шухлядка чуть не рівна, і не хватило 2 саморіза. А так все добре. Запаковано добре..

Переваги:
    Ціна.Є розмітка.
    Недоліки:
    Відсутні 2 саморези, крива одна шухлядка.
  • Тетяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Дуб Сонома

Хороший комод за свої гроші, вмісткий. Є розмітка для шухлядок та дверей. Дверцята регулюються.
    Додаткові шурупи лишилися, але не вистачило 2 шт саме тих, що кріплять ручки (4.0), є незначні пошкодження, але їх по суті не видно буде. Зрозуміла інструкція. Комод був добре доставлений, максимально запакований, щоб уникнути пошкоджень ( і від магазину, і від нової пошти) сама упаковка пошкоджена не була. Збирала сама, дівчата зможуть справитися самі))

Переваги:
    Зрозуміла інструкція, легка збірка, є розмітка для шухлядок та дверей. Дверцята регулюються. Комод хороших ніжках
    Недоліки:
    Не вистачило два шурупи для ручки, незначні пошкодження
  • Терьохіна В***

Товар просто
    Недостатня кількість фурнітури
    Тримається ледь-ледь
    Ще й дверцята не по розміру‍️

Недоліки:
    Лише недоліки
    • Продавець  ВерестМ

Доброго дня, Вікторіє! На жаль, не змогли Вам додзвонитися, просимо повідомити нам якої саме фурнітури не вистачило, ми можемо її відправити. На рахунок дверцят, то вам потрібно їх відрегулювати, щоб зменшити відстань між дверцятами та шухлядками. Якщо буде потрібно допомога, то наш майтер проконсультує у телефонному режимі.

• Яна М***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Венге + Дуб молочний

все чудово, тільки продавець на вказав при відправці підйом на поверх, а тільки до під'їзду, хоча при оформленні замовлення і уточненні даних по телефону чітко поставили дане запитання, доставка до під'їзду чи до дверей, через що виникли проблеми з новою поштою при отриманні товару.

Переваги:
    ціна, якість
    Недоліки:
    неуважність продавця до деталей замовлення
    • Продавець  ВерестМ

Доброго дня,Яно) Перевірили інформацію за вашим замовлення передана інформація була на Нову пошту що до занесення.

• Тетяна Т***

Дуже гарний

• Продавець  ВерестМ

Дякуємо що приділили час, поділились фотографіями та враженнями від покупки.

• Наталия Н***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Венге + Дуб молочний

Зробила замовлення з доставкою, чудово що є доставка в квартиру. Комод без дефектів. Рекомендую.

Переваги:
    Гарний комод за таку ціну
    • Продавець  ВерестМ

Доброго дня, Наталю)

• Марія М***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Венге + Дуб молочний

Комод супер якості. Зібрала за півтори години. Зібрано жіночими ручками.

Доброго дня, Маріє)

Ми дуже вдячні вам, за вашу оцінку та відгук!

Будемо раді Вас бачити серед наших постійних покупців.

• Єрмоленко С***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Дуб Сонома

Очень вписался. За два часа собрали. Всего хватило. Спасибо!

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Пока нет
    • Продавець  ВерестМ

• Антоніна П***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Венге + Дуб молочний

Гарний, зручний, вмісткий. Всим задоволені!

• Продавець  ВерестМ

Доброго дня,Антоніно ! Вдячні вам, що знайшли час, щоб поставити нам оцінку та написати відгук. Будемо раді Вас бачити в числі наших постійних покупців. З найкращими побажаннями, команда ВерестМ))

• Ігор Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Дуб Сонома

За свої гроші непогано, але матеріал дуже чутливий до пошкоджень

Переваги:
    Добре регулюються дверцята, гарно ходять шухлядки, приємний зовнішній вигляд
    Недоліки:
    Було неправильно просвердлено 2 отвори, прийшлось самому досвердлювати, отвори закрились , візуально непомітно
    • Продавець  ВерестМ

Доброго дня, Ігоре ! Вдячні вам, що знайшли час, щоб поставити нам оцінку та написати відгук. Зауваження щодо отворів передали на фабрику, впевнені, що це допоможе виробнику покращити свою продукцію. Будемо раді Вас бачити в числі наших постійних покупців.З найкращими побажаннями, команда ВерестМ))

• Олег К***

Сойдет

Переваги:
    Нормальный дешёвый комод
    Недоліки:
    Цена доставки в 700 грн по НП
    • Продавець  ВерестМ

Доброго дня, Олег!

З найкращими побажаннями, команда Треба Меблі))

• Юрий И***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Венге + Дуб молочний

Все добре, нормальний комод за свої гроші. Маленька неприємність - не вистачило шурупів для двері (для навісів та ручки).

Вітаємо, Юрію!

Дякуємо, що поділилися своєю думкою про покупку. Інформацію щодо комплектності фкрнітури передали на фабрику, впевнені, що це допоможе виробнику надалі контролювати це питання більш якісно. Сподіваємося вас бачити в числі наших постійних покупців.

З найкращими побажаннями, команда ВерестМ))

• Іванна В***

Поки що все чудово
    Кур'єри , що привезли до під'їзду комод, були непривітні і наглі, нажаль. І прохання видавати дрібні кошти на здачу.

Переваги:
    Цілий, усі деталі на місці
    Недоліки:
    Не налагоджена робота комунікації кур'єрів з клієнтами
    • Продавець  ВерестМ

Вітаємо, Іванно! Дякуємо Вам, що знайшли час щоб поставити нам оцінку і написати відгук. Нам теж дуже шкода за неввічливу поведінку наших кур'єрів(( Інформацію передали керівництву та провели бесіду з працівниками служби доставки. Впевнені, що хлопці наступного разу будуть привітніші)) Будемо раді бачити вас у числі нашиїх постійних покупців, бережіть себе та свою родину!
      З найдобрішими побажаннями, команда ВерестМ

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Венге + Дуб молочний

Замовляли доставку кур'єром продавця. Син (14 років) справився із зборкою за 4 години. Дуже задоволений

Переваги:
    Прийшов повністю укомплектований, без пошкоджень.
    Недоліки:
    поки не знайшли
    • Продавець  ВерестМ

Вітаємо, Тетяно! Нам дуже приємно знати, що наші покупці задоволені товаром та нашою роботою, дуже дякуємо Вам за відгук та високу оцінку. Бережіть себе та свою родину))
      Чекаємо вас за наступними покупками на сторінки нашого магазину.
      З найкращими побажаннями, команда ВерестМ!

• Михайло Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Дуб Сонома

Прийшло в повному комплекті, без пошкоджень.

Переваги:
    Хороший матеріал та якість
    • Продавець  ВерестМ

Дякуємо за оцінку нашої роботи, бажаємо довгих років користування. Гарного дня!